Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار بیرجند گفت: یکی از مشکلاتی که باعث شده طرح توسعه آرامگاه حکیم نزاری به سرانجام نرسیده وجود دو مدیریت است بنابراین یا میراث فرهنگی مقبره را به شهرداری واگذار و یا املاک تملک شده را از شهرداری خریداری کند و گرنه اجرای طرح توسعه آرامگاه بلا تکلیف خواهد ماند.به گزارش بلاغ،در پی ثبت سوژه «مرمت، توسعه، تجهیز و مرمت مقبره حکیم نزاری» در سامانه فارس من، خبرنگار فارس موضوع را از مسؤول مربوطه پیگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد علی جاوید امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیرجند، اظهار داشت: توسعه مقبره حکیم نزاری یکی از پروژه‌هایی بود که سال گذشته در دستور کار شهرداری و شورای شهر بیرجند قرار گرفت.

تملک 2 ملک با اعتبار 1.7میلیاردی

وی با بیان اینکه با مجوزی که از سوی شورای شهر اخذ شد سال گذشته دو تا از املاک در حاشیه مقبره به متراژ 900 مترمربع و به مبلغ یک میلیارد و 700 میلیون تومان خریداری شد، بیان داشت: هزینه املاک خریداری شده به مالکین پرداخت شد.

شهردار بیرجند با اعلام اینکه عملیات تخریب و خاک‌برداری املاک انجام شد، اضافه کرد: یک ملک دیگر در حاشیه این مقبره قرار دارد که تملک آن نیز در دستور کار شهرداری قرار دارد.

جاوید با یادآوری اینکه هم‌اکنون مشکلی برای طرح فعلی وجود ندارد، تبیین کرد: برای اینکه طرح مناسبت‌تر و بهتر اجرا و در محدوده اجرای طرح ممانعتی وجود نداشته باشد شهرداری پیشنهاد داد ملک سوم خریداری شود وگرنه با همین دو ملک موجود و فضای مقبره می‌شود طراحی را انجام داد.

ارائه 2 راهکار برای طرح توسعه آرامگاه

وی با تأکید بر اینکه اگر بنا است شهرداری در خصوص این پروژه ورود و کار متناسبی با موضوع انجام دهد باید یک مدیریت واحد وجود داشته باشد، تبیین کرد: مقبره در مدیریت سازمان میراث فرهنگی استان است و شهرداری این آمادگی را دارد املاک خریداری شده را به میراث فرهنگی واگذار و آن‌ها مدیریت و ادامه انجام کار را برعهده بگیرند.

شهردار بیرجند اضافه کرد: همچنین شهرداری آمادگی دارد مقبره‌ای که در اختیار میراث فرهنگی است و شهرداری حق هیچ‌گونه عملیات عمرانی در آن را ندارد طی یک صورت جلسه به شهرداری محول تا این مکان دارای یک مدیریت واحد شود.

محول کردن آرامگاه به شهرداری یا خرید املاک توسط میراث فرهنگی

جاوید با بیان اینکه در وهله بعد از واگذاری می‌توان کارهای طراحی و تأمین اعتبار را در دستور کار قرار دهیم، اعلام کرد: شهرداری می‌تواند اعتبار متناسب با موضوع را پیش‌بینی و با کمک‌های میراث فرهنگی می توان به صورت مشارکتی کار را انجام داد.

وی تبیین کرد: یکی از مشکلاتی که این پروژه به سرانجام نرسیده وجود دو مدیریت است زیرا سازمان میراث فرهنگی از یک سو و شهرداری از سوی دیگر برای این پروژه برنامه‌ریزی می‌کند و اگر مدیریت واحد شود قطعا نتیجه‌ای در بر خواهد داشت.

عدم تحقق توسعه آرامگاه با مدیریت دوگانه / میراث فرهنگی تصمیم‌گیری کند!

شهردار بیرجند با تأکید بر اینکه تا مدیریت تعیین تکلف نشود چون در آینده بحث نگهداری و بهره‌برداری از سایر فضاهای اقماری وجود دارد که با مدیریت دوگانه محقق نمی‌شود، مطرح کرد: اگر میراث فرهنگی تعیین تکلیف کرد این آمادگی را داریم طرح را تهیه و بعد از تصویب در حوزه‌های ذیربط عملیات اجرایی را شروع کنیم.

جاوید با بیان اینکه شهرداری پیشنهاداتی برای تهیه طرح و تعیین تکلیف داده و مجددا نیز پیشنهاداتی را پیگیری خواهیم کرد، عنوان کرد: مشکل اصلی این مقبره بحث تملک بود که شهرداری مبلغ بسیار زیادی را در این راستا هزینه کرد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه اساس کار را شهرداری انجام داده و مابقی کارها کار سختی نیستند، اگر تعیین تکلیف شود می‌توانیم به مرحله اجرا برسانیم و گرنه اجرای طرح توسعه آرامگاه بلا تکلیف خواهد ماند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۳۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود

در حالی که ستاد مدیریت بحران در استان خوزستان وجود دارد، اما هربار که اتفاق بحرانی رخ می‌دهد با تصمیم‌گیری‌های دیرهنگام، یک بحران جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، مدارس استان خوزستان در شهرهای اهواز، حمیدیه، باوی و کارون امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت_ به علت آلودگی شدید هوا تعطیل شد و ادارات نیز با دو ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز کردند، اما این تعطیلی به قدری دیر اعلام شد که کارمندان به محل کار مراجعه کرده بودند و دانش‌آموزان نیز در مسیر مدارس بودند و همین این امر باعث ایجاد نگرانی برای والدین و ایجاد بحران در خلال بحران دیگر شد.

امروزه شرایط به نحوی است که بسیاری از مشکلات همچون سیل، طوفان و گردو خاک از قبل پیش‌بینی می‌شود و شدت آن نیز تعیین می‌شود، در خوزستان اما انگار اینگونه نیست چراکه تا زمانی که شرایط به بدترین حالت ممکن نرسد هیچ‌گونه تصمیم‌گیری صورت نمی‌گیرد و همین امر موجب گلایه شهروندان شده است.

طی چند ماه اخیر اتفاقات بحرانی در خوزستان از جمله آب‌گرفتگی شدید معابر اهواز و بندر امام خمینی (ره) و آلودگی هوا چندین مرتبه موجب تعطیلی مدارس شد، اما آنچه که در این خصوص به شدت مورد انتقاد است تصمیمات لحظه آخری مدیران مربوطه است، به نحوی که دانش آموزان در کوچه‌ها سرگردان می‌شوند و والدین استرس و نگرانی بازگشت آن‌ها به خانه را دارند.

در بارندگی سال گذشته در حالی که خیابان‌های اهواز مملو از آب بود و تردد به سختی انجام می‌شد، مدارس زمانی تعطیل شد که سرویس‌های مدارس و دانش‌آموزان در حال حرکت به سمت مدارس بودند، در تعطیلی‌ها به علت آلودگی هوا نیز همین رویه تکرار شد و به این ترتیب و با وجود پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع گرد و خاک و قرار گرفتن وضعیت هوای اهواز از شب گذشته در حالت خطرناک، بازهم تصمیم گیری صورت نگرفت تا زمانی که هم کارمندان و هم دانش‌آموزان به سمت محل کار و مدرسه در حرکت بودند.

مهدیه خسروی یکی از اولیایی که شاغل نیز هست به خبرنگار ایمنا می‌گوید: من و همسرم هر دو شاغل هستیم، وقتی هوا آلوده یا شرایط بحرانی است لحظه به لحظه اخبار را چک می‌کنم تا بتوانم برای فرزند کلاس اولی خود برنامه‌ریزی کنم، اما هر بار باید با استرس و اضطراب صبح زود به خانه‌ی اقوام بروم تا از فرزندم تا زمان بازگشتن از محل کار نگهداری کنند، من به عنوان یک شخص عادی از شب گذشته متوجه آلودگی شدید هوا شدم، این سوال را دارم که مسئولان با چه دلیلی دیر تصمیم می‌گیرند.

نازنین مرادی یکی دیگر شهروندان اهواز اظهار می‌کند: من مشکل تنفسی دارم در و این وضعیت آلودگی هوا به شدت برای من خطرناک است، اما باید به محل کار خود می‌رفتم در حالی که شروع ساعت اداری ۷ صبح است، خبر تأخیر در بازگشایی ادارات ۷:۱۶ می‌رسد، وقتی ما از هفت صبح در محل کار حضور داریم؛ مگر می‌شود که به خانه برگردیم، وقتی مسئولان خوزستان به فکر مردم نیستند چگونه از دیگران انتظار می‌رود.

وی می‌گوید: یکی از همکاران ما در حالی که در مسیر اداره بود که متوجه تعطیلی مدارس شد و میانه راه برای اینکه دختر خود را به مدرسه فرستاده بود از سرویس پیاده می‌شود و با استرس باز می‌گردد، این وضعیت برای ما نگران کننده است.

آلودگی هوای امروز اهواز به نحوی بود که از شب قبل امکان تصمیم‌گیری وجود داشت، اما با سوءمدیریت، آرامش از خانواده‌ها برای ساعاتی گرفته شد، چراکه والدین در مسیر محل کار بودند که خبر تعطیلی مدارس و بعد از آن خبر تأخیر در بازگشایی مدارس اعلام شد؛ داستان به همین‌جا ختم نشد خبر تعطیلی چندین بار اصلاح و تکمیل شد به نحوی که ابتدا مدارس شهرهای اهواز باوی و کارون در دو شیفت صبح و بعد از ظهر تعطیل شد و پس از آن بازگشایی ادارات با تأخیر دوساعته اعلام و دقایقی بعد مدارس و ادارات حمیدیه اضافه شد.

در نهایت و با اصلاح خبر، تنها مدارس صبح تعطیل و تصمیم‌گیری در خصوص مدارس شیفت بعدازظهر به بعد موکول شد. این چنین اطلاع‌رسانی را به هیچ وجه نمی‌توان در کنترل شرایط بحرانی مؤثر دانست، برعکس این نحوه تصمیم‌گیری ایجاد بحران در بحران است؛ بنابراین انتظار می‌رود مسئولان استان خوزستان با کمی دقت و مدیریت بیشتر در راستای ایجاد آرامش برای شهر و شهروندان خود تلاش کنند.

کد خبر 748994

دیگر خبرها

  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟