Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@13:30:33 GMT

بیش از 110 میلیون متر مکعب آب در خراسان هدر می‌رود

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۸۳۲۸۳

بیش از 110 میلیون متر مکعب آب در خراسان هدر می‌رود

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از 110 میلیون متر مکعب آب در خراسان هدر می‌رود، باید هدررفت لوله‌های آب در شهر مشهد را بررسی کنیم.

به گزارش ایسنا، رضا شیران خراسانی امروز در جلسه شورای آب استان خراسان رضوی در محل دفتر استاندار، اظهار کرد: آب یک بحث مهم و استراتژی است. در این بخش عمدتا مردم مقصر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هیچ زمانی برای هدررفت انرژی در حوزه انتقال نیرو فکری نکرده و هدررفتی را که در حوزه آب انجام می‌دهیم، حساب نکردیم. مقصر کشاورز است.

وی افزود: بیش از 110 میلیون متر مکعب آب در خراسان هدر می‌رود. باید هدررفت لوله‌های آب در شهر مشهد را بررسی کنیم. انتقال آب از عمان خوب بوده اما تحلیلی که در خصوص طرح زعفران مطرح شد، اشتباه است. باید برای این اتفاق در منابع موجود خود بازنگری کنیم.

شیران خراسانی بیان کرد: ضمن حمایت از این طرح، درخواست داریم که برای بازچرخانی آب کشف‌رود، هدررفت آب و به‌زراعی کاری انجام دهیم. ضمن اینکه حتما از طرح انتقال آب دریای عمان حمایت می‌کنیم، باید نسبت به بخش هدررفت آب در استان نیز توجه شود.

در ادامه امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: سه سال است که درگیر پروژه انتقال آب دریای عمان هستیم تا ردیف آن درست شود. از حدود یک تا دو سالی قبل از آن بحث مطالعه انجام شده و به این نقطه رسیده که با آمدن مهندس رزم‌حسینی جدیت ویژه‌ای در استان شکل گرفته است. 

وی ادامه داد: در اقدامات اجرایی انتهایی و در بحث اختصاصی تلاش بیشتری نیاز است. زمانی که اجرایی کردن پروژه طولانی شود، هزینه‌های نهایی آن نیز بیشتر می‌شود. استاندار پای کار است، تمام‌قد ایستاده و مدل‌های اقتصادی مختلفی را تعبیه کرده است.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: بیش از یک و نیم سال است که روی طرح زعفران کار می‌کنند. ما نگران محدودیت زمانی هستیم. امیدواریم این طرح در دو سال انتهایی دولت به نتیجه‌ای برسد و هر فرد دیگری بیاید این کار را به نتیجه نهایی و اجرایی برساند. کشاورزان نیز برای این طرح مشارکت فکری دادند، زیرا اگر مصرف‌کننده خود مشارکت نداشته باشد، طرح دستوری می‎شود. امیدواریم این مشارکت‌طلبی در اجرا ادامه پیدا کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: هدف انتقال آب عمان انسانی است، قرار نیست مدیریت آب را به قیمت تعطیلی کشاورز انجام دهیم. اگر مدل‌های مالی در نظر گرفته نشود که چگونه جبران خواهد شد و به حال خود رها شود، به مرحله‌ای که مورد انتظار است، نمی‌رسد.

در ادامه حمید بنایی، نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در حوزه آب استان اتفاقات خوبی رخ داده و از سه سال پیش 40، 50 جلسه برگزار کردیم که وضعیت آب مدیریت شود. بیشترین سهم در بحث پایداری اعتبارات ملی را نمایندگان استان داشتند.

وی اضافه کرد: در سال 96 ردیف اعتبار ملی برای بحث انتقال آب ایجاد شد که بر اساس آن کمیسیون‎‌ها مشارکت و پیگیری کردند. برای بحث دیپلماسی آب نیز با معاون وزیر امور خارجه جلسه‌ای داشتیم تا بحث دیپلماسی آب و حجم برداشت ما از آب دریای عمان مشخص شود و قول پیگیری داده شد.

در بخش دیگری از جلسه حجت الاسلام و المسلمین معادی، رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان، اظهار کرد: اگر آب نباشد، خونی هم نیست. حیات بشر در گرو آب بوده و مدیریت و تامین آب چه کشاورزی و چه غیر کشاورزی یکی از مسائل بسیار مهم است.

وی خاطرنشان کرد: اگر انسانی در عرصه آب قدم بردارد، نوعی از عبادت است. اگر دولت‌ها در زمان مناسب از آب موجود در دریا استفاده نکنند، قطعا در درازمدت باید پاسخگوی دین و اسلام باشند.

معادی بیان کرد: ائمه جمعه در استان، روحانیون و ائمه جماعات در حوزه پیوست فرهنگی فعالیت و بسترسازی می‌کنند. عمق پیوست فرهنگی معلوم است. قطعا ما در این طرح کوتاهی نخواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هدررفت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۳۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مالک رحمتی به مناسبت ۹ اردیبهشت در همایش روز ملی شورا‌ها با تاکید بر اینکه برای کاهش تصدی گری دولت و واگذاری امور به نهاد‌های مردمی، هر وظیفه استانداری و فرمانداری که قابل واگذاری و تفویض اختیار به شوراها است باید بررسی و واگذار شود افزود: باید در این زمینه نهایت واگذاری انجام و بر اساس اختیارات استانداری این وظایف به شورا‌ها منتقل شود.

وی با بیان اینکه برای بهره وری بیشتر نظام مدیریتی کشور باید امور دولتی به شورا‌ها و شهرداری‌ها واگذار و دولت از تصدی گری خارج شود اظهار کرد: برای موفقیت در نظام مدیریتی با هر نسبت و محتوایی نیاز به اتحاد، انسجام، تعامل و همکاری مدیریتی وجود دارد و در نبود آن ها، بهترین برنامه‌ها نیز به سرمنزل مقصود نمی‌رسد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در سایه موفقیت و تعامل بین مدیریت شهری، اداری، دستگاه‌ها و متولیان امور، آرمان ها، اهداف و برنامه‌ها تحقق می‌یابد، گفت: در زمان کنونی در استان وحدت و تعامل کاری پابرجا است و بعد از این هم با کیفیت بیشتری ادامه خواهد یافت.

رحمتی با تاکید بر اینکه هدف از انقلاب اسلامی، حاکمیت مردم بر سرنوشت خود و دخالت اراده آنان به اراده کشور بود ادامه داد: هم اکنون اراده مردم با شرکت در انتخابات بر تمام شئون کشور از انتخاب رهبری تا انتخاب اعضای شورا، جاری و حاکم است.

وی یادآور شد: امامین انقلاب مراقبت کردند تا در انقلاب اسلامی ایران، حضور مردم، محور اصلی و تعیین کننده باشد و باید از این موضوع صیانت و مراقبت کرد و عملکرد مدیران و مسوولانی که از بستر انتخابات و مردمسالاری دینی روی کار آمده اند در این زمینه تعیین کننده است.

رحمتی برگزاری ۴۰ دوره انتخابات و مراجعه به آرا و نظر مردم در طول ۴۵ سال از عمر انقلاب را نشان از مردمسالاری دینی و مردمی بودن این نظام دانست و افزود: این کار در دنیا بی سابقه است.

وی با اشاره به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت امسال در استان اظهار کرد: یک سوم از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در این دور انتخاب خواهند شد و مردم با حضور باشکوه و پرصلابت در این دور همانند دور اول انتخابات، کار نیمه تمام خود را تمام خواهند کرد.

استاندار آذربایجان شرقی از اصحاب رسانه و افراد دارای تریبون خواست، مردم را برای مشارکت گسترده در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی دعوت کنند.
رحمتی با اشاره به تاکید امامین انقلاب بر سه رکن اساسی انقلاب اسلامی ادامه داد: این ارکان شامل اعتقاد به خداوند و تاکید بر خدامحوری و ضرورت رونق و فروغ این رکن در زمان کنونی در جامعه، اعتماد به نقش مردم در همه عرصه‌ها برای تشکیل دولت مردمی و تبعیت از امام و ولایت فقیه است که در صورت رعایت آن‌ها توسعه در جامعه روی می‌دهد.

وی همچنین توجه جدی و ویژه به توسعه روستاها، مقوله گردشگری و بوم گردی، نشاط عمومی و ورزش همگانی و قهرمانی، ارائه مشوق‌های مورد نیاز در کنار مشوق‌های قانونی در طرح جوانی جمعیت، نهادینه کردن شفافیت مالی و پاسخگویی در شورا‌ها و شهرداری ها، هویت بخشی به بخش‌ها و روستا‌ها و زیباسازی محیطی و معماری شهری با استفاده از نماد‌های ملی و استانی را خواستار شد.

رئیس شورای اسلامی استان هم گفت: انقلاب ما انقلاب مردمی است که طبق فرمان امام راحل آیین نامه اجرایی شورا‌ها تهیه و تصویب شد تا برای اداره امور شهر و روستا شورا‌ها تشکیل شوند که با هدف رفع تمامی مشکلات مردم و بررسی آنها نارسایی‌ها در بخش‌های مختلف توسط شورا‌ها بررسی و راهکار ارائه شود.

دبیری افزود: شورا‌ها در این مدت سیر تکاملی را طی کرده و به بلوغ کافی رسیدند و مورد حمایت مردم قرار گرفتند، اما باید انتظارات مردم را برطرف کنند و تلاش کنند برنامه ریزی لازم با کمترین خطا را انجام دهند.

 

دیگر خبرها

  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد