Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@20:53:04 GMT

عوارض هولناک لوازم آرایشی مترویی

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۸۶۸۰۸

مشاور اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره عوارض هولناک لوازم آرایشی تقلبی در مترو و کف خیابان هشدار داد. ناطقان: محمد بقایی، داروساز، پژوهشگر صنعت کازمتیک و مشاور اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره لوازم آرایشی ارزان قیمت و ارتباط آن با کیفیت این محصولات سلامت محور اظهار کرد: قیمت تعیین کننده کیفیت کالا نیست و نمی‌توان از طریق این فاکتور به اصل یا تقلبی بودن آن پی برد اما به هرحال در همه دنیا قیمت یک فاکتور مهم برای تشخیص سلامت فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عوارض خطرناک لوازم آرایشی تقلبی و قاچاق

وی ادامه داد: وقتی قیمت یک کالا بسیار پایین‌تر از ارزش تمام شده محصول به فروش می‌رسد آنجاست که باید به تقلبی بودن آن شک کرد به عنوان مثال وقتی قیمت یک لوازم آرایشی در خارج ایران ۱۰ دلار است و با ارز نیمایی اگر بخواهیم حساب کنیم رقم بالایی می‌شود، اما در بازار در مکان‌هایی مانند کوچه و خیابان و مترو به قیمت ۵ یا نهایت ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسد این یک هشدار برای مشکل دار بودن سلامت کالا به حساب می‌آید.

بقایی با اشاره به عوارض خطرناک لوازم آرایشی تقلبی و قاچاق اظهار کرد: لوازم آرایشی تقلبی خطرات هولناکی برای مصرف کننده دارد که از جمله آن می‌توان به آلرژی، خارش و در دراز مدت عوارض پوستی و آسیب کبد و کلیه اشاره کرد و این لوازم آرایشی تقلبی عوارض خطرناکی به سلامت افراد وارد می‌کند.
بهترین محل‌ها برای خرید لوازم آرایشی

مشاور اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به بهترین محل‌ها برای خرید لوازم آرایشی اصل و سلامت بیان کرد: بهترین و قانونی‌ترین محل برای عرضه لوازم آرایشی بهداشتی داروخانه است چرا که یک فرد تحصیلکرده در حوزه آرایشی و بهداشتی در داروخانه فعالیت می‌کند که نقش یک مسئول فنی، مدیر و کارشناس را دارد و می‌تواند بهترین مشورت‌ها و نظارت‌ها را در سلامت لوازم آرایشی و بهداشتی داشته باشد.

وی ادامه داد: بعد از داروخانه فروشگاه‌هایی که پروانه کسب مرتبط دارند و مورد بازرسی ویژه قرار می‌گیرند محل مناسب خرید لوازم آرایشی هستند.
راه شناسایی لوازم آرایشی اصل و تقلبی

بقایی با اشاره به روش تشخیص لوازم آرایشی اصل از تقلبی بیان کرد: در مورد لوازم آرایشی و بهداشتی اصل بهترین و مطمئن‌ترین راه برای شناسایی اصالت کالا توجه به برچسب اصالت کالا بوده که به شکل یک برچسب زردرنگ بر روی محصول نصب شده است و نواری بر روی آن وجود دارد که اگر این نوار را خراش دهیم به کدی می‌رسیم که با ارسال کد به سامانه پیامکی می‌توان از اصالت و تاریخ مصرف کالا و تمام اطلاعات مربوط به آن اطمینان حاصل کرد.

مشاور اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو به مزایای خرید لوازم آرایشی و بهداشتی از داروخانه‌ها اشاره کرد و گفت: اگر محصول آرایشی و بهداشتی از داروخانه خریداری شود و برچسب اصالت داشته باشد در صورتی که فرد پس از مصرف دچار مشکل شود داروخانه ملزم به پاسخگویی و ارائه فاکتور قانونی است.

وی ضمن هشدار درباره خرید لوازم آرایشی و بهداشتی از مترو و کف خیابان اظهار کرد: هر محصولی که از مترو یا کف خیابان خریداری می‌شود حتی اگر برچسب داشته باشد این احتمال وجود دارد که برچسب آن تقلبی باشد از طرفی پس از خریداری کسی پاسخگوی خریدار برای عوارض بعدی نخواهد بود.

بقایی با اشاره به قاچاق لوازم آرایشی تقلبی از برخی کشور‌ها به ایران بیان کرد: پاکستان، امارات متحده عربی، چین، هند و بنگلادش محل اصلی تولید لوازم آرایشی تقلبی هستند که در مترو و کف بازار به فروش می‌رسند و کسانی که بر بازار نظارت دارند باید درباره فروش لوازم آرایشی تقلبی در این مکان‌ها پاسخگو باشند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: عوارض ، لوازم آرایشی ، مترویی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عوارض لوازم آرایشی مترویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۶۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید

طبق اعلام رئیس سازمان بهزیستی کشور «سالانه ۶۰ هزار نفر به تعداد معلولان در اثر تصادفات رانندگی اضافه می‌شود و بیش از ۱۷ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند». یعنی روازنه ۱۶۰ نفر در اثر تصادف معلول و ۵۰ نفر فوت می‌شوند.

درحالی که سوانح رانندگی آن هم توسط افراد آموزش دیده و دارای گواهینامه، هر روز قربانیان زیادی می‌گیرد، به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه به تازگی در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان صدور و چاپ گواهینامه رانندگی صورت گرفته است که افراد «با پرداخت هزینه می‌توانند گواهینامه دریافت کنند».

پیش‌تر نیز پلیس از دستگیری چند باند صدور گواهینامه جعلی و رانندگان دارای این مدرک تقلبی خبر داده بود.

مدعیان صدور گواهینامه تضمینی، هزینه‌ای ۱۰ تا ۲۵ میلیونی از متقاضیان دریافت می‌کنند تا گواهینامه پایه یک، دو و سه صادر کنند البته به شرط ثبت در سامانه پلیس و گرفتن استعلام برای جلب اطمینان مشتریان‌شان. این درحالی است که هزینه دریافت گواهینامه از طریق آموزشگاه‌ها بسیار کمتر و حدود ۶ میلیون تومان است.

به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه ۹۰ تا ۹۵ درصد این تبلیغات فقط کلاهبرداری است و افراد بعد از گرفتن پول متواری می شوند و گواهینامه جعلی صادر شده توسط ۵ درصد باقی‌مانده نیز هم در سامانه‌های پلیس اصالت ندارد.

در حالی که در ایران متقاضیان دریافت گواهینامه در مقایسه با دیگر کشورها به راحتی می‌توانند پس از گذراندن یک دوره آموزش کوتاه این مدرک را از راه قانونی بگیرند اما راحت‌طلبی افراد، بی‌حوصلگی برای طی کردن دوره‌های آموزشی، شکست در امتحانات آموزش رانندگی و شور و شوق داشتن گواهینامه زودتر از سن قانونی، افراد را به سمت کلاهبرداران فضای مجازی و مدرک‌های تقلبی سوق می‌دهند.

علاوه بر گواهینامه‌های جعلی، بازار خرید و فروش مدارک تحصیلی، اسکناس، کارت پایان خدمت، گذرنامه و دیگر اسناد رسمی تقلبی نیز در فضای مجازی داغ است.

متقاضیان مدارک تقلبی می‌گویند که«مهم‌تر بودن مدرک از مهارت افراد در جامعه» دلیل روی آوردن‌شان به مدارک تقلبی است.

اما روانشناس زهرا گیوی معتقد است که راحت طلبی افراد موجب شده «همیشه به دنبال راه میان‌بر باشند و همه چیز را با پول بخرند».

کارشناسان توصیه می‌کنند از آنجا که مدارک جعلی به راحتی  و در کمتر از چند دقیقه قابل شناسایی است و طبق قانون استفاده از آن جرم محسوب می‌شود، افراد فریب سایت‌ها و صفحات فضای مجازی را نخورند و با پرداخت هزینه‌های هنگفت به کلاهبرداران مدارک بدون استفاده و تقلبی دریافت نکنند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه می‌گوید که اگر فردی با مدرک تقلبی تصادف کند و منجر به فوت کسی شود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می شود. بنابر این افراد به جای پرداخت هزینه های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • نریختن اشک هنگام آرایش با چند ترفند عالی
  • کشاورزان بوشهری مراقب عرضه مواد کودی تقلبی باشند
  • صدور برگه‌ جواب تقلبی در آزمایشگاه‌ها صحت ندارد
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • تصاویر ریزش هولناک جاده قاضی‌ خان - بدره | ویدئو
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی