Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@13:08:19 GMT

گیاهان دارویی که مسکن طبیعی معده درد هستند

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۹۲۰۷۷

گیاهان دارویی که مسکن طبیعی معده درد هستند

بسیاری از افراد از درد معده رنج می‌برند و زخم معده دارند و از مصرف داروهای شیمیایی خسته شده اند، با مصرف چند گیاه دارویی می‌توان این عارضه‌ها را تسکین بخشید.

به گزارش مشرق، گیاهان دارویی یکی از عوارض شایع برای درمان بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد و درد معده یکی از عارضه‌های شایع است که بسیاری از افراد از آن رنج می‌برند و با عوارضی چون گاز معده بالا رفتن اسید مشکل در هضم غذا استفراغ و بی اشتهایی همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی گیاهان دارویی به به کاهش درد معده، سوزش سردل و بهبود هضم غذا کمک می‌کند همچنین این گیاهان دارویی مانند داروهای شیمیایی عوارض جانبی زیادی ندارد هر چند که نباید آنها را بدون تجویز متخصص طب سنتی مصرف کرد.

درمان کاهش درد معده با رازیانه

دانه‌های رازیانه به بهبود هضم خروج گازها و جلوگیری از درد معده کمک می‌کنند شما می‌توانید دانه‌های رازیانه را به سالاد خود اضافه کنید و آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

بابونه مسکن طبیعی درد معده

بابونه یکی از موثرترین گیاهان دارویی در ترمیم وارد یه معده است و از لایه مخاطی این دستگاه گوارش محافظت می کند همچنین سوزش سر دل گاز و اسیدیته معده را کاهش می‌دهد و در بهبود زخم های معده موثر است.

افزون بر این با مضمون یک آرامبخش موثر ال عضلانی و یک عامل ضد التهاب شناخته می شود.

اسید معده را با سداب و نعنا پایین بیاورید

نعنا یک گیاه دارویی طبیعی محسوب می‌شود و در درمان بیماری های مثانه موثر است و شما می توانید برای کاهش درد معده از چای کیسه‌ای یا برگ های طبیعی نعنا استفاده کنید افزون بر این سداب در کاهش اسید معده و تسکین دردهای آن موثر است و در خانم‌ها چرخه ی قاعدگی را تنظیم می‌کند.

کاهش گاز معده با انیسون

یکی از بهترین گیاهان دارویی برای درمان بیماری های معده به علت اسپاسم انیسون است، این گیاه دارویی خاصیت ضد درد و ضد اسپاسم دارد افزون بر این به خروج گازهای معده و کاهش اسید این عضو دستگاه گوارش کمک می کند و روند هضم غذا را بهبود می بخشد.

آویشن و ریحان بخورید تا معده درد نگیرید

اسپاسم معده دردناک است و آویشن به کاهش اسپاسم کمک می کند همچنین در خروج گازهای معده نیز موثر است و توصیه می‌شود تا این گیاه را بعد از غذا مصرف کنید همچنین ریحان دل درد و معده درد را کاهش می‌دهد و در درمان گلودرد نیز موثر است.

درمان تهوع و سوزش سر دل با زنجبیل

زنجبیل به کاهش درد معده، سوزش سر دل و تهوع کمک می‌کند و باکتری های مضر روده را از بین می‌برد همچنین در هضم غذا موثر است و احساس سنگینی در معده را از بین می‌برد.

زخم معده را با قاصدک ترمیم کنید

قاصدک در بهبود هضم رفع یبوست و سوزش سردل موثر است و در بهبود زخم دستگاه گوارش تاثیر گذار است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز قتل همسر نجفی سلامت گیاهان دارویی معده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۲۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار