Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@21:26:21 GMT

۲۰ خرداد؛ قیمت مرغ تعیین تکلیف می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۹۸۸۵۲

۲۰ خرداد؛ قیمت مرغ تعیین تکلیف می‌شود

اقدامات ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت مرغ باعث شده است تا روند کاهشی آن ادامه دار باشد اما از آنجا که این قیمت ها به ضرر تولیدکننده تمام شده قرار است ۲۰ خرداد در جلسه ای قیمت مرغ تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، نوسانات قیمت مرغ در آستانه عید نوروز و افزایش زیاد قیمت این کالا باعث شد تا ستاد تنظیم بازار تصمیم بگیرد برای ایجاد تعادل در این بازار صادرات ان را تا پایان ماه مبارک رمضان ممنوع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابراین گزارش ستاد تنظیم بازار همچنین تصمی گرفت تا برای بازگشت قیمت ها به نرخ قابل قبول اقدام به عرضه مرغ گرم با قیمت مصوب 11 هزار و 500 تومان و مرغ منجمد با قیمت مصوب 10 هزار و 500 تومان کند. عرضه مردم با این قیمت ها در میادین تره باز و فروشگاه های زنجیره ای در آستانه عید نوروز باعث شد تا شاهد حرکت قیمت مرغ در خرده فروشی ها به سمت قیمت تنظیم بازاری باشیم.

 

این گزارش می افزاید: پس از پایان تعطیلات نوروز با وجود آنکه ستاد تنظیم بازار فروش جوجه یک روزه با قیمت بالای 2400 تومان را ممنوع اعلام کرده بود اما باز هم به ادامه عرضه مرغ با قیمت های مصوب برای تنظیم این بازار می پرداخت تا جایی که افزایش عرضه باعث شد تا نرخ مرغ در برخی روزها در خرده فروشی ها حتی از قیمت مصوب پایین تر باشد. این نرخ درست است که فشارهای موجود بر جامعه مصرف کننده را کاهش داده است اما از آنجا که هزینه های تولید مرغ و تهیه خوراک و نگهداری بالا است از این رو مرغداران با ضرر مواجه شده اند از این رو کارشناسان این حوزه بر توجه به قشر تولیدکننده در کنار قشر مصرف کننده تاکید کرده اند چرا که عدم توجه باعث می شود که دوباره شاهد افزایش قیمت این محصول در بازار به دلیل عرضه کم آن شویم.

 

حالا گویا قرار است برای تعیین قیمت این کالا جلسه ای از سوی ستاد تنظیم بازار برگزار شود. این خبر را عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی به باشگاه خبرنگاران جوان داده است.

 

بنا به گفته «برومند چهار آیین» ستاد تنظیم بازار قرار است دوشنبه ٢٠ خرداد جلسه‌ای تشکیل دهد تا در این جلسه قیمت جدید مرغ بررسی و تصویب شود. در این جلسه قرار است که نمایندگان تشکل‌ها حضور داشته باشند و از حقوق تولیدکنندگان دفاع کنند چرا که قیمت پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی برای هر کیلو مرغ زنده ۸ هزار و ۸۰۰ و برای مرغ آماده به طبخ ١٢ هزار و ٩٦٠ تومان  مورد قبول ما نیست.

 

این گزارش می افزاید: هم اکنون متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۸ هزار و ۳۰۰ تا ۸ هزار و ۵۰۰ و مرغ آماده به طبخ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تا ۱۲ هزار تومان است. همچنین در استان‌هایی مانند گلستان و گیلان قیمت مرغ از ۸ هزار تومان به سبب ازدیاد عرضه نسبت به تقاضا پایین‌تر است و در مقابل در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و آذربایجان غربی به سبب کمبود عرضه قیمت بالاتر از ۸ هزار و ۵۰۰ تومان است.

 

این در حالی است که به اعتقاد کارشناسان نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۵۰۰ و مرغ آماده به طبخ را ۱۴ هزار تومان است و با وجود قیمت های موجود در بازار مرغداران در فروش هر کیلو مرغ یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار تومان زیان می‌کنند که به این ترتیب روزانه حدود ۶ میلیارد تومان زیان به صنعت مرغ گوشتی وارد می‌شود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید فطر عید فطر استان بوشهر خبرگزاری شبستان امام خمینی ره نماز جمعه مقاومت عید سعید فطر خطبه های نماز جمعه خطبه نماز جمعه ستاد تنظیم بازار قیمت مرغ مرغ گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۸۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان گفت: طی برگزاری کمیسیون، ۴۵ پرونده تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان‌های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی افزود: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده‌های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیر کشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد.

طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رؤسای سازمان جهاد کشاورزی، امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 750442

دیگر خبرها

  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودروهای وارداتی از فردا!
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود