Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@07:24:09 GMT

جذب45هزار دانشجو معلم در سال جدید

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۱۹۸۷

رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به جذب ۴۵ هزار دانشجو معلم در سال تحصیلی جدید، از اجرای طرح جامع دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: بر اساس این طرح، علاوه بر مراکز و پردیس‌های موجود، ۳۱ دانشگاه جامع در مراکز استان‌ها ایجاد خواهیم کرد. ناطقان: دکتر حسین خنیفر با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان، به عنوان یکی از مراکز تربیت معلم در کنار دانشگاه شهید رجایی، در سال گذشته حدوداً ۴۰ هزار دانشجو به صورت پیوسته و مهارت آموز جذب کرده است، اظهار کرد: طبق تصمیم‌هایی که تاکنون اتخاذ شده در سال ۹۸ حدود ۲۵ هزار دانشجوی پیوسته را در ۲۶ رشته اصلی جذب خواهیم کرد؛ همچنین در چند هفته آتی منتظر اعلام نتایج ردیف ماده ۲۸ برای دانشجوی مهارت آموز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احتمالاً در سال ۹۸، ۴۵ هزار دانشجو جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

وی در ادامه به توضیح شرایط دانشجویان مهارت آموز پرداخت و گفت: علاقه مندان به معلمی که زیر ۳۰ سال هستند و در رشته‌های مورد نیاز ما فارغ‌التحصیل شده‌اند، می‌توانند در آزمونی که در اواخر خرداد و تیر توسط آموزش و پرورش انجام می‌شود شرکت کنند، در صورت قبول شدن وارد مصاحبه‌ای می‌شوند که ویژگی‌های عمومی آنها مورد سنجش قرار می‌گیرد، بعد از قبولی در مصاحبه‌ها به عنوان مهارت آموز ماده‌ی ۲۸، وارد سیستم آموزشی می‌شوند و پس از یک سال آموزش در نهایت به صورت رسمی_آزمایشی استخدام می‌شوند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان در پاسخ به سوالی مبنی اینکه آیا امکانات و ظرفیت دانشگاه‌ها مطابق با تعداد پذیرش دانشجویان است، گفت: با توجه به اینکه امسال ۲۰ هزار فارغ‌التحصیل خواهیم داشت، فضا برای ورود دانشجوهای جدید فراهم می‌شود علاوه بر آن در بسیاری از استان بهسازی و ترمیم مراکز را شروع کردیم کرده‌ایم، همچنین طبق صحبت‌های انجام شده دانشگاه‌هایی که تعداد دانشجوهای آنها کم شده است میزان مشخصی از فضای آموزشی را در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار می‌دهند.

وی افزود: دانشجویان مهارت آموز نیز معمولاً آخر هفته (پنج شنبه و جمعه) در دانشگاه حضور دارند و هر فرد معمولاً در استان خودش مشغول مهارت آموزی بنابراین این دانشجویان با مشکل خاصی رو برو نمی‌شوند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان از تصویب و اجرای طرح جامع دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: در این طرح علاوه مراکز و پردیس‌های موجود، ۳۱ دانشگاه جامع در مراکز استان‌ها ایجاد خواهیم کرد.

دکتر خنیفر با تاکید بر اینکه بیشتر دانشجو معلم‌ها "ترددی" هستند، اظهار کرد: با توجه به وجود ۹۸ مرکز پردیس در کل کشور شیوه جذب ما اغلب به روش جذب بومی است و هر دانشجو در استان خودش مشغول تحصیل می‌شود. امیدواریم با ترددی بودن و عدم بیتوته دانشجویان وضع موجود را بهتر مدیریت کنیم.

وی در ادامه افزود: دانشگاه فرهنگیان هیچ استانی را مجبور نمی‌کند که در صورت عدم ظرفیت دانشجو بپذیرد، درواقع اولویت ما استان‌هایی مانند مثل کردستان و خوزستان هستند که اعلام جای خالی می‌کنند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان در رابطه با نحوه نظارت پردیس‌ها توضیح داد: علاوه بر واحد نظارت ارزیابی، که با مسئولیت دکتر کچوئیان فعالیت می‌کند، دکتر معصومه علی نژاد معاون دانشجویی نیز به طور پیوسته در استان‌ها بر کیفیت پردیس‌ها نظارت می‌کند.

دکتر خنیفر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا دانشجو معلمان باید درصدی از حقوق خود را به دانشگاه دهند، گفت: به دلیل شبانه روزی بودن دانشگاه، هزینه‌های کلاس داری، حق‌التدریس اساتید، تسهیلات بهداشتی، تغذیه و فضا و امکانات به همراه شهریه حساب می‌شود و طبق قانون تصویب شده هم دانشجویان خوابگاهی و هم ترددی باید بخشی از حقوقشان را تحت عنوان شهریه به دانشگاه پرداخت کنند.

وی در پایان تاکید کرد: طبق فرمول جدیدی که در چند هفته آینده اعلام می‌شود، دانشجویان ترددی درصد کمتری شهریه نسبت به دانشجویان خوابگاهی پرداخت خواهند کرد. منبع: ایسنا برچسب ها: دانشجو ، معلم ، فرهنگیان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دانشجو معلم فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۱۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران از جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات از محل تبصره ۱۶ برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

رضا لحمیان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران همگام با سیاست‌گذاری کشور به عنوان یک دانشگاه مهارتی انجام وظیفه می‌کند، اظهار داشت: این دانشگاه بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "دانشجوی فارغ‌التحصیلی داشته باشیم و نتوانیم برای وی شغلی فراهم کنیم این ایراد کار در آموزش عالی ما است." اولویت کار را بر تدوین اشتغال دانشجویان مورد پذیرش خود قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود 6 هزار و 500 پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال در سراسر کشور داشتیم که دانشگاه علمی کاربردی فذا 350 دانشجو با تضمین اشتغال پذیرش داشته است، افزود: از دانشگاه علمی کاربردی مازندران استقبال خوبی شده به طوری‌که  رشد 35 درصدی در جذب دانشجو را داشتیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران دغدغه اصلی امروز خانواده‌های دانشجو را در زمینه اشتغال و تضمین آن مطرح کرد و گفت: این دانشگاه یک درصد بیشتری را نسبت به سایر دانشگاه‌ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی جذب نشان می‌دهد. 

لحمیان با تاکید بر اینکه مازندران در سال گذشته از تبصره 16 موفق به جذب 40 میلیارد تومان برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با سود چهار درصدی شده است، بیان کرد: این استان با دریافت این تسهیلات موفق به کسب رتبه اول نسبت به سایر دانشگاه‌های مازندران شد.

وی ادامه داد: برای خوشه‌های فناور و مراکز رشد دانشگاه علمی کاربردی و تفاهم‌نامه‌ای بین پارک فناوری بالغ بر 14 میلیارد تومان تسهیلات اخذ شده است که به ازای هر دانشجو 150 میلیون تومان با یک شغل جدیدی به همراه بیمه تامین اجتماعی بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه در سال‌جاری در صورت اضافه شدن مرکزی به مراکز استان باید حتما از همان ابتدا شرایط تضمین اشتغال را برای دانشجویان  فراهم کند، یادآور شد: در استان مازندران طبق سیاست‌های آمایش آموزش عالی باید محدودیت مراکز  داشته باشیم که امسال دو مرکز شرکت صنایع ماشین بشل و شرکت صنعتی نکا فولاد ماشین دوره‌های خود را مهرماه سال گذشته با پذیرش تضمین اشتغال شروع کردند.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم امسال بتوانیم این ظرفیت‌ها را حتما با اولویت تضمین اشتغال ادامه دهیم، اظهار داشت: در شرکت فذا و دانشگاه فرهنگ و هنر آمل در بحث هنری نقطه عطفی خواهد بود.

لحمیان با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران تنها دانشگاه زیر مجموعه وزارت علوم است که در کارگروه اشتغال عضویت دارد و در جلسات کارگروه اشتغال استانداری حضور دارد خاطرنشان کرد: مرکزی در بحث اولویت اشتغال اگر نتواند در هر رشته‌ای شغلی ایجاد کند اصلا به وجود نمی‌آید و در پایش حذف می‌شود و ایجاد هر رشته جدیدی باید پیوست ایجاد اشتغال داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود