Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از وجوه دوران رهبری آیت‌الله خامنه‌ای تمرکز بر دولت سازی و استقرار سیستم‌های علمی و روشمند در این رابطه است، ابلاغ سیاست‌های کلی نظام در بخش‌های مختلف از جمله اقدامات برجسته‌ای است که ایشان در طول این سه دهه در کارنامه خود داشته‌اند.به گزارش بلاغ،محمد قطبی جشوقانی*؛ زیربنای نظریه ولایت‌فقیه در اندیشه امام خمینی (ره) إنفاذ شریعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی تعمیم و تسرّی فقه و شریعت در همه ابعاد، اضلاع و اجزاء امور جامعه و زندگی مردم، امام با طرح نظریه ولایت فقیه به دنبال آن بودند که در جامعه، هم ساختارها و هم سیستم‌ها و هم امور جاریِ جامعه، برخاسته از دین و شریعت اسلامی باشد و سبک زندگی، فرهنگ و متن زندگی انسان‌ها دینی و اسلامی باشد.

مقام معظم رهبری نیز پس از رحلت امام و در این سه دهه زعامت و رهبریِ جامعه اسلامی کوشیدند تا این مهم ساری و جاری شود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی فرایند تمدن سازی را در پنج مرحله متوالی ترسیم نموده و می‌فرمایند مرحله اول انقلاب، سپس نظام سازی و در ادامه دولت سازی و پس از آن جامعه سازی و در نقطه پایانی، تمدن سازی قرا می‌گیرد و براساس بیانات ایشان، اکنون در مرحله دولت سازی قرار داریم.

دولت‌سازی؛ به معنای استقرار سیستم‌ها و الگوهایی است که در همه ابعاد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... بتواند نظریه ولایت فقیه و إنفاذ شریعت در جامعه را رسمیت بخشیده و پیاده سازد. در واقع مهم‌ترین مأموریت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، در مرحله دولت سازی قرار دارد.

برای استقرار الگوها و سیستم‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بر پایه دین و شریعت در این چهار دهه پس از انقلاب اسلامی، اقدامات علمی و عملیاتی فراوانی صورت گرفته لیکن هنوز نیازمند کاوش و کوشش‌های علمی و اندیشه‌ای زیادی است.

یکی از وجوه ممتاز در دوران رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توجّه و تمرکز به ویژه بر دولت‌سازی و استقرار سیستم‌های علمی و روشمند در این رابطه است.

ابلاغ سیاست‌های کلی نظام، ابلاغ نقشه جامع علمی کشور، توسعه و تقویت شورای عالی انقلاب فرهنگی، تأسیس شورای عالی فضای مجازی، حمایت بی‌دریغ از توسعه علم و فناوری و دانش‌بنیان، به میدان کشیدن نسل جوان و فرهیخته انقلابی، پشتیبانی صریح از فعالیت‌های علمی و فقهی در حوزه‌های علمیه، التزام جدی به قانون اساسی و ... از جمله اقدامات ممتاز و برجسته‌ای است که ایشان در طول این سه دهه در کارنامه خود داشته و امید می‌رود زیر سایه حضرت بقیه الله الاعظم (عج) همچنان جامعه اسلامی از فیض وجود و هدایت‌گر ایشان بهره‌مند باشد.

*رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۰۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از سایت رئیس دولت های یازدهم و دوازدهم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در گفت‌وگو با عوامل مستند «احمد»، جلسه کمیسیون مشترک مجلس را درباره تشکیل سازمان اطلاعاتی کشور با حضور سید احمد خمینی و انتقال نظر امام توسط ایشان روایت کرده است:

ما از حاج احمدآقا دعوت کردیم برای کمیسیونی که ویژه‌ تشکیل سازمان اطلاعاتی کشور بود [شرکت کند]. بین کمیسیون‌های دفاع، داخلی و خارجی یک کمیسیون مشترک تشکیل داده بودیم. آنجا بحث بود که اولاً سازمان باشد یا وزارتخانه؟ اگر سازمان است، وابسته باشد به نخست‌وزیر، مثل سابق که ساواک سازمانی بود وابسته به نخست‌وزیری، یا حتی وابسته باشد به دفتر امام و زیر نظر مستقیم امام باشد.

وی ادامه داد: من زنگ زدم به حاج احمدآقا، تقاضا کردم گفتم که شما یک جلسه به کمیسیون بیایید و همه‌ حرف‌ها را بشنوید و بعد به امام منتقل کنید. ایشان جلسه‌ بعد آمد به کمیسیون، چند نظر بود در کمیسیون، همه‌ نظرات گفته شد. مثلاً دو نفر بودند که می‌گفتند سازمان اطلاعاتی را باید بدهیم به قوه‌ قضائیه، با این استدلال که قوه‌ قضائیه باید از جرایم پیشگیری کند و این سازمان اطلاعاتی باید پیشگیری‌کننده باشد. عده‌ای می‌گفتند باید حتماً تحت نظر رهبری و بنابراین زیر نظر امام باشد. عده‌ای می‌گفتند که در دولت باشد و بحث بود که در دولت سازمان باشد یا وزارتخانه. همه‌ این چهار نظر در حضور حاج احمدآقا و به طور مفصل بیان شد. ایشان همه را گوش کرد و بعد هم رفت و فردایش به من زنگ زد.

روحانی افزود: به من گفت که امام فرموده مجلس هر تصمیمی بگیرد من مداخله‌ای نمی‌کنم ولی این تشکیلات را اصلاً به رهبری و بیت و... متصل نکنید. بنابراین مخالفت کردند که یک چنین دستگاه اطلاعاتی وابسته به امام یا بیت امام باشد و بعد فرمودند دیگر بقیه‌اش را خودتان می‌دانید. در نهایت در کمیسیون تصویب شد به عنوان وزارتخانه.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904277

دیگر خبرها

  • بنای  دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • بیمه و مسکن از مهمترین دغدغه‌های کارگران است و باید دولت نسبت به آن اقدام جدی کند
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • منویات رهبری سرلوحه برنامه‌های آموزش‌ و پرورش باشد
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • مایکروسافت نسبت به حمله «جریان کثیف» که اپ‌های اندرویدی را تحت تأثیر قرار می‌دهد هشدار داد
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند