Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه و دانشگاه و مدیر موسسه قرآنی اولوالالباب گفت: قیام ۱۵ خرداد نقطه آغاز حرکت انقلاب اسلامی بود و برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی است. ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام والمسلمین علی رضایی بیرجندی شامگاه چهارشنبه در آیین گرامیداشت شهدای 15 خرداد، سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و ارتحال آیت‌الله نابغ آیتی در مسجد آیت الله آیتی بیرجند در مجموعه فرهنگی آیتی اظهار داشت: امام خمینی(ره) به ربوبیت الهی مومن و انقلاب ما انفجار نور بود که برکات آن شامل حال تمام کشورهای مستضعف جهان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کفرستیزی و ستم‌ستیزی را از اهداف اصلی قیام 15 خرداد و انقلاب اسلامی دانست و افزود: امام خمینی(ره) مانند پیامبر گرامی اسلام(ص) با شعار نه شرقی و نه غربی در 10 سال رهبری خود دغدغه‌ای جز برطرف کردن مشکلات مردم و ترویج اسلام نداشت.

امام جمعه سابق بیرجند بیان کرد: امام راحل یک انقلاب نمونه را در سطح جهان رقم زد، مخلصانه برای مردم، پیروزی انقلاب و اسلام تلاش کرد و در 14 خردادماه 1368 به دیدار معبودش شتافت و به دلیل ارادت مردم به آن حضرت بزرگترین تشییع جنازه جهان رقم خورد.

مراسم سالگرد قیام 15 خرداد در حرم مطهر رضوی برگزار شدمعاون فرهنگ دینی و سازمانی قوه قضائیه: پیام‌های اصلی انقلاب از قیام 15 خرداد گرفته شدامام جمعه شهرکرد: پیام 15 خرداد" تقویت جایگاه ولایت فقیه" استاستاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: انسان با آگاهی و آزادی مسیر خودش را انتخاب می‌کند و بنا نیست کسی به‌زور انسان را وارد بهشت کند، زیبایی‌های اسلام برای مردم گفته می‌شود و در نهایت خود انسان مسیرش را انتخاب می‌کند.رضایی بیرجندی  بیان کرد: براساس آیات قرآن کریم، خداوند قرآن و کتب آسمانی، انبیا و ائمه معصومین (ع) را فرستاد تا با تبلیغ آنان انسان مسیرش را انتخاب کند.وی گفت: امروز رخنه‌ای در جامعه به وجود آمده و مسئولان از مردم فاصله گرفته‌اند و روحانیت نیز از مردم جدا شده‌اند که این موضوع بیشترین آسیب را به جامعه می‌زند.مدیر موسسه قرآنی اولوالالباب افزود: شهدا از جان خودشان گذشتند تا اسلام، قرآن، معنویت و اخلاق در جامعه ترویج شود که ما نیز باید با کار و استقامت مسیر شهدا را ادامه دهیم.رضایی بیرجندی بیان کرد: عید سعید فطر، عید انسانیت، معنویت و اخلاص و صمیمیت است، عیدی که شکوفایی جان و حقیقت ما را با خودش به همراه دارد.امام جمعه سابق بیرجند همچنین با گرامیداشت سالگرد رحلت آیت‌الله نابغ آیتی گفت: این عالم فرزانه وجدان بیدار شهر ما بود و برای تربیت نسل جوان، ترویج اسلام و معنویت در این خطه تلاش‌های زیادی کرد.انتهای پیام/ح R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۴۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،شجاعی در این کتاب نظر به اهمیتی که برای این فراز از نهج‌البلاغه به عنوان منشور و آئین‌نامه حکومت اسلامی قائل بوده‌ است، آن را به صورت مجزا در قالب کتابی آورده است.

شیوه ترجمه این متن ارائه همزمان متن با ترجمه است. شجاعی در صفحات این کتاب متن فارسی و به دنبال آن و در کنارش، متن عربی این نامه را قرار داده است و سعی کرده با استفاده از ساده‌ترین و شیواترین عبارات از عهده ترجمه این اثر برآید. نکته قابل توجه در این ترجمه آهنگین بودن آن و تلاش برای ارائه متنی است که بی‌آنکه به دنبال روایتی شاعرانه در ترجمه باشد توانسته آهنگی حماسی به خود بگیرد و به شکلی خاص عبارات را در پی هم و به منظور ترجمه قرار دهد.

شجاعی که پیش از این نیز در حوزه ترجمه آثاری همچون ترجمه برخی از ادعیه را در قالب کتاب عرضه کرده است، در این اثر تازه به تناسب و اقتضای محتوا سعی کرده تا اثری را پدید بیاورد که همانند متن عربی آن، صلابت یک نامه و در عین حال شورانگیزی توصیه‌های دنیوی و اخروی آن را در خود دارا باشد.

یکی دیگر از نکات قابل توجه درباره این کتاب مقدمه‌ای است که شجاعی برای این اثر تالیف کرده است. او در مقدمه خود به نوعی هدف از حکومت در اسلام و آنچه به عنوان خلافت و حکمرانی در این آئین بر مسلمانان رفته را مرور و در ادامه از زبان خود درباره منشور حکومت علوی و اسلامی که برگرفته از نهج البلاغه است و در نامه حضرت امام علی(ع) به مالک اشتر متبلور می‌شود نکاتی را بیان کرده است.

شجاعی در این مقدمه که برای فهم محتوای این نامه، متنی کارساز و دقیق به شمار می‌رود، نخست تقسیم بندی حکومت اسلامی به دو شیوه حکومت برگرفته از اسلام علوی و حکومت برگرفته شده از اسلام اموی را معرفی و ترسیم می‌کند و برای هر یک از آنها نیز شاهد مثالی را برمی‌شمارد. در ادامه شجاعی با بیان مختصر ویژگی‌های هر یک از دو شکل از آیین مسلمانی و حکومت داری، به بایسته‌های و ضرورت‌های قواعد حکومت از منظر اسلام حقیقی اشاره کرده و ‌نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر را نماد و سمبل خلق این قواعد معرفی می‌کند و از مخاطب می‌خواهد این فرمان را به عنوان شاخصی برای بررسی رفتارهای دولت‌مردان مورد استفاده قرار دهند و با آن دست به شناسایی و واکاوی کارنامه عمل آنها بزنند.

شجاعی همچنین از این عهدنامه در بخشی از مقدمه خود به عنوان مهمترین سند در حمایت از حقوق بشر در تمامی دنیا یاد کرده است و تاکید دارد که از ابتدای خلق بشریت تا کنون هیچ سندی به مانند این به تعریف حدود رابطه میان مردم و حکومت نپرداخته است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901728

دیگر خبرها

  • سپاه، صلح طلب اما جنگ بلد، مقتدر ولی مظلوم
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • کارنامه و کتابشناسی شهیدمطهری؛ از مشهد و قم تا مبارزه با مارکسیسم
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده است
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده
  • افشای کینه شاه از قم
  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • نگاه به ماجرای غزه از منظر «ما رأیت إلا جمیلا»
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • مطهری امام