Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اتحاد کره جنوبی از تلاش‌های سخت این کشور برای برگزاری یک نشست دیگر میان رهبران آمریکا و کره شمالی خبر داد.به گزارش بلاغ،به نقل از خبرگزاری یونهاپ، نفر اول دولت کره جنوبی در تعامل با کره شمالی گفت که علی‌رغم ابهامات موجود در زمینه مذاکرات میان واشنگتن و پیونگ یانگ اکنون زمان ایجاد فضا و جو مثبت برای شکستن بن بست موجود در مذاکرات دو طرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس گزارش خبرگزاری کره جنوبی، از زمان شکست مذاکرات آمریکا و کره شمالی در نشست ویتنام در ماه فوریه، سئول به دنبال میانجیگری میان این کشورها برای شروع دوباره مذاکرات مربوط به خلع سلاح اتمی شبه جزیره است. 

مذاکرات ترامپ و کیم در هانوی پایتخت ویتنام، در حالی پیش از موعد به پایان رسید که بر خلاف آنچه پیشتر اعلام شده بود، طرفین هیچ توافقی امضا نکردند و ویتنام را بدون توافق ترک کردند. ترامپ پس از این نشست گفت کره شمالی رفع تمام تحریم‌ها را خواستار بوده، اما واشنگتن قادر به انجام این کار نیست.

این درحالی است که وزیر خارجه کره شمالی این ادعای ترامپ را رد کرد و تاکید کرد که پیونگ یانگ فقط به دنبال لغو بخشی از تحریم‌ها بوده است.

«کیم یئون چول» وزیر اتحاد کره جنوبی در ادامه گفت: «اکنون زمان آن است که سئول همه تلاش خود را برای برگزاری یک نشست دیگر میان رهبران آمریکا و کره شمالی در سریعترین زمان ممکن به کار ببندد.»

وی افزود: «اگر چه مواضع اصولی دو طرف بدون تغییر مانده است، اما به نظر می‌رسد برخی تغییرات کوچک در مواضع دو طرف ایجاد شده است. این خیلی مهم است که آمریکا و کره شمالی بعد از نشست ویتنام یک نشست دیگر برگزار کنند و به خاطر همین بود که «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی پیشنهاد برگزاری یک نشست بین کره ای را مطرح کرده است.»

مون جائه در ماه آوریل به طرف کره شمالی پیشنهاد نشست چهارم میان رهبران دو کشور را ارائه کرده است و هدف آن نیز تلاش برای برگزاری یک دیدار دیگر میان کیم جونگ اون رهبر کره شمالی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا است. 

وزیر اتحاد کره جنوبی با اشاره به اینکه فضای میان کره شمالی و کره جنوبی در حال حاضر نه مثبت است و نه منفی به سفر اواخر ماه ژوئن ترامپ به سئول اشاره کرد و گفت: «بهترین سناریو این است که یک دیدار میان رهبران دو کره پیش از دیدار ترامپ و رئیس جمهور کره جنوبی برگزار شود.»

درحالیکه مذاکرات میان آمریکا و کره شمالی در بن بست به سر میبرد پیونگ یانگ اخیرا در واکنش به برگزاری رزمایش مشترک کره جنوبی و متحدانش در منطقه، چند موشک کوتاه برد آزمایش کرد. 

این اولین آزمایش موشکی کره شمالی در یک سال و نیم گذشته و از زمان دیدارهای کیم جونگ‌اون با «دونالد ترامپ» بود.

با این حال آمریکا و کره جنوبی واکنش محتاطانه ای به آزمایش موشکی اخیر پیونگ یانگ داشتند. 

ترامپ در پیامی در صفحه توییتر خود نوشت: «هر چیزی در این دنیای بسیار جالب، امکان‌پذیر است، اما من معتقدم که «کیم جونگ اون» (رهبر کره شمالی) به درک کامل قابلیت اقتصادی بزرگ کره شمالی رسیده و هیچ اقدامی صورت نخواهد داد که تداخلی در این موضوع ایجاد کرده و یا به آن پایان دهد. وی همچنین می‌داند که من نیز با او هستم و نمی‌خواهد که وعده خود به من را زیر پا بگذارد. معامله انجام می‌شود».

رئیس جمهور آمریکا همچنین تاکید کرد که از نظر او آزمایشهای کره شمالی خلف وعده از سوی کره شمالی نبوده است.

منبع: بلاغ نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۲۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که پیونگ‌یانگ در پاسخ به استفاده واشنگتن از حقوق‌بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم، رفتار خصمانه و ضد کره شمالی، گزینه‌های قاطع و محکمی را برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود انتخاب خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا هفته پیش گزارش سالانه خود را درباره «مسائل اساسی حقوق‌بشر» در کره شمالی را منتشر کرد و این کشورا را به «نقض حقوق‌بشر» متهم کرد.

سخنگوی کره شمالی همچنین با اشاره به پرتاب ماهواره کره جنوبی در ماه آوریل از فشارهای دولت آمریکا برای توقف آزمایش‌های موشکی و سایر پرتاب‌ها انتقاد کرد؛ واشنگتن مدعی است که آزمایش‌های موشکی کره شمالی، «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» است.

آزمایش‌های موشکی کره شمالی اخیراً به علت رفتارهای تحریک‌آمیز و آزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره افزایش یافته است. هفته پیش رسانه‌های رسمی و دولتی کره شمالی اعلام کردند که ارتش این کشور یک آزمایش موشکی موفق دیگر را انجام داده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) در این‌باره گزارش داد که «اداره موشکی کره شمالی روز جمعه یک کلاهک بزرگ طراحی‌شده برای موشک کروز راهبردی «هواسال-۱ آرآ-۳» و همچنین یک موشک ضدهوایی «پیولجی۱-۲» را با موفقیت آزمایش کرد.»

بنابر این گزارش این موشک ضدهوایی، نوع جدیدی از موشک‌های ضدهوایی است.

این رسانه کره شمالی با اشاره به اینکه «این آزمایشها هیچ ربطی به شرایط پیرامونی ندارد.» افزود: آزمایش این تسلیحات بخشی از فعالیت‌های منظم و معمولِ اداره موشکی و موسسات علوم دفاعی وابسته به آن است.

در اوایل آوریل هم کره شمالی اعلام کرد که یک موشک مافوق صوتِ میان‌بردِ جدید با سوخت جامد را آزمایش کرده و رسانه های دولتی نیز تصاویری از پرتاب آن را با نظارت کیم جونگ اون رهبر کره شمالی منتشر کردند.

به نوشته الجزیره موشک‌های کروز از جمله مجموعه‌ای در حال رشد از سلاح‌های کره شمالی هستند که برای غلبه بر دفاع موشکی منطقه (آمریکا و کره جنوبی) طراحی شده‌اند. این موشک‌ها زرادخانه عظیم موشک های بالستیک کره شمالی از جمله انواع قاره پیما که گفته می شود در قاره ایالات متحده هدف قرار می گیرند را تکمیل می کنند.

تحلیلگران می گویند فناوری موشکی ضدهوایی عرصه‌ای است که کره شمالی می تواند در همکاری نظامی عمیق خود با روسیه از آن بهره‌مند، زیرا این دو کشور در مواجهه با رویارویی های جداگانه و تشدیدشونده خود با آمریکا همسو می شوند.

آمریکا و کره جنوبی کره شمالی را به ارائه گلوله های توپخانه و سایر تجهیزات به روسیه برای کمک به گسترش توانایی جنگی این کشور در اوکراین متهم کرده اند؛ اتهامی که پیونگ‌یانگ و مسکو آن را رد می‌کنند.

کره شمالی از زمان دومین آزمایش هسته‌ای خود در سال ۲۰۰۹ تحت تحریم های شدید بین المللی قرار گرفته، اما توسعه برنامه های هسته ای و تسلیحاتی این کشور بی وقفه ادامه داشته دارد.

کد خبر 6089441

دیگر خبرها

  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه‌ای در مذاکرات غزه شد
  • به مایلی‌کهن زنگ زدم و گفتم بیا با هم فالوده بخوریم ! | میانجیگری میان محمد مایلی کهن و امیر قلعه نویی فایده دارد؟
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم