Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@11:30:11 GMT

حذف موازی‌کاری در مدیریت قرآنی کشور با سه پیشنهاد

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۲۰۰۷

حذف موازی‌کاری در مدیریت قرآنی کشور با سه پیشنهاد

حسن سلطان‌پناه، پیشکسوت قرآنی و عضو اتحادیه مؤسسات مدغم قرآنی کشور در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران، با اشاره به مدیریت ناکارآمد امور قرآنی در کشور، اظهار کرد: شکی نیست که تعدد و تفرق نهادهای قرآنی در کشور به‌دلیل ضعف مدیریتی و نبود تجربه و تخصص به همراه انتصابات مبتنی بر روابط، بزرگترین ضربه را بر پیکره جامعه قرآنی وارد کرده و اثرات این سوء‌مدیریت در عملکرد حدود ۸ هزار مؤسسه و تشکل در سطح کشور ظهور و بروز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: سه نهاد و سازمان بزرگ قرآنی همچون؛ سازمان اوقاف و امور خیریه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان دارالقرآن که متولی امور قرآنی کشور هستند، هر کدام خواسته یا ناخواسته تداخل فعالیتی داشته و بودجه‌های بسیاری را با موازی‌کاری از بین می‌برند.   تشکیل وزارت قرآن سلطان‌پناه پیشنهاد داد: اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئولان رده بالای تصمیم‌گیر، پس از ۴۰ سال توان تشکیل یک وزارت و یا سازمان واحد قرآنی و سر و سامان دادن به وضعیت اسفبار جامعه قرآنی را نداشته و حتی نتوانستند مصوبه اتحادیه مدغم را به دلیل دخالت و نفوذ چند نفر در شورای توسعه به سرانجام برسانند و همچنین در نظارت بر تخصیص بودجه قرآنی که جناحی و رانتی شده نیز به هر دلیلی ناتوانند، حداقل تفکیک حوزه فعالیتی نهادها را انجام دهند. به نحوی که هر سازمانی متولی بخشی از امور قرآنی شود. سلطان‌پناه با اشاره به تفکیک حوزه فعالیتی نهادها، افزود: با این پیشنهاد و طرح همه مسابقات و محافل قرآنی در سطح استان، کشور و بین‌الملل در حیطه وظایف امور دینی سازمان اوقاف قرار می‌گیرد و همه فعالیت‌های هنری و علمی و تجسمی و نمایشی با موضوع قرآنی در حیطه وظایف معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد قرار خواهد گرفت و همه امور مربوط به آموزش تخصصی و عمومی و تربیت داور و مربی قرآنی و صدور گواهینامه مربوطه در حیطه وظایف سازمان دارالقرآن تعریف می‌شود. سلطان‌پناه گفت: بدیهی است مجوز فعالیت مؤسسات با رویکرد هنری قرآنی، باید توسط معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد و مجوز فعالیت فرهنگی قرآنی نیز باید توسط سازمان دارالقرآن صادر شود. عضو اتحادیه مؤسسات مدغم قرآنی کشور با ارائه سه پیشنهاد مشخص همچون؛ تشکیل وزارت یا سازمان مستقل قرآن، تثبیت مصوبه اتحادیه مدغم موسسات کشوری و در نتیجه انحلال اتحادیه غیرقانونی تشکل‌ها و نیز تفکیک حوزه فعالیتی نهادها و سازمان‌ها خواستار حذف موازی‌کاری در مدیریت قرآنی کشور شد.   تفکیک حوزه فعالیتی نهادها وی افزود: در حال حاضر بهترین راه برای خروج از وضعیت نابسامان موجود در جامعه قرآنی، تفکیک حوزه فعالیتی نهادها در حوزه مدیریت قرآنی کشور است و با این شیوه عملاً شورای عالی قرآن، شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی و تمامی نهادهای همسو از این قبیل از چرخه فعالیت و دریافت ردیف بودجه خارج و منحل اعلام  شوند. این پیشکسوت قرآنی تصریح کرد: در این صورت دو اتحادیه جداگانه با دو دیدگاه و بودجه مشخص می‌توانند مؤسسات حوزه خود را تحت پوشش قرار دهند و اتحادیه‌های قبلی نیز منحل شود. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: حذف موازی کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۲۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد، از این‌رو تعامل مسئله‌محور نه فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان درباره بررسی لایحه تعامل با اصحاب رسانه و پیوست فرهنگی و اجتماعی پروژه‌ها اظهار کرد: پیچیدگی‌های شهرداری اجازه نمی‌دهد که مسائل و امور به روال عادی انجام شود و در صورتی‌که بخواهیم جلسات ما در این حوزه به نتیجه خوبی دست پیدا کند، باید به‌طور ساختارشکنانه پیش رویم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری در حوزه اقتصادی به بازنگری قانون درآمد پایدار در تمام موارد پرداخته است و این ضرورت در حوزه فرهنگی، اجتماعی و رسانه نیز وجود دارد، افزود: تلاش شده است تا نحوه تعاملی که رسانه باید با موضوعات مختلف در شهر داشته باشد، در شورای اسلامی شهر اصفهان بررسی شود، چرا که یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد و مسیری که باید در تعامل مجموعه مدیریت شهری به عنوان یک حکومت محلی با رسانه ایجاد شود، همین موضوع است.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه رسانه‌های سنتی رقیب پیدا کردند و رسانه‌های مکتوب در حال حاضر در شرایط سختی به سر می‌برند، تصریح کرد: حجم اطلاعات بدون منبع و رسیدن به دوران مرگ منبع، مخاطب را به جایی رسانده است که باید دوباره رسانه‌های رسمی را به‌عنوان رسانه مرجع قرار دهیم.

صالحی ادامه داد: تعامل مسئله‌محور نه‌فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این تعامل باید آورده شهرداری برای رسانه‌ها و آورده رسانه‌ها برای شهرداری و اینکه در چه سطحی قرار دارد، مشخص شود و به‌طور قطع باید بین رسانه‌ای که فعال و بازنشر آن مشخص است با رسانه‌ای که موقعیت، تأثیر، ضریب انتشار و نحوه پرداختن آن به مسائل مشخص نیست، تفاوت قائل شد.

کد خبر 747920

دیگر خبرها

  • پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • پیشنهاد ریاضت آبی برای مدیریت ابرچالش آب کشور