Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان با بیان اینکه اجرای پروژه فیبر نوری شهر کرمان گرفتار حواشی شده است گفت: حدود دو سال است که پروژه فیبر نوری کرمان معطل بروکراسی اداری و تشریفات تعیین پیمانکار مانده است. ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۶ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدجواد فدایی عصر امروز در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان کرمان با اشاره به اینکه  پروژه شهر هوشمند در مرکز استان کرمان اجرا می‌شود اظهار داشت: زیرساخت‌های لازم برای اجرایی شدن این پروژه باید توسط دستگاه‌های مربوطه ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در اجرای پروژه‌ها نباید گرفتار تشکیل کارگروه و کمیته شد و به اصل اجرا بپردازید گفت: راجع به پروژه فیبر نوری جلسه‌ای در آبان 96 برگزار شد اما نتیجه نداشته است.

استاندار کرمان با بیان اینکه اجرای پروژه فیبر نوری شهر کرمان گرفتار حواشی شده است افزود: اخیرا با مصوبه جلسه شورای تامین استان شهرداری کرمان می‌تواند این پروژه را بدون برگزاری مزایده اجرا کند.

وی با اشاره به اینکه پروژه دولت الکترونیک و پروژه شهر هوشمند دو پروژه متفاوت هستند و کاملا مجزا از هم اجرا می‌شوند عنوان کرد: حدود دو سال است که پروژه فیبر نوری کرمان معطل مانده و گرفتار بروکراسی اداری و تشریفات تعیین پیمانکار است.

وی با اشاره به وضعیت میدان کوثر شهر کرمان گفت: این میدان وضعیت ترافیکی خوبی ندارد و با توجه به فضای سبز موجود در وسط میدان دسترسی مردم به فضای سبز بسیار سخت بوده و امکان حادثه وجود دارد و برای انتخاب تقاطع هوشمند به نظر می‌رسد میدان کوثر اولویت دارد.

استاندار کرمان با بیان اینکه پروژه پایش تصویری شهر کرمان در حال اجرا است و این پروژه باید با جدیت پیگیری شود افزود: چهارراه طهماسب‌آباد شهر کرمان و مسیر اتوبوسی میدان آزادی تا میدان شهدا در مرحله اول هوشمند می‌شود.

استاندار کرمان: 50 درصد بودجه عمرانی استان کرمان در سال گذشته تخصیص پیدا نکرداستاندار کرمان: بسیاری از کارها به‌واسطه تصمیم‌گیری نامناسب بر زمین مانده استاستاندار کرمان: تاخیر در تصمیم‌گیری‌ها یکی از دلایل عدم توسعه کشور است

در این جلسه سیدمهران عالم‌زاده شهردار کرمان با بیان اینکه تمام چالش‌های ما در شهرداری‌ها تعارض با دستگاه‌های زیرساخت است اظهار داشت: در اجرای پروژه شهر هوشمند نیاز است که دستگاه‌ها با شهرداری همکاری جدی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه هوشمندسازی از اولویت‌های اساسی هر شهر برای بهبود کیفیت زندگی شهروندان است گفت: هوشمندسازی نیازمند هزینه‌های زیادی است که از عهده شهرداری خارج است و باید تامین اعتبار شود.

شهردار کرمان با بیان اینکه برای هوشمندسازی شهر کرمان باید در زمینه‌های مختلف اولویت‌بندی انجام شود افزود: باید براساس اولویت شهر و نیاز مردم کار کنیم.

انتهای پیام/ن

R7860/P/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۰۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور گفت: این طرح در استان بین شهرداری بیرجند و شرکت ارتباطات شاتل به عنوان شرکت مجری با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان به امضا رسید و تا شهریور به بهره برداری می‌رسد.
روحانی نژاد با بیان اینکه اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است افزود: این طرح امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین، ارتقای کیفیت عملکرد و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌کند.
استاندار نیز گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۵۳ روستای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شدند.
وی افزود: سعی ما در استان این است تا علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها هم این طرح سریع‌تر اجرایی شود و مردم از آن بهره‌مند شوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی نیز گفت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر شامل خیابان‌های اصلی، فرعی و کوچه‌ها اجرا خواهد شد و بستر اتصال ۶۵ هزار پورت برای استفاده مشترکین خانگی و تجاری در بیرجند فراهم خواهد شد.
شهردار بیرجند هم گفت: تمام توان خود را در راستای خدمات ارتباطی مطلوب به شهروندان بکار گرفته ایم.
رئیس هیات مدیره شاتل هم با اشاره به هزینه هزار میلیارد ریال در زمینه اجرای این طرح گفت: خراسان جنوبی سی امین استان در زمینه اجرای این طرح در سطح کشور است.

همچنین عملیات اجرایی طرح فیبر رسانی به منازل و کسب و کار‌ها در بیرجند با حضور معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و استاندار خراسان جنوبی در بلوار پاسداران این شهر آغاز شد.

دیگر خبرها

  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • عقب‌ماندگی‌های اجرای طرح فیبر نوری در استان بوشهر جبران شود
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • امضای تفاهم نامه طرح فیبر نوری در بیرجند
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند
  • امضای تفاهم نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها
  • گیلان باید تحت پوشش فیبر نوری قرار گیرد
  • اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها در دیلم
  • اجرای ۳۵ کیلومتر فیبر نوری در آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر