Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-04@00:18:18 GMT

عبور از هفت خوان رستم برای گرفتن یک مجوز

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۸۸۰۲۱

عبور از هفت خوان رستم برای گرفتن یک مجوز

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، علی اصلانی با اشاره به هدف گذاری ایجاد یک میلیون شغل در سال در برنامه ششم توسعه، گفت: با وضعیتی که در حال حاضر در بخش صنعت هست، ایجاد یک میلیون شغل برای دولت آسان نیست. بسیاری از کارخانه‌ها در حالت رکود به سر می‌برند و شهرک‌های صنعتی با کمتر از توان و ظرفیت خود فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه ایجاد یک شغل ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان

وی ادامه داد: بنا بر اعلام کارشناسان برای ایجاد یک شغل حداقل ۱۵۰ میلیون تومان و حداکثر ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه نیاز است که با منابع محدود دولت فراهم کردن چنین سرمایه‌ای دشوار است و لذا دولت باید روی بخش‌هایی متمرکز شود که در کمترین زمان بازدهی مورد نظر را به دنبال داشته باشد.

عبور از هفت خوان رستم برای گرفتن یک مجوز

این عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار با اشاره به وجود موانع کارآفرینی در کشور اظهار کرد: متأسفانه موانع بسیاری در مسیر کارآفرینان وجود دارد که اجازه نمی‌دهد ایده‌های خود را به اجرا درآورند و تعدد دستگاه‌های صادر کننده مجوز باعث شده کارآفرینان نتوانند در فضای موجود کسب و کار فعالیت کنند به نحوی که اگر کارخانه‌داری بخواهد کارخانه راه اندازی کند برای گرفتن مجوز باید از هفت خوان رستم بگذرد.

اصلانی در عین حال با اشاره به اجرای طرح اشتغال روستایی، خاطرنشان کرد: امسال دولت در حوزه مشاغل روستایی پول خوبی برای پرداخت وام‌های اشتغال کنار گذاشته که منابع کمی نیست لذا برای آنکه طرح به نتیجه برسد، باید بازرسی‌ها و نظارت عالیه تا پایان اجرای طرح تداوم داشته باشد.

جلوگیری از انحراف طرح اشتغال روستایی با نظارت و بازرسی

وی با اشاره به احتمال انحراف منابع در این طرح، گفت: چنین طرحی بدون انحراف منابع نخواهد بود ولی با نظارت و بازرسی می‌توان جلوی افزایش انحراف و هدر رفت منابع را گرفت.

عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار افزود: درگذشته طرح بنگاه‌های زودبازده به اجرا درآمد که می‌توانست به اشتغالزایی بنگاه‌ها کمک کند ولی چون نظارت نشد وام‌های دریافتی از جای دیگری سر درآورد و به انحراف رفت لذا با توجه به اعتبار خوبی که به این طرح اختصاص یافته و در شورای اشتغال استان‌ها تأیید و پرداخت شده است، دولت باید از انحراف منابع جلوگیری کند.

دستورالعمل آئین نامه پرداخت وام اشتغال روستایی با هدف کاهش بیکاری و رونق اشتغال برای اجرا در مناطق روستایی، عشایر و شهرهای کمتر از ۱۰ هزار نفر توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دی ماه ۱۳۹۶ به استانداران سراسر کشور ابلاغ شد و بر اساس این طرح معادل ریالی ۱.۵ میلیارد دلار (حدود ۶ هزار میلیارد تومان) از محل منابع صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال روستایی اختصاص یافت. بر اساس آمارها، در سال گذشته ۱۱۴ هزار شغل از محل اجرای طرح اشتغال روستایی ایجاد شد و تا پایان سال ۱۳۹۸ نیز ایجاد بیش از ۱۵۰ هزار شغل پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: وزارت کار و رفاه اجتماعی وام بانکی كسب و كار کارآفرینان توسعه اشتغال روستایی بنگاه هاي زودبازده صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۸۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد

استاندار گیلان با بیان اینکه سد مخزنی دیورش رودبار ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: دولت نسبت به بهره برداری به موقع این پروژه اهتمام دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، اسدالله عباسی امروز_جمعه چهاردهم_اردیبهشت در جریان بازدید از پروژه در حال احداث سد دیورش رستم آباد از توابع شهرستان رودبار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر سد مخزنی دیورش ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با بهره برداری از آن به پنج شهر و ۲۸ روستا با جمیعت ۱۰۰ هزار نفر آبرسانی می‌شود.

وی افزود: افتتاح سد مخزنی دیورش نقش مهمی در آبرسانی به منطقه خواهد داشت و دولت نیز نسبت به بهره برداری به موقع این پروژه اهتمام دارد.

استاندار گیلان خاطرنشان کرد: همزمان خط انتقال این سد در حال انجام و پیمانکار آن مشخص شده است و با تکمیل این پروژه بخشی از مشکلات آب شهرهای توتکابن، رستم آباد، رودبار، منجیل و لوشان مرتفع می‌شود.

عباسی یکی از مشکلات منطقه رودبار و رستم آباد هدر رفت آب دانست و خاطرنشان کرد: اصلاح شبکه آبرسانی در شهر رودبار و رستم آباد در دستور کار دولت است تا بتوانیم از هدر رفت آب جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت ذخیره آب در سد دیورش سه میلیون متر مکعب است، تصریح کرد: این سد به دلیل استفاده از دانش روز ظرفیت ذخیره آب تا سه میلیون متر مکعب آب را دارد تا در اختیار کشاورزان منطقه قرار دهد.

استاندار گیلان با بیان اینکه برای این پروژه آبرسانی تاکنون ٣٠٠ میلیارد تومان هزینه شده و تقریباً ٧٠٠ میلیارد تومان دیگر نیز نیاز به تخصیص منابع وجود دارد، گفت: در تلاش هستیم تا از منابع استانی، ملی و سفر رئیس جمهور به استان گیلان تخصیص منابع انجام شود.

کد خبر 750370

دیگر خبرها

  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد
  • برآورد ۲۱۸ میلیارد تومانی برای تونل بلوار شهید کبیری
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • محور اصلی کار بنده توجه به اشتغال و کسب و کار است
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • استخدام ۲۰۲ نفر نیروی در دهیاری‌های استان بوشهر
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های استان بوشهر استخدام می شوند
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته