Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با عنوان "الگوی پیشرفت؛ پیشران‌ها، چالش‌ها و الزامات تحقق" با مشارکت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و دانشگاه تهران در تاریخ ۲۲ و ۲۳ خرداد ماه ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، کنفرانس‌های سالانه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت که جلب مشارکت گسترده پژوهش‌گران، نظریه‌پردازان، و صاحبان فکر و اندیشه در طراحی مدل بومی پیشرفت کشور را هدف قرار داده، اکنون با پشتیبانی حدود ۹۰ هزار صفحه تولیدات علمی و بهره‌گیری از حدود ۳ هزار نقد و پیشنهاد ارائه شده در کنفرانس‌های قبلی، از استحکام خوبی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقطع، بحث پیرامون اقدامات، الزامات و چالش‌های معطوف به مرحله اجرا و پیاده‌سازی الگو ضروری است؛ به ویژه آنکه الگوی پایه پیشرفت با تلاش جمع کثیری از متفکران، محققان و شخصیت‌های راهبردی کشور در یک بازه زمانی هفت ساله تدوین شده و تدابیری که به دلیل ماهیت تحول‌آفرینی و جلب اعتماد عمومی، مقدمه و زمینه‌ساز به حساب می‌آیند، باید تحت عنوان "تدابیر پیشران" دیده شوند.

مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در خردادماه ۱۳۹۰ به دستور مقام معظم رهبری شکل گرفت و در آن زمان عزم جدی برای دستیابی به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و استفاده همه‌جانبه از ظرفیت‌های موجود در عرصه‌های علمی (حوزوی و دانشگاهی) در راستای فراهم‌سازی مقدمات تدوین الگو، توسعه گفتمانی و تولید علم در این حوزه را هدف قرار داد.

بنا بر تأکید مقام معظم رهبری، سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت یک سند بالادستی است و بعد از تصویب آن تمام اسناد دیگر کشور در سایر موضوعات باید بر اساس سند فوق تنظیم شوند و حتی اگر بنا به بازنگری قانون اساسی باشد، سند الگو باید برای بازنگری قانون اساسی مورد توجه قرار گیرد.

این کنفرانس در هفت سال برگزاری به ترتیب با عناوین "نقشه راه طراحی و تدوین الگو"، "مفاهیم، مبانی و ارکان پیشرفت"، "واکاوی مفاهیم و نظریه‌های رایج توسعه و تجارب ایران و جهان؛ به سوی نظریه اسلامی ایرانی پیشرفت"، "پیشرفت ایران؛ گذشته، حال، آینده"، "الگوی پایه پیشرفت"، "تعمیق و تکمیل الگوی پایه پیشرفت" و " از الگوی پایه به سوی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت" برگزار شده و اقدامی نخبگانی به حساب می‌آید که باید با مشارکت حداکثری جامعه علمی کشور تکمیل شود.

از میان ۳۲۰ مقاله رسیده به دبیرخانه هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، ۶۲ مقاله برای ارائه شفاهی و ۹۶ مقاله برای ارائه پوستری پذیرفته شده‌اند. تشکیل کمیته منتخب داوری (برگزاری ۲ جلسه با هدف غربالگری اولیه مقالات، همکاری ۷۲ نفر از اساتید دانشگاه و حوزه در داوری تخصصی مقالات و ۶۴۰ مورد داوری تخصصی، فرآیند داوری مقالات رسیده به دبیرخانه این دوره از کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را تشکیل داده است.

محورهای این کنفرانس در ۳ بخش "پیشران‌های الگوی پیشرفت"، "چالش‌های الگوی پیشرفت" و "الزامات تحقق الگوی پیشرفت" دیده شده که در هر یک از این محورها به ترتیب بر موارد زیر تأکید شده است:

مدل‌های دستیابی به تدابیر پیشران در الگوی پیشرفت، تحلیل و تبیین پیشران‌های پیشرفت در شرایط کنونی ایران، اولویت‌بندی و برهه‌بندی تدابیر سند الگوی پیشرفت، آغازگاه‌ها و نقاط عزیمت در تحقق الگوی پیشرفت، ایستگاه‌های میانی و نقاط مرجع برای دستیابی به افق در سند الگوی پیشرفت، بررسی و ارزیابی رویکردهای سیاست‌گرا، اقتصادگرا، فرهنگ‌گرا و … در تبیین آغاز فرآیند پیشرفت، نقش نظام باورها و ارزش‌ها در تحقق پیشرفت

موانع و چالش‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی پیش روی اجرای سند الگوی پیشرفت؛ چالش‌های ساختاری، سیستمی و نهادی در اجرای سند الگوی پیشرفت، چالش‌ها و دشواری‌های گفتمان‌سازی الگوی پیشرفت در میان نخبگان و مردم، محدودیت‌ها و چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی اجرای سند الگوی پیشرفت، جهانی شدن و دشواری‌های پیش روی الگوی بومی پیشرفت، ابهامات مفهومی و چالش‌های نظری و معرفتی در الگوی پیشرفت

الزامات بایسته‌های حقوقی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجرایی تحقق سند الگوی پیشرفت؛ طراحی الگوی تقسیم کار ملی برای تحقق سند الگوی پیشرفت؛ تبیین و تشریح نقش ارکان نظام، دولت، مردم، رسانه‌ها و تشکل‌ها در تحقق الگوی پیشرفت؛ بایسته‌ها و شیوه‌های گفتمان‌سازی الگوی پیشرفت در سطوح مختلف؛ تحلیل و تبیین رابطه الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت با سایر اسناد راهبردی کشور، چگونگی پرهیز از آفات و آسیب‌های برنامه‌های توسعه گذشته کشور در اجرای سند الگوی پیشرفت، روش‌های به‌روز رسانی و اصلاح الگو، مختصات سیاست خارجی زمینه‌ساز تحقق سند الگوی پیشرفت و بررسی تجربیات جهانی در پیاده‌سازی برنامه‌ها و چشم‌اندازهای توسعه.

به گزارش ایسنا، هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با عنوان "الگوی پیشرفت؛ پیشران‌ها، چالش‌ها و الزامات تحقق" با مشارکت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و دانشگاه تهران، روزهای ۲۲ و ۲۳ خرداد ماه ۱۳۹۸ در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از برنامه دقیق کنفرانس، اسامی سخنرانان و عناوین مقالات پذیرفته شده به نشانی Conference.olgou.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۸۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی بعد از ظهر یکشنبه در نشست هماهنگی مراسم سوم خرداد، سالروز آزادی سازی خرمشهر عنوان داشت: سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر نقطه عطفی بر پیروزی‌های ایران در هشت سال دفاع مقدس بود.

وی با اشاره به اینکه ۳۶ رزمنده از بخش مرکزی تنگستان در عملیات بیت المقدس آزاد سازی خرمشهر حضور داشتند تصریح کرد: حضور مردم در عرصه‌های مختلف در دفاع از دستاوردهای انقلاب سبب خنثی شدن بسیاری ازتوطئه‌های دشمنان شد و عملیات بیت‌المقدس آزادسازی خرمشهر یکی از مهمترین عملیات‌های دفاع مقدس و برگ زرینی در ثبت شجاعت رزمندگان اسلام است.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: حماسه فتح خرمشهر مرهون مقاومت مردم، ایستادگی و از خودگذشتگی رزمندگان است و آنان بازیگران اصلی این رویداد تاریخی در برابر ارتش متجاوز رژیم بعث عراق است.

وی آزادسازی خرمشهر را حاصل تدبیر امام راحل و توکل رزمندگان اسلام به خدا و امدادهای غیبی عنوان و یادآور شد: رزمندگان اسلام تنها با پشتوانه معنوی، اتحاد، یکدلی، مقاومت و ایستادگی توانستند در برابر دشمن پیروز شوند و خرمشهر را با عملیات ۲۰ روزه به آغوش میهن باز گردانند.

لطفی اضافه کرد: پیام برگزاری سالروز فتح خرمشهر باید با ۲ هدف صورت گیرد که یک برنامه تجلیل از کسانی است که در عملیات بیت المقدس آزاد سازی خرمشهر و پیام دیگر انتقال دفاع، مقاومت و ایثار گری رزمندگان هشت دفاع مقدس به نسل جوان باید باشد که با همراهی، همکاری و تعامل مناسب در حوزه مرکز شهرستان و پشتیبانی رزمندگان و بسیجیان برنامه محتوایی خوبی برگزار شود.

فرماندار تنگستان از دستگاه‌های اجرایی در شهرستان خواست تا با همکاری و همراهی بیشتر با سپاه زمینه برگزاری هرچه بهتر مراسم سوم خرداد آزاد سازی خرمشهر را با حضور گسترده مردم در شهرستان فراهم آوردند.

کد خبر 6097483

دیگر خبرها

  • کنفرانس اصفهان می‌تواند به همکاری هسته‌ای ایران و جهان کمک کند
  • «الگوی سوم زن» خط مشی زندگی زن مسلمان را مشخص می کند
  • گروسی: امیدوارم نشست اصفهان گام جدیدی برای همکاری‌ها باشد
  • سوم خرداد به یک روز ملی و به یاد ماندنی در تاریخ تبدیل شده است
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • چالش های هویت فردی «نسل زد» و الگوی فاطمی بررسی می شود
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین