Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@03:13:07 GMT

ملخ‌های استان تهران خطرناک نیست

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۸۰۸۲۵

ملخ‌های استان تهران خطرناک نیست

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: مبارزه با ملخ‌ها در دو هزار و ۴۰۰ هکتار آغاز شده است و در شش شهرستان استان تهران این‌گونه ملخ‌ها مشاهده شدند.

به گزارش ایمنا، منصور درجاتی درباره هجوم ملخ‌ها به استان تهران اظهار کرد: ملخ‌هایی که در بعضی از شهرستان‌های استان تهران رؤیت شده است، از جایی نیامده‌اند بلکه بومی هستند و خطری هم ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ملخ‌هایی که خطر دارند، ملخ‌های صحرایی هستند و اخیراً نیز در نقاط مرزی کشور مشاهده شده است؛ هشت نوع ملخ در کشور داریم که دولت موظف است با شش نوع آن مبارزه کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران ادامه داد: ملخ‌هایی که در سطح استان تهران مشاهده شده هنوز به خط قرمز و بحران نرسیده‌اند، این ملخ‌ها از فرودگاه امام خمینی (ره) رؤیت شده‌اند و با توجه به اینکه فرودگاه از حساسیت خاصی برخوردار است سم‌پاشی‌ها و مبارزه با این ملخ‌ها انجام شد و در ۱۱۰ کیلومتر مبارزه با این ملخ‌ها صورت گرفت و هم اکنون در ۲۴۰۰ هکتار مبارزه با ملخ‌ها صورت گرفته است.

درجاتی تصریح کرد: در شش شهرستان ری، دماوند، فیروزکوه، پردیس، رباط‌کریم و پاکدشت این ملخ‌ها رؤیت شده‌اند و با آن‌ها مبارزه لازم صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه این نوع ملخ‌ها از گونه‌های بومی هستند و به مراتع آسیبی نمی‌رسانند، گفت: هیچ جای نگرانی وجود ندارد و میزان و فراوانی این ملخ‌ها در استان به خط قرمز نرسیده و چون با آن‌ها مبارزه می‌کنیم، نخواهد رسید.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران درباره پدید آمدن این نوع ملخ‌ها در سطح استان تهران، اظهار کرد: به دلیل بارش‌های اخیر و افزایش رطوبت سطح استان نسبت به سال‌های گذشته، شاهد هجوم ملخ‌ها بوده‌ایم و در حال حاضر با آن‌ها مبارزه می‌شود و مجدداً تأکید می‌کنم اصلا جای نگرانی وجود ندارد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تهران خطر هجوم ملخ شهرداري تهران هجوم ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۰۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی خبرداد و گفت: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت آغاز و تا پایان روز شنبه، پانزدهم اردیبهشت پایان خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حامد یزدی مهر، بعدازظهر امروز_ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در جمع اصحاب رسانه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت آغاز و تا پایان روز شنبه، پانزدهم اردیبهشت پایان خواهد یافت.

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده از سوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: به تمام مردم به ویژه ساکنان ارتفاعات توصیه می‌شود که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه‌های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار تصریح کرد: لازم است این اقدامات انجام شود، چرا که در صورت نبود استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رودها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و خاطرنشان کرد: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و اضافه کرد: کشاورزان در نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند، از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب روها خودداری کنند.

کد خبر 749786

دیگر خبرها

  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران به شرقی و غربی در دست بررسی است
  • وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • اقدامات سازمان بوستان‌ها برای مبارزه با سفیدبالک‌ها در فصل بهار
  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران