Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه سند تعهدات ایران در توافقنامه پاریس هنوز به دست مجلس نرسیده است،گفت: از سازمان محیط زیست می‌خواهیم تا مستندات قانع‌کننده خود را هر چه سریعتر به مجلس ارائه کند. ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۳ اجتماعی محیط زیست نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ علی‌محمد شاعری درباره عدم ارائه سند تعهدات جمهوری اسلامی ایران در توافقنامه پاریس توسط سازمان محیط زیست به مجلس اظهار کرد: توافقنامه پارس در مجلس شورای اسلامی تصویب شده اما شورای نگهبان ایراداتی به آن گرفته است که باید بررسی و رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا زمانی که ایرادات شورای نگهبان بر توافقنامه پاریس رفع نشود، امکان قانونی شدن مصوبه مجلس وجود ندارد، افزود: از سازمان محیط زیست خواسته‌ایم تا تعهداتی که جمهوری اسلامی ایران بر اساس این توافق‌نامه متعهد شده را  به مجلس ارائه کند تا مجلس نیز بر اساس این مصوبات شورای نگهبان را قانع کند.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی به خانه ملت گفت: جلسات متعددی در خصوص توافقنامه پاریس در مجلس تشکیل شده اما تاکنون سند تعهدات ایران به دستمان نرسیده است؛ از سازمان محیط زیست می‌خواهیم تا مستندات قانع‌کننده خود را هر چه سریعتر به مجلس ارائه کند تا تصمیمات لازم  گرفته شود.

این در حالیست که پیش از این مسعود تجریشی؛ معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط‌ زیست درباره توافقنامه پاریس و روند تصویب آن در مجلس مدعی شده بود: "آخرین بار در اواخر سال 97 جلسه‌ای میان اعضای کمیسیون کشاورزی، شورای نگهبان و سازمان محیط زیست درباره آن در مجلس تشکیل شد؛ در آنجا نماینده شورای نگهبان سؤالی در رابطه با این پیوست این توافقنامه داشت؛ در متن توافقنامه پاریس به پیوست‌هایی اشاره شده بود، به همین دلیل ما با خود دبیرخانه مکاتبانی انجام دادیم و آنها اعلام کردند این توافقنامه هیچ پیوستی ندارد! تمام مستندات برای شورای نگهان فرستاده شد و بعد از آن در جلسه بعدی آنها گفتند که دیگر با این توافقنامه هیچ مشکلی ندارند(؟!) و تصویب این توافقنامه به مجلس برگردد؛ ما دیگر نمی‌دانیم باید چه کاری انجام بدهیم!»

سازمان محیط زیست: درباره "توافقنامه پاریس" به تنهایی تصمیم‌گیری نکرده‌ایم + پاسخ تسنیموقوع "اشتباهی پرهزینه" در نحوه بررسی "توافقنامه پاریس"تعهدات کیفی مناسب‌ترین نوع تعهدات برای تأمین منافع ملی در "توافقنامه پاریس"خطر فروپاشی اقتصادی با پیوستن به "توافقنامه پاریس"/ تضاد با اسناد بالادستی اقتصادی کشورغفلت مسئولان امر از افشای اطلاعات کشور با پذیرش "توافقنامه پاریس"لازم‌الاجرابودن "توافقنامه پاریس" نخستین و مهم‌ترین اثر حقوقی آن پس از الحاق ایرانسردرگمی دولت تدبیر بر سر "توافقنامه پاریس"/ خطر کاهش حداقل 7.2 درصد از حجم اقتصاد ایرانفیلم/ وضعیت کشورهای صاحب بالاترین ذخایر نفت و گاز در قبال "توافقنامه پاریس"

انتهای پیام/

Rsaadati/P/S2,23/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان محیط زیست

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان محیط زیست سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۳۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم

به گزارش جماران؛ به نقل از تسنیم، رئیس کمیسیون قضایی مجلس از ارسال مجدد لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان خبر داد.

موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

 وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازاتها پرداخته است.

 

 

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

دیگر خبرها

  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان