Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@15:39:39 GMT

شرکت های بزرگ فناوری آمریکا زیر ذره بین گنگره

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۸۰۹۱۵

شرکت های بزرگ فناوری آمریکا زیر ذره بین گنگره

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، کنگره آمریکا می خواهد بر شرکت های بزرگ فناوری نظیر فیس بوک، آمازون و گوگل این کشور نظارت بیشتری داشته باشد. هدف این است که تعیین کنند آیا این شرکتها به محیط رقابتی در بازار آزاد آسیب رسانده اند یا خیر.

براساس بیانیه منتشر شده، هدف قانونگذاران کنگره آمریکا از این تحقیق بررسی«رقابت آزاد در بازارهای دیجیتال» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه همچنین تأکید شده است که چندین سیستم عامل اینترنتی که دارای ماهیت جبرگرایانه هستند، دارای قدرت باور نکردنی در زمینه تجارت مجازی، ارتباطات و جریان اطلاعات هستند که می توانند به رقابت آزاد آسیب برسانند.

به موجب توافقی جدید میان وزارت دادگستری و کمیسیون تجارت آمریکا قانونگذاران این کشور از این پس می توانند نظارت خود بر اپل، آلفابت، آمازون و فیسبوک را افزایش دهند و در صورت نیاز این شرکت ها را تجزیه نمایند.

صبح امروز جزئیات تازه ای در رابطه با توافق اخیر این دو نهاد قانونگذار در آمریکا منتشر شد که به موجب آن کمیسیون تجارت دولت مرکزی زمام بازرسی های ضد انحصار روی آمازون و فیسبوک را در دست می گیرد و وزارت دادگستری نیز روی بررسی کسب و کار گوگل و اپل نظارت می کند.

بعد از انتشار این خبر در اثنای کنفرانس توسعه دهندگان ۲۰۱۹ توسط رویترز، ارزش سهام این شرکت دچار کاهش قابل توجهی شد.

اما اوضاع برای گوگل کمی متفاوت بود. این شرکت از هشت سال پیش توسط کمیسیون تجارت آمریکا به خاطر اتهام نقش قانون ضد انحصار مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت مشخص شد که در نمایش نتایج جستجو هیچیک از قوانین ضد انحصار و ضد رقابت را نقض نکرده است.

روز جمعه همین هفته واشنگتن پست گزارش داد که وزارت دادگستری آمریکا بازرسی کسب و کار گوگل را مجددا به جریان انداخته تا اطمینان پیدا کند که قوانین ضد انحصار را نقض نمی کند.

کمی بعد از این گزارش وال استریت ژورنال نیز خبر داد که فیسبوک نیز قرار است توسط کمیسیون تجارت دولت فدرال مورد بررسی قرار بگیرد.

آخرین باری که شرکت های فعال در عرصه تکنولوژی با این شکل بررسی موشکافانه روبرو شده بودند به ماجرای شکایت از گوگل و تفحص وزارت دادگستری و چندین نهاد دولتی آمریکا از مایکروسافت در ۲۱ سال پیش باز می گردد.

از آن زمان تاکنون مدت زیادی گذشته و حالا نمایندگان دمکرات و جمهوری خواه آمریکا مشترکا روی این امر اتفاق نظر دارند که شرکت های فعال در عرصه تکنولوژی این کشور بیش از اندازه در حیات سیاسی و اقتصادی آمریکا قدرت یافته اند.

موضوعات مختلفی نظیر حریم خصوصی، ثبات اقتصادی و انتشار اطلاعات نادرست از جمله مواردی هستند که ذهن نمایندگان دمکرات و جمهوری خواه را به خود مشغول کرده اند. حالا بررسی تجزیه شرکت های بزرگ فعال در حوزه تکنولوژی اصلی ترین جزء سیاست کاندیداهایی است که خود را برای نامزدی دمکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آمریکا آماده می کنند.

اما این صرفا اپل نبود که تحت تاثیر انتشار این خبر سهامش با نوسان روبرو شد. ارزش هر سهم آمازون هم با کاهش ۵ درصدی (۹۶ دلار بابت هر سهم) به رقم ۱۶۸۰ دلار رسید. سهام آلفابت هم با کاهش ۷۴.۷۶ دلاری (۶.۷۶ درصدی) به رقم ۱۰۳۱.۵۳ دلار بابت هر سهم تنزل پیدا کرد. اپل و فیسبوک نیز پس از انتشار این خبر با افت ۱.۷ و ۷.۹۵ درصدی در ارزش سهام خود روبرو شدند.

انتهای پیام /

289 / 159 کنگره آمریکا اندروید فیس بوک آمازون

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کنگره آمریکا اندروید فیس بوک آمازون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۰۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد

در گفت‌وگوی ویژه خبری موضوع توسعه روابط تجاری با آفریقا مورد بررسی قرار گرفت و به سوالاتی پاسخ داده شد. محمدصادق قنادزاده معاون ارتقای کسب و کار‌های بین المللی سازمان توسعه تجارت و داریوش صفرنژاد و مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا به سوالاتی پاسخ دادند.

قنادزاده گفت: مطالعه عمیقی در حیطه ظرفیت‌های مشترکی که با کشور‌های قاره آفریقا داریم، انجام دادیم. سعی کردیم در حوزه‌هایی که امکان همکاری ما با آفریقا بیشتر است، تجار شناسایی شوند. مجموعه این بررسی‌ها منجر به این شد که بیش از ۲۰۰ تاجر را از کشور‌های مختلف آفریقا، ثبت نام کنیم. نگاه ما به قاره آفریقا باید دو سویه باشد. یکی از مشکلات ما این بوده که بازار آفریقا را به عنوان بازار مصرف نگاه می‌کردیم. در حالی که بقیه کشور‌ها آفریقا را به عنوان کارخانه تولید مواد اولیه محصولات خود می‌بینند.

او افزود: سعی کردیم صادرکنندگان در حوزه‌های فنی و مهندسی، سلامت، کشاورزی، صنایع غذایی، نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع فلزی را شناسایی و این افراد را دعوت کنیم.

صفرنژاد گفت: آفریقا به دلیل موقعیت اقتصادی ویژه که دارد باید مورد اهتمام قرار گیرد. آفریقا در دهه اخیر یکی از مناطقی بوده که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. نگاه به آفریقا به عنوان یک مجموعه واحد، این امکان را میسر می‌کند که ما بازیگری خود را در عرصه‌های مختلف در سطح این قاره داشته باشیم. نباید نگاهی به عنوان بازار مصرف داشته باشیم و نگاه باید هم افزا باشد.

مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا نیز گفت: کشور‌های آفریقایی از نظر اقتصادی یکدست هستند و به یک بازار بزرگ تبدیل شده‌اند. ایران وارد منطقه‌ای شده است که می‌تواند برای هر دو طرف منافع بسیاری را به همراه داشته باشد. سوابق همکاری‌های دو کشور به صورت دوطرفه بوده است.

قنادزاده گفت: در آفریقا یکی از بهترین مدل‌ها این است که بر منابع اولیه آفریقا سرمایه گذاری انجام دادند و در ازای آن کالا‌های نهایی با ارزش افزوده بالا را به این کشور صادر کنند. به جهت رشد فناوری ایران، یکی از فرصت‌های جدی ما انتقال فناوری و تکنولوژی به آفریقا و نقش آفرینی در توسعه صنعتی کشور‌های این قاره است و در ازای آن بتوانیم تمانی منابع اولیه انجام دهیم. این اجلاس باعث شد که ظرفیت‌های فناوری خود را به طرف‌های آفریقایی معرفی کنیم و پتانسیل آن‌ها را نیز شناسایی کنیم. در حوزه تهاتر به آفریقا که محدود به تهاتر کالا نمی‌شود نیز فضای بازی وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • طراحی جدید یوتیوب پس از انتقاد‌های شدید از دسترس خارج شد