Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه گفت: اکنون ۷۰ هزار نفر از جمعیت استان کرمانشاه عضو فعال کتابخانه‌ها هستند. ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

معصومه حسنی‌خونسار در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: در استان کرمانشاه 87 باب کتابخانه زیر پوشش نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور وجود دارد که از این تعداد 19 باب کتابخانه‌ روستایی و سه باب نیز کتابخانه‌های سیار در شهرستان‌های قصرشیرین، هرسین و جوانرود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه از این تعداد 63 باب کتابخانه شهری وجود دارد، عنوان کرد: 18 باب کتابخانه مشارکتی در سطح استان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه بودجه افتتاح این کتابخانه‌های سیار از نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تأمین می‌شود عنوان کرد: اکنون 70 هزار نفر عضو فعال کتابخانه‌های عمومی استان هستند و بیش از یک میلیون و 200 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی موجود است.

حسنی‌خونسار با بیان اینکه کتابخانه‌ به عنوان یک نهاد غیردولتی است به صورت هیئت امنایی فعالیت می‌کند و به عنوان ساز و کار حیاتی برای توسعه فرهنگی و اجتماعی جامعه شناخته شده است، افزود: تلاش می‌شود یک فضای مناسب کتابخوانی را با به کارگیری نیروهای متعهد و متخصص و فناوری‌های نوین وسیله‌ای برای اشاعه دانش برای تمامی اقشار جامعه باشد.

تکمیل کتابخانه مرکزی کرمانشاه نیازمند 200 میلیارد ریال اعتبار استکتاب‌گردی کودکان اوتیسم در کتابخانه ملی ایران

وی بیان کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی براساس استانداردسازی مجموعه‌ای رویه‌ها، فرایندها و تجهیزات و منابع را در قالب اداره استانداردسازی در خود نهاد تشکیل داده است.

حسنی‌خونسار افزود: کارگروه این استانداردسازی با حضور نمایندگانی از خود ستاد مرکزی، نمایندگانی در استان‌ها و نمایندگانی از کتابخانه ملی، سازمان ملی استاندارد و کتابخانه آستان قدس، کتابخانه مجلس شورای اسلامی به تدوین برنامه جهت استانداردسازی کتابخانه‌ها اقدام می‌کند و این نشان‌دهنده برداشتن گام اصولی و حرفه‌ای در این زمینه است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت نیازسنجی در جامعه و توجه به این موضوع در سال‌های اخیر عنوان کرد: هر جامعه براساس مخاطبان خاص خود به استانداردسازی اقدام می‌کند و یکی از فعالیت‌ها در این راستا بومی‌سازی است.

وی عنوان کرد: در اوقات فراغت امسال برنامه‌های متنوعی از جمله برگزاری کارگاه‌های آموزشی اعم از نقد کتاب، قصه‌گویی، انجمن ادبی در کتابخانه‌های عمومی برگزار می‌شود.

حسنی‌خونسار با بیان اینکه یکی از مهمترین راه‌های ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه سهولت دسترسی به کتابخانه‌ها و معرفی آن‌ها است، اظهار کرد: علاوه بر معرفی و سهولت دسترسی به کتابخانه‌‌ها با برقراری عدالت در دسترسی به منابع اطلاعاتی برنامه‌های مدونی برای فعالیت کتابخانه‌ها در روستاهای استان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه کتابخانه امیرکبیر با 3752 متر مربع زیربنا و بالغ بر 5000 نفر عضو فعال جزو کتابخانه‌های شاخص و استاندارد استان است عنوان کرد: این کتابخانه دارای سالن مطالعه به صورت مجزا برای بانوان و مردان و تعداد کتابهای این کتابخانه بالغ بر 50 هزار نسخه کتاب است.

وی با بیان اینکه در صورت افتتاح کتابخانه مرکزی کرمانشاه مخازن آن ظرفیت نگهداری بیش از 200 هزار جلد کتاب را دارد، بیان کرد: کتابخانه مرکزی نماد فرهنگی هر شهر و یکی از زیرساخت‌های توسعه فرهنگی به شمار می‌رود.

انتهای پیام/ن

R41380/P/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۴۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسدی ظهر سه‌شنبه در نخستین نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان دیلم با دستور کار برگزاری مسابقه بزرگ کتابخوانی اظهار داشت: در راستای برگزاری این مسابقه بزرگ، اداره آموزش و پرورش از طریق مدیران مدارس تبلیغات لازم را به‌وسیله فضای مجازی به جهت معرفی مسابقه بزرگ کتابخوانی بین دانش آموزان انجام دهند.

رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان دیلم بیان داشت: امکان سنجی ایجاد کتابخانه مشارکتی یا پیشخوان کتاب در کمپ ترک اعتیاد بویرات در اسرع وقت و تحت نظارت اداره بهزیستی صورت گیرد.

فرماندار دیلم افزود: دهیاری ها بخشی از بودجه فرهنگی خود را صرف خرید کتب مسابقه کنند و آنها را در اختیار اهالی روستا جهت شرکت در مسابقه قرار دهند.

کد خبر 6093133

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • رونمایی ازکتاب شعر پشت پنجره سکوت درگناباد
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • عصر شعر شیراز در کتابخانه رئیسی اردکانی برگزار می‌شود