Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیربرنامه های آیاندا پاتوسی در خصوص جدایی این بازیکن آفریقایی از تیم فوتبال استقلال تهران اظهار کرد: در کل ۲ بازیکن‌ بیشتر برای تیم‌های ایرانی نیاورده ام. شرکت ما بلژیکی است و تمام بازیکنانمان اروپایی هستند و در لیگ‌های مختلف این قاره بازی می‌کنند، اما با توجه به علاقه ام به استقلال و شرایط سخت این تیم در نیم فصل دوم با مبلغ بسیاز ناچیز ۱۰ هزار دلار برای هر ماه، پاتوسی را با این کیفیتی که دیدید به استقلال آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: خدا را شاکرم که او توانست به استقلال کمک کند و حق این تیم هم قهرمانی بود، اما به دلیل برخی اتفاق‌ها قهرمان نشد. عملکرد "ایسما گونکالوس" هم در استقلال بد نبود و روی هم رفته این ۲ بازیکن برای استقلال هشت گل زده و هشت پاس گل داده اند و عملکرد آن‌ها خوب بود. من از فتحی و خطیر گله‌ای ندارم چراکه آن‌ها مدیران پیگیری هستند که همواره می‌خواهند به استقلال کمک کنند، اما اینکه دستتان بسته باشد و نتوانید کار کنید بحثش جدا است. قرارداد ایسما با استقلال برای فصل آینده سنگین بود، اما به دلیل علاقه ام به این باشگاه قرارداد را مجانی فسخ کردم درحالیکه می‌توانستم مانند "شفر" دنبال گرفتن دست کم پول ۶ ماه این قرارداد بروم. اگر ایسما می‌ماند باید پول مرا هم می‌داد، اما برای کمک به استقلال قید پول خودم را هم زده و قرارداد او را رایگان فسخ کردم.

وی افزود: پاتوسی پیش از حضور در استقلال از تیم های عربستانی پیشنهاد داشت، اما به او گفتم استقلال هواداران زیادی دارد و مطمئن باش از حضور در ایران خوشت می‌آید. به او گفتم امسال قراردادت پایین است، اما فصل آینده قراردادت بهتر می‌شود، اما به هر حال مدیران باشگاه به دلیل مشکلات مالی نتوانستند پول او را پرداخت کنند عزیزانی که به من می‌گویید دلال و مرا عامل جدایی پاتوسی از استقلال می‌دانید باید بگویم او ۶ سال است بازیکن من می باشد و اگر می‌خواستم مدت‌ها قبل او را به تیم دیگری می‌بردم. خیلی ها نمی‌دانستید آیاندا اسم او است یا فامیلی اش، اگر من نبودم او ۵ گل برای استقلال نمی‌زد. ما پاتوسی را راضی کردیم بماند و با مربی‌ای بزرگی که برای استقلال می‌آوریم و یک بازیکن خوب دیگر که به این تیم می‌دهیم تیم را به قهرمانی برساند، اما چه کسی راضی می‌شود بدون پول کار کند.

مدیر برنامه های این بازیکن آفریقایی ادامه داد: برخلاف ما ایرانی‌ها که تمام کارهایمان روی قول و وعده است پاتوسی عادت ندارد پولش اینگونه پرداخت شود. هیچ کدام از قول‌هایی که به او دادند عملی نشد و اکنون از دست من ناراحت است. در این ۶ سال که مدیربرنامه هایش بودم یک بار هم با همدیگر بحث نکردیم، اما این چهارماهی که به استقلال آمده ۴۰ بار بحثمان شده است. هر ۲ طرف هم مرا مقصر می‌دانند. پاتوسی می‌گوید هوای باشگاه را داری و باشگاه هم می‌گوید زیاده روی می‌کنی، به دلیل ارتباط و دوستی‌ای که با یکی از مسئولان کیپ تاون داشتم با مبلغی پیش پا افتاده او را به استقلال دادند، اما پول این باشگاه هم در زمان مقرر پرداخت نشد.

وی در پایان تصریح کرد: پرداخت نشدن پول باشگاه کیپ تاون هم تقصیر من نیست و البته فتحی و خطیر هم مقصر نیستند چراکه آن‌ها پیگیر بودند، اما مشکلات مدت‌ها قبل باشگاه هم گردن این مدیران افتاده است. من تمام تلاشم را می‌کنم اگر یک درصد احتمال ماندن پاتوسی در استقلال باشد رضایت باشگاه کیپ تاون و او را بگیرم تا در تیم استقلال بماند، اما هیچ قولی نمی‌دهم. می‌توانید رزومه من و شرکتم را بینید تا متوجه بشوید چه بازیکنانی با ما قرارداد دارند، اما باشگاهی که نمی‌تواند پول بازیکنش را بدهد می‌خواهد به من پول بدهد؟ امیدوارم برخی استقلالی‌ها کمک کنند تا مشکلات حل بشود و پاتوسی در این تیم بماند، اما وضعیت جالب نیست. به امید خدا با آمدن مربی جدید استقلال چه با پاتوسی جه بدون او قهرمان شود، اما در این مدت به من تا حدی فحاشی کردند که از بازیکن دادن به تیم‌های ایرانی پشیمان شدم.

بیشتر بخوانید:

پایان کار مدیران استقلال!

مجیدی جانشین استراماچونی می‌شود؟

استوری جدید مدیربرنامه‌های پاتوسی و تأیید جدایی بازیکن خارجی استقلال!

انتهای پیام/

اظهارات مدیر برنامه های پاتوسی در خصوص جدایی این بازیکن از تیم استقلال تهران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی باشگاه استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی

به‌گزارش همشهری آنلاین ، ابزارهای مالی یکی از راهکارهای مهم برای تأمین مالی شرکت‌ها هستند و در چنین شرایطی ساختار ابزارهای مالی نیز در حال الکترونیک شدن هستند. یکی از ابزارهای مالی که می‌تواند به حل مشکلات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کمک کند، برات است. برات نوعی اوراق بهادار مشابه حواله است که شرکت‌ها می‌توانند از آن برای تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه یا سرمایه در گردش استفاده کنند.

در واقع برات یک ابزار مالی در تجارت است که توسط یک فرد یا شرکت صادر می‌شود و به دیگران امکان پرداخت یک مبلغ معین در آینده را می‌دهد. صاحب برات می‌تواند آن را به دیگران منتقل کند و در نهایت نهایی‌ترین دارنده آن، مبلغ مورد نظر را از صادرکننده برات دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟ برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

به بیان ساده‌تر، شخصیت حقیقی یا حقوقی که برات را صادر می‌کند پرداخت مبلغی را در آینده به فردی دیگری ضمانت می‌دهد. با این تفاوت که مبلغ باید از سوی فرد دیگری که صادرکننده برات از او طلب دارد پرداخت شود.

انتشار این ابزار می‌تواند منجر به ایجاد یک انضباط در ساختار مالی کشور شود. پیش از این احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره انتشار این اوراق گفته بود: هر چقدر عنصر بی‌اعتمادی در ابزارهای پرداخت در کشور نظیر چک، برات یا سفته کاهش یابد، فعالیت اقتصادی سرعت می‌گیرد و تسهیل می‌شود؛ به‌ویژه در بحث سفته و برات الکترونیکی که این اطمینان را به فعالان اقتصادی می‌دهد تا دیگر امکان جعل از این اسناد وجود نداشته باشد.

انتشار نخستین برات الکترونیک

طبق مجوزهای صادر شده از سوی بانک مرکزی، شبکه بانکی می‌تواند در سال‌جاری تا مبلغ ۸۰هزار میلیارد تومان برات صادر کند. هنوز مشخص نیست آیا این اوراق می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تسویه بدهی‌های دولتی نیز استفاده شود یا خیر. به این معنا که شرکت‌هایی که از دولت طلبکار هستند در ازای طلب خود از دولت برات صادر کنند. در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به‌منظور تأمین سرمایه در گردش موردنیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند. سررسید این اوراق یک تا ۱۲ماه است و بانک عامل به‌عنوان رکن برات گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

دیروز بانک مرکزی از انتشار نخستین برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: به‌منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید با تلاش‌های صورت گرفته و با همکاری بانک‌های صادرات، تجارت، ملی و وزارت اقتصاد بهره‌برداری تجاری این ابزار از امروز عملیاتی شد و نخستین برات الکترونیکی توسط ۲بانک صادرات و تجارت صادر شده است.

کد خبر 847588 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازار سرمایه بانک بانک مرکزی سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکنان از دو باشگاه در کمیته تعیین وضعیت تایید شد
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • ستاره پرسپولیس ادعایش در تلویزیون را ثابت کند
  • استقلال به ستاره پرسپولیس: با مدرک حرفت را ثابت کن!
  • استقلال از بازیکن پرسپولیس سند و مدرک خواست
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها