Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، ردپای رشد معاملات مسکن در مقایسه با ماه‌های رکودی اخیر در اردیبهشت ماه را می‌توان در تعداد تماس‌ها و پیام‌های دریافتی مرکز ارتباط با مشتریان بانک مسکن (Call Center) مشاهده کرد. تماس بیش از 13 هزار نفر با این مرکز در مقایسه با تعداد تماس‌های ماه‌های رکودی بازار مسکن، منعکس کننده رشد پرسش‌ها، انتقادها و پیشنهادها در حوزه خدمات بانک مسکن به ویژه خدمات تسهیلاتی در این ماه تحت تاثیر افزایش نسبی معاملات بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماه میانی بهار بخش قابل توجهی از تماس ها با مرکز ارتباط با مشتریان بانک مسکن به موضوع انتقاد از عدم کارایی تسهیلات خرید مسکن با توجه به افزایش چشمگیر قیمت مسکن طی یک سال اخیر اختصاص داشته است.
تسهیلات خرید بانک مسکن که پس از سال‌ها ثبات سقف ریالی در چند سال اخیر طی دو نوبت افزایش یافت، در شرایط رکودی بازار مسکن در سال‌های 94 تا اوایل سال 96 تکافوی خرید 30 تا 45 مترمربع آپارتمان را داشت، اکنون تاثیر چندانی در تقویت قدرت خرید متقاضیان مسکن ندارد و با توجه به اینکه میانگین قیمت مسکن در تهران از 12 میلیون تومان فراتر رفته است، حتی با تسهیلات زوجین به انضمام جعاله می‌توان حداکثر بهای خرید 15 مترمربع آپارتمان را پرداخت کرد. البته بانک مسکن پیشنهادهایی در خصوص افزایش سقف تسهیلات برای گروه‌هایی که پرداخت اقساط بالاتر در استطاعت آنهاست را مطرح کرده که بانک مرکزی باید درباره آن تصمیم‌گیر کند.
در اردیبهشت ماه به دلیل انعکاس همین اخبار در خصوص پیشنهادهای افزایش سقف تسهیلات، بخشی از تماس‌ها نیز به پرس و جو درباره این شایعات اختصاص داشت که کارشناسان بانک مسکن با رد شایعات، سقف دقیق انواع تسهیلات بانک مسکن را به تماس‌گیرندگان اعلام کردند.
برگزاری همایش مدیران ارشد بانک مسکن و رونمایی از بسته رونق بخش مسکن در این همایش نیز سبب شد بخشی از تماس‌ها به پرسش درباره کم و کیف این بسته و تصمیماتی که ذیل آن اتخاذ خواهد شد، اختصاص پیدا کند.
به گزارش هیبنا، افزایش سقف تسهیلات ازدواج زوجین به دو فقره 30 میلیون تومانی که اخیرا ابلاغ و در بانک‌ها اجرایی شده است، سبب شده صف طولانی برای دریافت این تسهیلات در بانک‌های عامل از جمله بانک مسکن شکل بگیرد و بر تعداد ثبت‌نام کنندگان استفاده از این تسهیلات افزوده شود. در نتیجه این وضعیت بخشی از تماس‌ها نیز به موضوع صف طولانی و مدت زمان انتظار برای دریافت تسهیلات ازدواج اختصاص داشت.
در ماه گذشته در خصوص امکان استفاده از تسهیلات صندوق پس‌انداز مسکن یکم برای خرید مسکن مهر نیز از طریق پایگاه خبری هیبنا اطلاع‌رسانی شد که بخشی از تماس‌های شهروندان با مرکز ارتباط با مشتریان به سوال درباره جزییات این مجوز پرداخته بود.
در اردیبهشت ماه علاوه بر تماس‌های تلفنی، 667 پیام از طریق صندوق صوتی و 394 پیام الکترونیکی (ایمیل) نیز در مرکز ارتباط با مشتریان دریافت و به آنها پاسخ داده شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۴۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی