Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار   حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، « برای آمدن به نمایشگاه اینوتکس باید شلوار جین می‌پوشیدم»  این صحبتی بود که سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس که روز گذشته برگزار شد زد و از جوانگرایی که در شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها ایجاد شده است ابراز خوشحالی کرد؛ چند سالی است که نمایشگاه اینوتکس محفلی برای دورهمی استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان در سراسر کشور شده است شرکت ها و استارتاپ هایی که خود را به نمایشگاه می‌رسانند و چند روزی در کنار یکدیگر بزرگترین رویداد استارتاپی کشور را برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نمایشگاه اینوتکس استارت آپ های حضور دارند که هر کدام کارهای خارق العاده و جدید زیادی را انجام می‌دهند؛ کارهایی که شاید تا چند سال پیش فکرش را هم نمی‌کردیم که روزی در کشورمان داشته باشیم؛ به گفته جوانان استارتاپی تنها با داشتن یک تلفن همراه هوشمند و یک خط اینترنت می توان به انجام فعالیت‌هایی پرداخت که اگر در حالت عادی بخواهیم آنها را انجام دهیم نیازمند چندین ساعت یا حتی چندین روز هستیم.

دریافت برنامه غذایی مجازی از پزشک متخصص، خدمات پرستاری، خرید میوه، سبزی و  مواد غذایی، طراحی حرفه‌ای، پیدا کردن جای پارک که بزرگ ترین معضل کلانشهر بزرگی همچون تهران است و بسیاری خدمت دیگر را می‌ توان در بستر استارتاپ ها دریافت کرد.

استارت‌آپ‌هایی که برای حل مشکلات گردهم آمدند

از کوچکترین تا بزرگترین استارت آپ های کشور در نمایشگاه اینوتکس و در محفلی به شدت دوستانه گردهم آمده‌اند و درباره موضوعات مختلف فناورانه روز و چگونگی توسعه کسب و کارها که امروزه برای جوانان مهمترین موضوع و چالش است صحبت می‌کنند.

یکی از استارت‌آپ‌هاموفق به راه اندازی سامانه‌ای شده است که به کمک آن می‌توان به جای پارک مناسب دست یافت؛ همراه با این استارت آپ دیگر نگرانی مبنی بر چگونگی پیدا کردن جای پارک در کلان شهرها را نخواهید داشت؛ به کمک این  استارت آپ می‌توانید هر جای پارکی که دلتان می‌خواهد را در هر گوشه و کنار خیابان رزرو کنید.

یکی از موضوعات دیگری  که دربخش استارتاپی و دانش‌بنیان اهمیت زیادی دارد چگونگی مدیریت کسب و کار به کمک برنامه های مختلف و دریافت مشاوره های تخصصی است  زیرا در بستر  مدیریت کسب و کار می‌توان به سود زیادی دست یافت در نمایشگاه اینوتکس استارتاپ های زیادی وجود دارند که همگی آنها وظیفه‌ی ارائه خدمات فناورانه به جوانان  را دارند.

یکی دیگر از محصولاتی که در نمایشگاه اینوتکس امسال عرضه شده دستیار هوشمند بر مبنای هوش مصنوعی است؛  به کمک این نرم افزار می‌توانید به آرامش خاطر رسید و نورون های مغزی خود را تحت تحت تاثیر امواج مثبت قرار داد.

جدیدترین بخش نمایشگاه اینوتکس به یاری جوانان جویای شغل آمد

یکی از مهمترین برنامه‌هایی که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز کرده است توسعه فضای استارتاپی و زیست‌بوم نوآوری است در این فضا هر یک از جوانان با هرایده ای که داشته باشند می‌توانند وارد کار شوند و کسب و کار خود را راه بی‌اندازند و البته تجربه ثابت کرده است که هر کدام از این استارتاپ ها می توانند به درآمدهای بسیار زیادی هم دست یابند و راه موفقیت خود را طی کنند.

گفتیم که استارتاپ های ایران بسیار مستعد شده‌اند اما در این راستا جوانانی هم هستند که با ایجاد کسب و کارهای جدید توانسته‌اند محیطی را برای جوانان فراهم کنند تا در بستر آن هر یک از آنها بتوانند به راحتی هرچه تمام تر با کارفرمای خود ارتباط برقرار کند و این بخش از نمایشگاه جدیدترین قسمت است و برای اولین بار وارد اینوتکس شده است.

حسین قدسی زاده یکی از جوانانی است که موفق به ایجاد اولین شتاب دهنده کشور برای توسعه بحث کارآفرینی و ایجاد اشتغال شده است؛ به گفته این کارآفرین در بستر شتاب‌دهنده‌های مخصوص می توان کارفرما و کارجو را به یکدیگر متصل کرد؛ در حال حاضر در این شتاب‌دهنده دو استارتاپ فعالیت می‌کنند یکی آنها در حوزه کاریابی آنلاین فعالیت دارد و دیگری در حوزه بین‌المللی و آموزش نیروی انسانی است.

قدسی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شتاب دهنده‌ای که موفق به تولید آن شده است اظهار کرد: برای آنکه بتوانیم نیروی انسانی خلاق را در حوزه‌های مختلفی شغلی فعال کنیم موفق به راه اندازی شتاب‌دهنده تخصصی شده‌ایم  که در بستر آن هر یک از استارت آپ های فعال در حوزه منابع انسانی می‌توانند وارد کار شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲۵۰ هزار تقاضای شغلی از سمت جوانان در کنار ۳۰هزار  دعوت به اشتغال از سوی کارفرمایان در شتاب دهند به ثبت رسیده است و البته این شتابدهنده به صورت رسمی کار خود را از سه ماه آینده آغاز می کند.

مدیر اولین شتاب دهنده منابع انسانی با بیان اینکه می‌خواهیم رابطه میان کارفرما و کارجو را کمتر کنیم بیان کرد: این استارتاپ فضایی را فراهم می کند تا جوانان خلاقی که جویای شغل هستند بتوانند به راحتی هر چه تمام تر به کارفرمایان معرفی شوند و کار خود را آغاز کنند.

ایران از قافله استارت آپی جهات عقب نیست

از این جوان کارآفرین درباره توسعه فضای استارتاپی و اقتصاد دانش‌بنیان کشور پرسیدیم و او به توسعه فضا و عملکرد شرکت‌های دانش بنیان در راه گذر از اقتصاد نفتی و رسیدن به قله‌های رفیع علمی اشاره کرد.

قدسی زاده با بیان اینکه حمایت‌های خوبی از استارتاپ ها به عمل آمده است اظهار کرد: ایجاد قوانین جدید و حمایت از استارتاپ می‌تواند بستر مناسبی را برای فعالیت ما به وجود آورد البته ایران از قافله عقب نیست و توانسته‌ایم برنامه‌ها و فعالیت‌های خوبی را در حوزه استارتاپ‌ها و اقتصاد دانش بنیان دانش بنیان داشته باشیم.

وی ادامه داد:  قدیمی‌ترین شتاب‌دهنده که در جهان وجود دارد ۱۶ سال سن دارد و قدیمی‌ترین استارتاپ ایرانی تنها ۶ سال از او کوچکتر است؛ اگر تعداد شتاب دهنده ها و میزان سرمایه گذاری ها در ایران بیشتر شود می‌توانیم و موفقیت‌های بسیار زیادی دست پیدا کنیم کما اینکه سهم تولید استارتاپ ها  ایران قابل توجه بوده است.

این جوان فناور با اشاره به خلأهای موجود گفت: خلأهای اقتصاد دانش بنیان  در حال برطرف شدن است اما مشکل اساسی عدم تطابق سیاست‌های دولت با شتاب دهنده ها و استارت آپ ها است که این مسیر هم با ایجاد و تدوین قوانین جدید می تواند از بین برد.

وی تصریح کرد: در بستر ایجاد اکوسیستم  نوآوری اتفاقات بسیار خوبی انجام گرفته است  و قدم‌های خوبی برداشته ایم اکنون  شتابدهنده های ایجاد شده اند که در گذشته اصلاً نامی از آنها وجود نداشت اگر به چند سال پیش ایران توجه کنید هیچ فردی نامی از استارتاپ و شرکت دانش بنیان را نمی دانست اما هم اکنون بسیاری از مردم ایران در حال استفاده از این استارت آپ ها هستند و از این حوزه حمایت می‌کنند.

بی اثر شدن تحریم ها نتیجه عملکرد جوانان است

به طور کلی از زمانی که  استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان وارد ایران شدند توانستند نقش بسیار موثری را از خود نشان دهند و برآیند مثبتی داشته باشند؛ جوانان فناوری که به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری جین پوشان ایران هستند می توانند اقتصاد سنتی و نفتی ایران را از بین ببرند و درهای جدیدی از رشد اقتصادی و را به روی کشور باز کنند هر جایی که استارت آپ ها پا گذاشتند اقتصاد سنتی شکست خوردو رشد جدیدی در کشور بوجود آمد آنها توانستند به کمک ایده های ناب عملکرد و  فعالیت رو به  رشد زیادی داشته باشند به طور قطع آینده کشور و گذر از اقتصاد نفتی و رسیدن به رشد اقتصادی پایدار و بی اهمیت شدن تحریم ها همه و همه نتیجه عملکرد مثبت شرکت‌های دانش‌بنیان و جوانان استارتاپی است .

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری دانش بنیان مخترعین ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۵۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان

دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان در اصفهان، ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت با حضور سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه حمل و نقل و با شرکت شرکت های دانش بنیان و فعالان حوزه حمل و نقل در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دومین رویداد حمل و نقل دانش‌بنیان همراه با دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان با با همت معاونت حمل و نقل شهرداری اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

برگزاری این نمایشگاه و رویداد حمل و نقلی با حضور شرکت‌های دانش بنیان، فناور، دانشجویان، اساتید و کارشناسان و مدیران دستگاه‌های دولتی از ۱۱ اردیبهشت ماه جاری آغاز می‌شود و تا ۱۴ اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد؛ کاهش آلودگی هوا، وسایل برقی و تجهیزات شارژ، هوشمندسازی و هوش مصنوع، مدیریت ترافیک و اطلاع رسانی تجهیزات حمل و نقل ریلی از محورهای برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان است.

برگزاری این نمایشگاه با حضور مسئولان و متخصصان حمل و نقل ملی و استانی و کلان شهرها همراه با برگزاری پنل‌های ارائه طرح و محصولات شرکت‌های دانش بنیان و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سایر برنامه‌های جانبی در محل سالن شماره ۲ تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان صورت می‌گیرد و ساعات بازدید از نمایشگاه ۹ صبح الی ۱۸ بعد از شهر است و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.goingevent.com مراجعه کنند.

کد خبر 748890

دیگر خبرها

  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند