Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس و دولت در  زمینه ساماندهی بازار مسکن همصدا هستند، گفت: وزیر راه و شهرسازی نیز باید توجه داشته باشد که برای شهرهای اقماری زیرساخت‌های لازم در نظر گرفته شود. ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 19 خرداد) پارلمان و در جریان بررسی گزارشی از طرح ملی مسکن، گفت: براساس برنامه ششم توسعه باید حدود 900 هزار واحد مسکن در سال ساخته شود، اما در سال‌های اخیر این مهم محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از مسائلی که به افزایش قیمت مسکن دامن زد، این بود که در سال‌های گذشته به ساخت واحدهای مسکونی توجه نشده است، اظهار داشت: دولت در مقطع کنونی قصد اجرای قانون برنامه ششم را دارد، در این قانون برای شهر و روستا سقف در نظر گرفته شده که چقدر مسکن باید در شهرها و روستاها ساخته شود.

یک نماینده مجلس: دولت روحانی برای اجرای مسکن اجتماعی قدمی برنداشته استآمادگی وزارت کشور برای واگذاری یک میلیون هکتار زمین دولتی جهت احداث مسکنانتقاد یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس از عملکرد دولت در حوزه مسکنبررسی طرح ملی مسکن در دستورکار نمایندگانهمتی مطرح کرد: افزایش 60درصدی تسهیلات خرید مسکن برای زوج‌های جوان

رئیس مجلس اضافه کرد: ازدیاد جمعیت در روستاها موجب شده زمین مورد نظر در روستاها برای ساخت مسکن محدود باشد که بنیاد مسکن باید در این زمینه بازنگری جدی داشته باشد و و وزیر کشور نیز باید در این حوزه برای برداشتن محدوده روستاها به استانداران توصیه‌های جدی داشته باشد.

لاریجانی تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات حوزه مسکن، اختصاص وام و تسهیلات است که در این زمینه تقسیم‌بندی‌هایی در سطح روستا و شهر صورت گرفته تا در روستاها تا سقف 40 میلیون تومان برای هر نفر، در شهرهای کوچک و متوسط 60 میلیون و شهرهای بزرگ 80 میلیون تومان در نظر گرفته شود.

وی با تأکید بر اینکه در شرایط فعلی باید برای مردم برنامه روشنی در زمینه تهیه مسکن تدوین شود، گفت: در حال حاضر یکی از مسائل مهم در حوزه مسکن، وجود مسکن‌های زائد است که براساس آمار مرکز پژوهش‌های مجلس، 500 هزار واحد مسکونی در تهران و 2 میلیون واحد مسکونی در کشور به صورت اضافه ساخته شده است؛ البته بخشی از این واحدهای مسکونی لوکس هستند که افراد بی‌بضاعت و متوسط جامعه توان خرید آن را ندارند که باید به این موضوع به صورت جدی توجه شود.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور با بیان اینکه مشکل مسکن روستاییان باید حل شود تا موجب مهاجرت آنها به شهرها نشود، اظهار داشت: در شهرهای کوچک و متوسط نیز که بیش از هزار شهر را شامل می‌شود، زمین برای واگذاری وجود دارد و اگر زمین هم وجود نداشته باشد، محدوده شهرها به کمک این شهرهای کوچک بیاید تا در این زمینه وزارت کشور می‌تواند کمک‌های مؤثری داشته باشد تا این مشکل از سر راه مردم برداشته شود.

لاریجانی با تأکید بر اینکه در شهرهای بزرگ و کلانشهرها نیز نیاز به شهرک‌های اقماری داریم که در طرح وزارت مسکن به این موضوع نیز توجه شده است، گفت: چنانچه این طرح ملی مسکن اجرا شود، ظرف چند سال آینده به شرط تولید یک میلیون مسکن در هر سال شاهد خواهیم بود که طی چند سال آینده مشکل مسکن در کشور حل خواهد شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر افراد پشت نوبت دریافت تسهیلات مسکن قرار می‌گیرند و میزان تسهیلات مسکن در حال حاضر 8.5 درصد است که رئیس بانک مرکزی قول افزایش سهم تسهیلات مسکن تا 20 درصد را داده است تا گشایشی در زمینه تسهیلات مسکن برای کسانی که قصد ساخت دارند، انجام شود.

رئیس مجلس افزود: در بسیاری از کشورها از سهمی که دولت به انبوه‌سازان زمین می‌دهد، درصدی که مالکیت آن مربوط به دولت می‌شود، در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌گیرد تا بتوانند اجاره بدهند، در این صورت زمین از حالت بورس بازی خارج می‌شود، اما الزمات مهمی در این زمینه وجود دارد که باید زمانی برای نقل و انتقال در نظر گرفته شود تا خانه هم وارد بورس بازی نشود.

لاریجانی در ارزیابی‌اش از طرح ملی مسکن، گفت: این طرح در مجموع طرح خوبی است، به شرط آنکه در حوزه اجرا همه دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی یک فکر را دنبال کنند، البته ملاحظاتی نیز در این زمینه وجود دارد که اخذ مالیات سنگین از خانه‌های خالی یکی از این ملاحظات است.

وی به کمیسیون عمران مجلس مأموریت داد تا الزامات اجرای طرح ملی مسکن را پیگیری کند تا مسکن که یکی از مهمترین موضوعات کشور است، به ویژه برای زوج‌های جوان در زمان معقول و سنجیده‌ای تدارک دیده شود.

رئیس مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مجلس و دولت در  زمینه ساماندهی بازار مسکن همصدا هستند و وزیر راه و شهرسازی نیز باید توجه داشته باشد که برای شهرهای اقماری حتما زیرساخت‌های لازم در نظر گرفته شود تا مانند مسکن مهر فقط خانه بدون هیچ امکاناتی از جمله مدرسه، مسجد و امکانات رفاهی دیگر ساخته نشود.

انتهای پیام/

R1011202/P/S1,15/CT11 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "مسکن مهر" علی اردشیر لاریجانی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار مسکن مهر نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم اخبار مسکن مهر نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۲۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد در نهمین جلسه‌ شورای تأمین مسکن استان، افزود: شناسنامه مسکن استان به طور کامل احصا و هر آنچه برای تکمیل اقدامات گسترده‌ای که تاکنون به همت دولت مردمی و انقلابی ایران قوی در حوزه مسکن در استان همدان انجام شده، مشخص و پیش روی مسئولان است.

وی ادامه داد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، باز آفرینی شهری و مسکن روستایی چهار محور مهمی است که با قوت و برای دست یافتن به تمامی اهداف تعریف شده، دنبال می‌‎شود.

استاندار همدان اظهار کرد: از اقدامات جهادی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها تقدیر می‌کنم.

وی گفت: پروژه‌های مسکن در شهرستان‌ها توسط معاون هماهنگی امور عمرانی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب‌اسلامی و مدیرکل راه و شهرسازی با فرمانداران، شهرداران و مدیران به صورت ویژه بررسی می‌شود.

قاسمی فرزاد بیان کرد: رقابت مثبت برای تسریع روند کار نهضت ملی مسکن در دستگاه‌های اجرایی ایجاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: فرآیند تأمین زمین با روند قانونی و معرفی متقاضیان به بانک‌ها توسط دولت مردمی و انقلابی ایران قوی انجام می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه مسکن باید با کیفیت مطلوب و سرعت بالا احداث شود، افزود: در کنار تحقق شعار "جهش‌ تولید با مشارکت مردم" جهش مسکن نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی تاکید کرد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اولویت تأمین مسکن استان است.

استان همدان، با وسعتی نزدیک به ۲۰ هزار کیلومتر مربع حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و تراکم نسبی ۸۸ نفر در هر کیلومتر مربع، همدان را در ردیف یکی از پرتراکم‌ترین استان‌های کشور قرار داده‌ است. ساخت و تحویل چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال و در طول فعالیت دولت سیزدهم انجام خواهد شد.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229224 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان بازار مسکن مسکن ملی

دیگر خبرها

  • مجتمع رفاهی درمانی یاسوج کلنگ زنی شد
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • در مسیر نهضت مسکن سازی برای محرومان دهاقانی