Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد با بیان اینکه تسهیلاتی در جهت ایجاد و توسعه کارگاه‌های صنایع دستی یزد در نظر گرفته شده است گفت: عراق بیشترین بازار صنایع دستی یزد را به خود اختصاص داده است. ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۶ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

سید مصطفی فاطمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم از یزد، با اشاره به تلاش میراث فرهنگی استان در جهت به ثبت جهانی رساندن زیورآلات سنتی شهر یزد اظهار داشت: نقش طلاسازی و زیورآلات در زندگی و اقتصاد مردم یزد قابل توجه است و برای اینکه بخواهیم زیورآلات سنتی شهر یزد را به ثبت جهانی برسانیم باید فعالیت‌های مانند احیا و توسعه کارگاه‌های سنتی طلا را به شکل جدی راه‌اندازی و بررسی کنیم ببینیم که آیا یزد را می‌توان به شهر جهانی زیورآلات و مصنوعات به حساب آورد یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد در ادامه به پیشینه بسیار خوب صنعت نساجی در استان اشاره کرد و گفت: نساجی یزد از گذشته تاکنون شهره خاص و عام است اما متاسفانه چون امروزه تعداد کارگاه‌های آن کم و نقش آن در اقتصاد خیلی زیاد نیست به همین دلیل در حال حاضر نمی‌توانیم در جهت به ثبت رساندن در فهرست آثار جهانی آن امیدوار بود.

صنعتی شدن یزد سبب کاهش کارگاه‌های صنایع دستی استان شده استنمایشگاه صنایع دستی در منطقه گردشگری کاکان یاسوج برپا شد + تصاویراصفهان| حذف خودتحریمی‌ها و اصلاح بعضی قوانین راهکار افزایش فروش صنایع دستی است

وی با بیان اینکه نساجی سنتی امروزه از رونق افتاده و در حال رکود است تصریح کرد: نساجی به شیوه صنعتی در یزد امروزه رونق خوبی دارد و نظر افراد بسیاری را به خود جلب کرده است.

فاطمی با اشاره به اختصاص تسهیلاتی در جهت ایجاد و افزایش کارگاه‌های صنایع دستی در یزد خاطرنشان کرد: راه اندازی و احیای کارگاه‌های صنایع دستی در استان بستری برای توسعه و ترویج این هنر در سطح استان و کشور خواهد بود که در این راستا با صندوق امید که توجه ویژه‌ای به صنعت نساجی دارد، تفاهم نامه‌ای امضا شده که بتوانیم فعالیت‌های بعدی را در برای پیشبرد اهدافمان در بخش صنایع دستی پیگیری و دنبال کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد در پایان به صادرات صنایع دستی استان اشاره کرد و افزود: کشورهای حاشیه خلیج فارس و بالاخص کشور عراق بیشترین بازار صنایع دستی یزد را به خود اختصاص داده‌اند و نسبت به کیفیت و تولیدات صنایع دستی یزد واقف هستند.

انتهای پیام/ح

R41376/P/S6,76/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۱۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • (ویدیو) توضیحات وزیرارشاد درخصوص ایجاد شهر جهانی صنایع خلاق
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند