Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@11:38:26 GMT

ایرانی‌ها چقدر آبمیوه مصرف می‌کنند؟

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۵۴۶۸

رئیس انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه گفت که مصرف آبمیوه در ایران حدود ۲۰ درصد کمتر از مصرف آن در کشورهای اروپایی است.

ولی‌الله داوودآبادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سرانه مصرف آبمیوه در کشور ۱۱ لیتر در سال است.

وی با بیان اینکه در گذشته مصرف آبمیوه در ایران به صورت مغازه‌ای و بعضاً در مواردی نه چندان بهداشتی بود، گفت: با شروع فعالیت واحدهای تولید صنعتی آبمیوه مصرف این محصول به تدریج رونق گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه همچنین با بیان اینکه مصرف آبمیوه در کشورهای اروپایی بیش از بیست درصد بیشتر از ایران است، تصریح کرد: مصرف میوه تازه در ایران بیشتر از کشورهای اروپایی است که به نظر می‌رسد یکی از دلایل تفاوت میزان مصرف آبمیوه، همین موضوع باشد.

به گزارش ایسنا، برخی از کارشناسان تغذیه مصرف زیاد آبمیوه را توصیه نمی‌کنند و معتقدند که در جریان آبمیوه‌گیری، تنها قند موجود در میوه که از نوع فروکتوزاست در آبمیوه باقی می‌ماند که مصرف زیاد این قند نیز می‌تواند عوارضی همچون چربی خون، فشار خون، سندروم متابولیک چاقی و… را در پی داشته باشد بنابراین مصرف میوه تازه در برابر آبمیوه ارجحیت دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آبمیوه فشار خون کنسانتره سد لفور جان بولتون کوبیاک رامبد جوان کارشناسی ارشد اقتصاد مقاومتی عبدالرضا داوری پدافند هوایی ۱۵ خرداد شینزو آبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۵۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • شاهکار مهندسان ایرانی در آسیا/ تعظیم سریلانکا به توان فنی ایران
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟