Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ مجمع عالی علوم انسانیِ اسلامی در پاسخ به مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی از جامعه دانشگاهی کشور، بیانیه ای صادر کرد.
 در متن این بیانیه آمده است: پیرو دعوت مکرر رهبر حکیم انقلاب اسلامی از جامعه دانشگاهی مبنی بر پاسخ علمی به مسائل درجه اول کشور، مجمع عالی علوم انسانیِ اسلامی افتخار دارد تا با مشارکت مؤثر اعضا خود و نیز بکارگیری واحدهای زیر مجموعه یعنی کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی، مجلات علمی و پژوهشی، کتاب نظریه، سلسله نشست‌های فصلی اساتید منتخب علوم انسانی اسلامی و همچنین مرکز ایده پردازی و نوآوری، در قلمرو موضوعاتی که به ویژه طی دو سال اخیر در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان مسائل درجه اول امروز ایران اسلامی قلمداد شده است به نظریه‌پردازی و الگوسازی علمی همت بگمارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر همین اساس، از همه اساتید و پژوهشگران ارجمند دعوت می‌شود تا ضمن طراحی مطالعات فردی و گروهی، نتایج مطالعات خود بر مدار حل مسائل اساسی کشور را ترجیحاً در قالب مقاله علمی و پژوهشی به دبیرخانه مجمع ارسال نمایند.
اهمّ این مسائل به شرح زیر می‌باشد:۱) تبیین ماهیت آسیب‌های اجتماعی در ایران و راه‌های پیشگیری و مقابله با آنها۲) تبیین ماهیت و کارکرد فضای مجازی و نحوه مواجهه مبتکرانه با آن در همه ابعاد۳) موانع و عوامل شکل‌گیری و رونق تولید ملی در اقتصاد ایران۴) الگوی مطلوب نظام پولی و مالی در اقتصاد ایران۵) الگوی مطلوب نظام روابط کار در ایران۶) الگوی مطلوب نظام مالیاتی کشور۷) الگوی مطلوب نظام بودجه‌ریزی کشور۸) الگوی مطلوب نقش نفت در اقتصاد ایران۹) الگوی مطلوب اقتصاد دانش بنیان در ایران۱۰) الگوی مطلوب نقش بخش خصوصی در اقتصاد ایران۱۱) راه‌های جدید برای شکستن و مدیریت تحریم‌ها۱۲) راهبردهای ارتقای کارایی نظام اداری ایران
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی علاوه بر تقدیم هدایا و انتشار مقالاتی که ارزش کاربردی آنها بیشتر بوده و در داوری‌ها از امتیاز بالاتری برخوردار باشند، فرصت‌های گوناگونی را برای ارائه آنها به مسئولان کشور مهیا خواهد کرد.
اساتید و پژوهشگران برای ارسال آثار خود از طریق آدرس‌های زیر اقدام نمایند. برچسب ها: مجمع عالی علوم انسانیِ اسلامی

منبع: خرداد

کلیدواژه: مجمع عالی علوم انسانی اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۵۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه هم اندیشی که با حضور نخبگان هنری کشور و مسئولین دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان از جمله برپا شد، با ابراز قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید حاضر در جلسه در مسیر تعالی هنر ایرانی در جهان، به تبیین فعالیت‌ها و مأموریت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ادوار مختلف و دوره جدید این شورا پرداخت.

استاد خسروپناه با تأکید بر اهتمام و آمادگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به نهادینه کردن شیوه نامه نظام استاد شاگردی خاطر نشان کرد: طرح شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی و به همت دانشگاه استاد فرشچیان انجام شد و در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرا شد. رفع مشکلات و دغدغه‌های نخبگان هنری کشور اولویت شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بر این اساس در صدد هستیم تا با همت دانشگاه استاد فرشچیان، مرکز آفرینش هنرهای قرآنی و موزه رویداد هنری را عملیاتی کنیم.

وی خطاب به مطالبات و دغدغه‌های هنرمندان برجسته تصریح کرد: درخواست‌ها و پیشنهادهای خود در راستای اعتلای جایگاه هنر در کشور را از طریق دانشگاه استاد فرشچیان به دبیرخانه شورا انتقال دهید تا بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم انجام شود.

دکتر یارزاده دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان نیز در ادامه جلسه ضمن تقدیر از تلاش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌ویژه حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در تصویب و استقرار شیوه نامه نظام استاد شاگردی در کشور خواستار حمایت بیشتر از شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و اجرایی شدن این مهم شد.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی، به‌کارگیری ظرفیت‌های هنر با مرکزیت دانشگاه هنرهای اسلامی – ایرانی استاد فرشچیان، گام مؤثری در جهت جهش تولید با مشارکت‌های مردمی است. همچنین؛ گسترش دانایی‌محور فضای آموزشی هنرهای اصیل با نگاه تقویت اقتصاد هنر، راهکار بسیار مهمی در جهت توسعه صادرات آثار هنری و هنرمندان، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و تحقق سیاست‌های دانش‌بنیان کشور خواهد بود.

دکتر یارزاده گفت: براین اساس، نهادینه کردن شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و معرفی تخصصی سفیران هنری دانشگاه استاد فرشچیان به جهان، گام مهمی در تعالی هنر ایرانی و تحقق وظایف و سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در این حوزه است.

گفتنی است در این دیدار استاد دکتر صفر سامی برترین خاتم کار جهان، استاد دکتر سید محمد هادی ابوالقاسمی نگارگر برجسته بین‌المللی، دکتر ابوالفضل زابح استاد کتابت، نسخه‌شناسی هنرهای ایرانی، دکتر محمد سجاد یارزاده رئیس دانشگاه استاد فرشچیان، دکتر مهدی خانکه پژوهشگر حکمت هنرهای اسلامی و مجید طلیمی کارشناس عالی روابط عمومی و رسانه حضور داشتند.

کد خبر 6097900

دیگر خبرها

  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • فیلم‌های سیاه ما با فیلم‌های سیاه آمریکایی تفاوت‌هایی دارد
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله