Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، منواِل (کارشناس فرهنگی و مشاور یک شرکت گردشگری در پرتغال) با تاکید بر زیبایی‌های ایران گفت: قبل از سفر به ایران تصویری که در ذهن داشتم شکل دیگری داشت این درحالی است که در ایران شاهد ساختمان‌های بلند و مدرن بودم. به نظر من، ساختمان‌سازی در ایران خیلی رونق دارد، این درحالی است که در اروپا اینگونه نیست و ساختمان‌ها قدیمی هستند و تنها داخل آنها را بازسازی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در ایران شاهد چهره‌های مختلف معماری در کلان‌ شهرها هستیم. به طور مثال، تهران یک چهره سنتی و یک چهره مدرن دارد. البته که قبل از سفر به ایران بسیاری از سایت‌ها و شهرهای ایران را در اینترنت دیدم و درباره آنها مطالعه داشتم؛ با این وجود از دیدن دو چهره بودن شهر متعجب هستم و هنوز نمی‌توانم درک کنم که معماران ایرانی چگونه توانسته‌اند دو بخش سنتی و مدرن را در کنار هم قرار دهند.

منواِل با اشاره به معماری تهران قدیم گفت: وقتی به بخش مدرن تهران می‌رویم در آنجا نیز نمادها و عناصری از تهران قدیم می‌بینیم که بازهم ما را به سمت بازدید از تهران قدیم سوق می‌دهد. در واقع همچنان راه‌های ارتباطی بین تهران مدرن و تهران سنتی (تهران قدیم) وجود دارد. همین تعجب مرا برمی‌انگیزد که شاهد دو سبک معماری سنتی و مدرن در ایران هستیم.

این گردشگر تصریح کرد: البته شنیده بودم که ایران یک کشور بیابانی است اما در شهرهای شما درخت زیاد است و چگونگی این امر برایم بسیار مهم است. از آنجا که به عنوان مشاور یک شرکت گردشگری فعال هستم، دانستن این اطلاعات برایم جالب است چراکه می‌توان از این طریق جذابیت‌های بیشتری در معرفی ایران و تهیه بسته سفر به ایران بگنجانم.

ایرانی‌های مهمان‌نواز

این مشاور حوزه گردشگری پرتغال با ابزار خرسندی از مهمان‌نوازی و برخورد ایرانی‌ها گفت: بعد از آنکه درباره ایران و شرایط و جاذبه‌هایش در اینترنت خواندم و در جریان تجربیات گردشگرانی که به ایران سفر کرده‌‌اند قرار گرفتم، مشتاق شدم تا خودم به ایران سفر کنم و آنچه خوانده بودم را از نزدیک ببینم. اینکه از نزدیک ایران را می‌بینم و می‌توانم آنچه خوانده بودم را با آنچه می‌بینم مطابقت دهم جالب توجه است.

او که از حرم امام خمینی (ره) نیز بازدید داشته است، با اشاره به جذابیت این مکان گفت: برایم جالب بود که بدانم محل دفن کسی که رهبر انقلاب ایران است کجاست و چگونه است و چه معماری دارد. حتا در جریان تاریخ و سابقه فعالیت‌های ایشان قرار بگیرم و دانستن تمام این اطلاعات و دیدن حرم امام خمینی (ره) از نزدیک برایم حس خاصی داشت.

تلفیق مزه‌های مختلف در غذاهای ایرانی

مونیکا تانگ (یک گردشگر با اصالت ماکائویی و متخصص تغذیه در پرتغال) نیز با تاکید بر علاقه بسیار زیاد به غذاهای ایرانی گفت: ترکیب مزه‌های ترش، شور و شیرین در غذاهای ایرانی بسیار جالب است چنانکه به طور مثال در افطار شاهد صرف زولبیا و بامیه، خرما، نان، پنیر و سبزی در کنار هم هستیم و البته آش هم خورده می‌شود. این درحالی است که در اروپا و حتا چین، مزه‌ها را با هم قاطی نمی‌کنیم و یک مزه غالب است. اینکه ایرانی‌ها همه مزه‌ها را در کنار هم دارند و این مزه‌ها خیلی خوب در کنار هم قرار می‌گیرند و طعمی مطبوع را بوجود می‌آورند، بسیار جالب توجه است و می‌تواند مورد بررسی قرار گیرد.

او با اشاره به ترکیبی که در آجیل ایرانی وجود دارد، تصریح کرد: لواشک را خیلی دوست داشتم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران شهر تهران کاخ گلستان تهران قدیم معماری مدرن معماری سنتی سفر به ایران گردشگران خارجی غذاهای ایرانی مهمان نوازی ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۲۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت امام راحل است



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، عصر چهارشنبه به ریاست احمد وحیدی وزیر کشور و با حضور اعضای این ستاد در وزارت کشور برگزار شد.

وزیر کشور با ادای احترام به مقام شامخ حضرت امام خمینی(ره) اظهار کرد: ایشان یگانه دوران معاصر و انسان بزرگی هستند که همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت عظیم ایشان است.

وحیدی ضمن بررسی تکالیف دستگاه‌های مربوطه و ابلاغ اقدامات مورد نیاز، بر انتشار افکار و اندیشه‌های امام راحل(ره) تاکید کرد و افزود: باید ابعاد مختلف شخصیت والای حضرت امام(ره) برای کودکان، نوجوانان و جوانان با شیوه‌های نوین و ابتکاری تبیین شود.

وی تصریح کرد: این اقدام نباید به یک روز در سال محدود شود بلکه دستگاه‌های تبلیغاتی و همچنین رسانه‌ها برنامه‌ریزی مداومی در این زمینه داشته باشند.

وزیر کشور همچنین به استانداران، فرمانداران و بخشداران دستور داد بزرگداشت امام راحل(ره) را در همه شهرستان‌ها و روستاها با شکوه هرچه بیشتر برگزار کنند.

وحیدی ادامه داد: ۱۴ خرداد روزی است که باید انعکاس عمومی داشته باشد و محدود به تهران نشود.

سرپرست حرم حضرت امام خمینی هم گفت: بزرگداشت امام خمینی(ره) یک دستاورد معنوی، سیاسی، انقلابی و دینی است که در مجامع داخلی و بین‌المللی برگزار می شود.

محمد علی انصاری در اهمیت این بزرگداشت، با بیان اینکه هرساله شخصیت، آرمان‌ها، افکار و اندیشه‌های بلند امام(ره) توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی بازخوانی می‌شود، افزود: بزرگترین دستاورد این مراسم این است که رهبر معظم انقلاب، مسیر امام(ره) را به دیگران می‌نمایاند.

وی پیام اجتماع بزرگ مردم در این مراسم را اعلام وحدت و انسجام حول محور امام و ولایت برشمرد و اضافه کرد: مردم میثاق خود با امام راحل(ره) و بیعت خود را با رهبر معظم انقلاب تجدید می‌کنند و اقتدار نیروهای نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی به رخ جهان کشیده می‌شود.

سرپرست حرم امام خمینی، تاکید بر تداوم بی وقفه راه امام(ره) را سومین دستاورد مراسم بزرگداشت بنیانگذار انقلاب اسلامی برشمرد و یادآور شد: سالگرد ارتحال امام(ره) احیای این شعار است که راه امام با پیروی از ولایت زنده است.

انصاری با قدردانی از وزیر کشور که پیشگام این راه و حرکت بوده است، تصریح کرد: سالگرد بزرگداشت امام(ره)میراث معنوی است که هرچه پررنگ‌تر، قوی‌تر، مردمی‌تر، انقلابی‌تر و وحدت‌بخش‌تر باشد، ثمرات و دستاوردهای بیشتری برای تقویت راه و آرمان‌های امام(ره) و حمایت قاطع از ولایت دارد.

در این نشست، دستگاه‌های مختلف درباره مسئولیت‌های محوله و اقداماتی که باید برای تسهیل حضور زایران امام خمینی(ره) در ۱۴ خرداد به عمل آورند، بحث و تبادل نظر کردند.

دیگر خبرها

  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • عروس بزرگ امام چرا همسرش را «داداش» صدا می‌زد؟
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد
  • عروس بزرگ امام خمینی درگذشت
  • یک گردش خوشمزه در نصف‌جهان
  • جشنواره بازیهای بومی و غذاهای سنتی در گرمی
  • همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت امام راحل است