Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران گفت: شرایط زندگی برای معلولان سخت و دشوار شده است و این در حالی است که قیمت یک ویلچر نسبت به سال گذشته ۴ برابر شده است و معلولان توان خرید آن را ندارند. ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۷ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

دکتر علی همت محمودنژاد در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم  اظهار کرد: افزایش  سرسام آور قیمت وسایل و تجهیزات توانبخشی و توانپزشکی شرایط زندگی را برای معلولان سخت و دشوار کرده است و ادامه این شرایط برای معلولان غیر ممکن ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: متاسفانه در حالی معلولان با این شرایط سخت زندگی می‌کنند که بر اساس قوانین بالادستی باید اعتبارات معلولان صدرصد اختصاص پیدا کند اما بیش از 400 میلیارد تومان از اعتبارات این قشر از جامعه در سال گذشته پرداخت نشده است.

محمودنژاد افزود: در حالی اعتبارات معلولان در سال گذشته با کسری بودجه مواجه شده است که هزنیه خرید یک ویلچر در سال جاری نسبت به سال گذشته 4 برابر شده است و معلولان توان خرید آن را ندارند.

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران با اشاره به اینکه انتظار می‌رود نمایندگان مجلس شورای اسلامی عنایت ویژه‌ای به زندگی و شرایط معلولان داشته باشند، گفت: طی روزهای آتی درخواستی با امضاء  انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران و سایر تشکل‌های فعال در این حوزه به نمایندگان کمیسون اجتماعی مجلس ارسال خواهد شد که در آن از نمانیدگان درخواست تامین بودجه ترمیمی  3 هزار میلیاردتومانی برای معلولان در سال جاری خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم طرحی که بزودی به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد در قالب طرح دوفوریتی در صحن مجلس مطرح شود تا بخشی از مشکلات معلولان مرتفع شود.

محمودنژاد ادامه داد: چنانچه بودجه اشاره شده از سوی نمایندگان مجلس تصویب نشود، بسیاری از معلولان در تامین هزینه وسایل توانبخشی، توانپزشکی، حق پرستاری و درمان عاجز خواهند بود چرا که بودجه فعلی تصویب شده برای معلولان در سال جاری یک دهم هزینه وسایل آنها نیز نمی‌شود.

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران افزود:از وزیر رفاه نیز درخواست می‌شود در ارتباط با مشکل معلولان و معیشت آنها واکنش جدی تری را در جلسات هئیت دولت داشته باشد.

آیا دولتمردان در صف‌های طولانی گوشت و مرغ ایستاده‌اند/ بهره‌برداری از بزرگترین زائرسرای معلولانعدم پرداخت به موقع یارانه نگهداری معلولان از سوی بهزیستیپیشنهاد تخفیف 50 درصدی به معلولان برای استفاده از حمل‌ونقل عمومیهشدار درباره تعطیلی مراکز توانبخشی معلولان و سالمندان در سال آینده

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سازمان بهزیستی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۸۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود

قدرت اله محمدی درباره مقررات تائیدیه ایمنی ساختمان‌ها گفت: سازمان آتش‌نشانی، موظف است تمام ساختمان‌های شهر را از نظر ایمنی مورد بازدید و بررسی قرار دهد. در واقع هر ساختمان جدید برای دریافت پایان کار و سند باید از آتش‌نشانی، تائیدیه ایمنی دریافت کند. همچنین ساختمان‌های قدیمی و به خصوص ساختمان‌های عمومی و پرجمعیت نیز توسط تیم‌های ویژه مورد بررسی و بازدید حضوری قرار می‌گیرند.

وی افزود: کارشناسان ایمنی ما از ساختمان‌ها و مراکز مختلف بازرسی به عمل می‌آوردند و مشکلات ایمنی را آن‌ها را تشخیص می‌دهند. سپس با ایجاد یک دستورالعمل، نحوه ایمن‌سازی را به مالکان ساختمان‌ها ارائه می‌دهند و همچنین پس از رفع نواقص، ساختمان‌ها را دوباره بررسی کرده و برایشان تائیدیه ایمنی صادر می‌شود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به مانع تراشی‌های ایجاد ایمنی در ساختمان‌ها ادامه داد: مشکل سازمان آتش‌نشانی از جایی آغاز می‌شود که متاسفانه برخی مالکان ساختمان‌های شخصی یا حتی برخی ارگان‌های دولتی، اجازه ورود آتش‌نشانان را به این مراکز نمی‌دهند و این‌گونه در مسیر ایجاد ایمنی، مانع تراشی می‌کنند.

محمدی گفت: از آنجایی که در قوانین، سازمان آتش‌نشانی به عنوان ضابط معرفی نشده است؛ مالکان می‌توانند مانع ورود کارشناسان ما شوند و از ایجاد ایمنی طفره بروند. به همین دلیل نیز ما این خواسته خود را برای تغییر در قوانین، در برنامه جامع گنجانده‌ایم و قرار است به زودی به مجلس ارسال شود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: امیدوارم این خواسته ما که به نفع همگان است و باعث افزایش ضریب ایمنی می‌شود؛ تحقق پیدا کند.

محمدی گفت: در صورت تصویب این قانون، سازمان آتش نشانی برای ورود به ساختمان‌ها دیگر نیازمند اجازه مالک نخواهد بود و می‌تواند به عنوان ضابط وارد عمل شده و ساختمان‌ها را مجبور به اجرای نکات ایمنی کند؛ وگرنه پلمب در انتظار آن‌ها خواهد بود. در واقع این قانون اختیارات آتش‌نشانی را در برابر ساختمان‌های نا ایمن افزایش خواهد داد.

وی همچنین گفت: البته درحال حاضر نیز دستگاه قضایی هماهنگی خوبی درباره ساختمان‌های نا ایمن با آتش‌نشانی دارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • در 23 سالگی: وینی به رکورد گرت بیل رسید!
  • کری پدیده جوان رئال: لیگ قهرمانان مال ماست!
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • به جای افتادن در چرخه باطل اخاذی و باج گیری به کارآگاهان پلیس اعتماد کنید!