Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سکینه اشرفی در نشست معاونان برنامه‌ریزی مناطق و مدیران کل ستادی حوزه معاونت برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورا، با اشاره به تکلیف شهرداری برای اجرای جدی برنامه سوم توسعه شهر تهران اظهار کرد: برنامه سوم توسعه، در سه سطح شهر، منطقه و محله قرار است اجرا شود که برنامه شهر تصویب شده و برنامه توسعه محلات نیز در دست تدوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه مناطق نیز قرار است زنجیره واسط بین برنامه شهر و محله باشد اما نکته مهمی که در این برنامه‌ریزی وجود دارد این است که قرار است در تدوین برنامه محلات به طور گسترده از مشارکت مردم بهره برده شود و آنچه که اتفاق می‌افتد برنامه‌ریزی با مردم باشد نه برنامه‌ریزی برای مردم.

وی، یکی از ویژگی‌های برنامه سوم توسعه شهر تهران را استفاده از بدنه کارشناسی شهرداری در تدوین برنامه دانست و گفت: بسیاری از امور برنامه‌ریزی مانند برنامه دوم توسعه شهرداری تهران در سنوات قبل برون سپاری می‌شد که در این دوره، با کنار گذاشتن این رویه‌ها، برای تدوین و بازآرایی برنامه سوم از بدنه کارشناسی معاونت برنامه‌ریزی و سایر معاونت‌های تخصصی استفاده شد.
اشرفی ادامه داد: از ابتدای امسال نیز کار تدوین برنامه عملیاتی و سند برنامه سوم نیز در قالب ۸ کمیته تخصصی آغاز شده است که ویراست اول و دوم این برنامه نوشته شده و در حال نظرخواهی از کارشناسان و متخصصان قبل از ارائه به شورای اسلامی شهر تهران هستیم.

انتصاب مدیران بر اساس ارزیابی عملکردها خواهد بود

معاون شهردار تهران توجه به موضوع ارزیابی عملکرد و جدیت در اجرای آن را یکی از ویژگی‌های امسال شهرداری تهران دانست و گفت: بر اساس برنامه سوم توسعه شهر تهران، شاخص‌های عملکردی در همه حوزه‌ها تدوین می‌شود و ارزیابی مدیران و عملکردها نیز بر اساس این شاخص‌ها خواهد بود.
وی ادامه داد: برهمین اساس اهداف کمی شاخص‌ها با توجه به منابع انسانی، مالی، فیزیکی و … طی برنامه پنج ساله سوم برآورده می‌شود.

سال سخت مالی برای شهرداری تهران

اشرفی، سال جاری را یکی از سخت‌ترین سال‌های مالی برای شهرداری تهران توصیف کرد و گفت: بجز حقوق و دستمزد که تعطیل بردار یا قابل کاهش نیست باید تلاش کنیم تا در سایر بخش‌ها با صرفه‌جویی و اولویت‌بندی در انجام هزینه‌ها بتوانیم این شرایط سخت را پشت سر بگذاریم.

وی با انتقاد از برخی کلنگ‌زنی‌های بی‌برنامه در سنوات قبل توضیح داد: متاسفانه در سنوات قبل، بدون کار کارشناسی یا برنامه‌ریزی، کلنگ پروژه‌هایی در شهر به زمین زده شده و بسیاری از این پروژه‌ها نیمه کاره رها شده‌اند. در شرایط مالی فعلی، امکان اتمام این پروژه‌ها وجود ندارد و بنابراین بودجه تنها به پروژه‌های تخصیص داده می‌شود که دارای اثربخشی برای مردم بوده و اجرای آنها دارای اولویت باشد.

به گفته اشرفی، پروژه‌های کم اهمیت یا پروژه‌هایی که اثربخشی برای مردم ندارند، از دستور کار خارج شده و متوقف می‌شوند.

معاون شهردار تهران با اشاره به شرایط سخت اقتصادی مردم در جامعه تاکید کرد: در شرایطی که مردم به لحاظ معیشیتی در مضیقه هستند و شهرداری نیز با عوارض همین مردم اداره می‌شود، روا نیست که پول مردم برای انجام کارهای غیرضروری هزینه شود.

اشرفی از معاونان برنامه‌ریزی مناطق خواست تا به طور جدی از انجام هزینه‌های غیرضرور پرهیز کنند.

در این جلسه، روح‌الله شهیدی‌پور، مدیرکل ارزیابی عملکرد و بهبود مدیریت، سجاد احمدوند، مدیرکل تشکیلات و بهبود روش‌ها، علیرضا فراهانی، مدیر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی راهبردی، شهین نصری، مشاور معاونت برنامه‌ریزی و حمید قهوه‌چیان مدیرکل تدوین قوانین و امور شورا و برخی از معاونان برنامه‌ریزی مناطق به بیان نکات خود پرداختند.

کد خبر 4635299 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: سکینه اشرفی شهرداری تهران شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۹۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،بابک محمدزاده با اشاره به اینکه آسفالت یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم میاندوآب است، اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به مطالبات مردم و به همت اعضای شورای اسلامی شهر و کارکنان شهرداری، کار آسفالت معابر شهری میاندوآب آغاز شده است.

شهردار میاندوآب افزود: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های شورای شهر و شهرداری در دوره مدیریت جدید، بهبود وضعیت آسفالت معابر شهری بود که در این زمینه از مهرماه سال گذشته اقداماتی را شروع کرده و بعد از مدتی توقف به دلیل شرایط آب‌وهوایی؛ مجدداً ازسرگرفته شده است.

وی گفت: مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر میاندوآب تمام همت و توان خود را به کار گرفته تا به مردم خدمت کرده و رضایت آنان را جلب نماید و در این زمینه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهیم کرد.

محمدزاده تصریح کرد: امروز شهر میاندوآب به کارگاه عمرانی تبدیل شده و شهرداری میاندوآب در راستای خدمت به مردم در مناطق مختلف پروژه‌هایی را در دست اجرا دارد.

شهردار میاندوآب با اشاره به آسفالت‌ریزی خیابان خالصه، اظهار کرد: پروژه آسفالت‌ریزی خیابان‌ها و معابر به‌صورت مدون در دستور کار مجموعاً مدیریت شهری قرار دارد.

وی هم چنین با بیان اینکه آسفالت‌ریزی معابر خاکی نیز یکی از برنامه‌های شهرداری میاندوآب است، گفت: از مردم درخواست داریم در این زمینه مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر را همراهی کرده تا ان‌شاءالله شاهد شهری با آسفالت مناسب و در شأن مردم میاندوآب باشیم.

دیگر خبرها

  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری