Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فرمانده میدانی با اشاره به حملات شدید تروریست‌ها به مواضع ارتش سوریه در شمال استان حماه، تأکید کرد که تروریست‌ها در این حملات از گازهای سمی نیز استفاده کردند.

به گزارش مشرق، عناصر تروریستی «جبهه النصره» و مهمترین همپیمان آنان یعنی «جیش العزه» در شمال استان حماه به شدت به مواضع ارتش سوریه حمله کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک فرمانده میدانی اعلام کرد که عناصر النصره، در ارتفاعات «ملح» و منطقه «جبین» در ریف حماه مواضع ارتش سوریه را هدف حملات خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید:

پایان رجزخوانی‌های تروریست‌ها در شهرکی که این روزها سر و صدای زیادی به پا کرده است+ نقشه میدانی و عکس

این فرمانده به خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت که تروریست‌ها از محورهای «الزکاه» و روستای «الاربعین» در جریان این حملات از گازهای سمی علیه ارتش سوریه استفاده کردند.

به گفته این فرمانده، تروریست‌ها با استفاده از تانک‌ها و خودروهای زرهی ترکیه‌ای، نتوانستند پیشروی داشته باشند و ارتش سوریه نیز پس از استقرار مجدد، به مواضع تروریستها پاتک زدند.

یک منبع دیگر اعلام کرد که عناصر جیش العزه، مواضع ارتش سوریه را در این منطقه و اطراف شهر «محرده» هدف حملات راکتی قرار دادند.

به گفته این منبع، تروریستها همزمان با این حملات، از محورهای الزکاه و الاربعین، به مواضع ارتش سوریه و مسیرهای امدادرسانی آن در این منطقه حمله کردند.

بالگردهای ارتش سوریه اما در واکنش به این حملات، چند جنگ‌افزار وابسته به تروریستها را که از منطقه «خان شیخون» به سمت شهرک «الزکاه در شمال حماه در حرکت بودند، منهدم کردند.

منبع مذکور همچنین اعلام کرد که ارتش سوریه در منطقه الجبین در شمال حماه برخی از مواضع خود را تخلیه و به سمت مواضعی عقب‌نشینی کرد تا مانع از تلفات احتمالی شود.

به گفته این منبع، ارتش سوریه تجهیزات نظامی زیادی به این محورها ارسال کرده است تا بتواند تروریستها را به عقب براند.

در همین ارتباط، منابع محلی حاضر در ادلب اعلام کردند که عناصر النصره و جیش العزه در این حمله، از شمار زیادی از نیروهای رنجر خود استفاده کردند که از تبعه‌های آسیایی بودند.

در شمال حماه، عناصر النصره و جیش العزه شهرها و شهرکهای «اللطامنة، کفرزیتا، لطمین، الزکاة و الأربعین» را در اشغال خود دارند. در جیش العزه، تروریستها چچنی، چینی و ازبک حضور دارند که بیشتر در شمال غرب سوریه به ویژه در شمال حماه و سهل الغاب و مناطق اطراف آن مستقر هستند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز قتل همسر نجفی ارتش سوریه تحولات سوریه تحولات منطقه تروریست ها حماه سوریه سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۸۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده اشغالگران درباره توافق یا حمله به رفح تصمیم‌ می‌گیرند

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» در این باره گزارش داد طبق برآوردها در ارتش به زودی درباره توافق تبادل اسرا و یا حمله به رفح تصمیم گیری می‌شود.

این روزنامه نوشت: ارتش اسرائیل پس از تکمیل مقدمات عملیات رفح، تخمین می‌زند که ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده درباره عملیات نظامی در جنوب نوار غزه یا معامله تبادل اسرا با حماس تصمیم‌گیری خواهد شد.

این گزارش در حالی است که رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند رژیم صهیونیستی در خصوص توافق تبادل اسیران با خروج نیروهای خود از کریدور «نتزاریم» به عنوان بخشی از آنچه آن را انعطاف پذیری بیشتر در مذاکرات خواند، موافقت کرد.

کانال عبری زبان «کان» گزارش داد حماس خواستار شفاف سازی و تضمین در خصوص اجرای خواسته‌های اساسی خود مانند آتش‌بس دائمی و عقب‌نشینی از غزه است.

از آن طرف، رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شده‌اند و همچنین مسیر اصلی کمک‌های بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمک‌ها دارند.

ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت‌ محاصره، امن است و ساکنان شمال می‌توانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و به‌ویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آواره‌های فلسطینی را آواره کند.

این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شده‌اند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمین‌های فلسطین است.

رژیم صهیونیستی درحال زمینه‌چینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم پیشتر اعلام کرده بود که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده اشغالگران درباره توافق یا حمله به رفح تصمیم‌ می‌گیرند
  • آمار شهدای امروز حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • شلیک ۴۰ موشک به سرزمین های اشغالی طی یک روز
  • انهدام تجهیزات زرهی تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و لاذقیه
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه
  • حمله جدید حزب الله به مواضع نظامیان صهیونیست
  • تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی