Web Analytics Made Easy - Statcounter

خجسته معتقد است، پژوهشگاه های علوم انسانی ما با مسایل واقعی سر و کار ندارند و همین موجب می شود نتایج پژوهش ها وارد سیستم نشود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «حسن خجسته» عصر دیروز یکشنبه 19 خرداد در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: در سازمان ها عوارض مسئله خود را با قدرت نشان می دهد در صورتی که خود مسئله ممکن است پنهان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر مسئله درست کشف شود می توان برای آن راه حل داد.

 

رییس پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با بیان اینکه نهاد کتابخانه های عمومی می تواند با نهادهای دیگر پیوند داشته باشد، عنوان کرد: این یک دایره مفصل است که نهاد را با حوزه های اجتماعی مرتبط کرد. نهاد کتابخانه ها ممکن است 4-5 مسئله اساسی داشته باشد که اگر مشخص شود، راه حل آنها در می آید. در تمام دنیا از جمله ایران ارتباط بین مراکز علمی و صنعتی زیاد است.

 

وی با اشاره به اینکه جامعه شناسی در ایران نازاست، بیان کرد: جامعه شناسان ما درک اساسی از مسایل اجتماعی ندارند و نمی توانند راه حل بدهند. جامعه شناسان ما مدام انتقاد می کنند. اگر روی مسایل اساسی تمرکز شود، آنها کشف می شوند و می شود راه حل در حوزه پژوهشی برای آنها پیدا کرد. امروزه در دنیا هنر کشف اولیه مسایل اساسی است برای همین است که به راه حل ها دست پیدا می کنند. مشکل پژوهشگاه های علوم انسانی ما این است که با مسایل واقعی سر و کار ندارند و بر این اساس پژوهش هایی که صورت می گیرد وارد سیستم نمی شود.

 

خجسته با بیان اینکه سازمان های زیادی در کشورمان همچون صدا و سیما عقبه پژوهشی ندارند، تصریح کرد: باید ارتباط بین حوزه های علوم اجتماعی و علوم انسانی با سازمان های مختلف ایجاد شود. مسایل برای بسیاری از سازمان های ما مشخص نیست و بسیاری از سازمان های فرهنگی با گذشت سال ها هنوز کارآمد نیستند.

 

رییس پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات خاطرنشان کرد: سوال اساسی این است که سازمان چه کند که از محیط عقب نیفتد و همچنین از ماموریت های خود جا نماند، از طرفی سازمان نباید در محیط هضم شود. زمانی که ما دانشجو بودیم برای پیدا کردن یک کتاب بسیار جست و جو می کردیم، الان دانشجویان به همه  متون دسترسی دارند. باید انتظارات جدیدی برای کتابخانه تعریف شود. امروزه فرد ممکن است چند ساعت وقت بگذارد و به وسیله اینترنت مطلب بخواند. استفاده از رسانه ها نسبت به گذشته دو برابر شده است اما این استفاده بیشتر از طریق خبرگزاری ها و سایت ها است.

 

 

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید فطر عید فطر مجلس عید سعید فطر مسکن مقاومت گام دوم انقلاب نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی روشنگری تبیین مریم داوری نهاد کتابخانه های عمومی کشور پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۶۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور

بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به حواشی انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور واکنش نشان دادند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی با صدور بیانیه‌ای به حواشی انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور واکنش نشان دادند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

چندی پیش، بعد از حدود ۴ سال، انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور برگزار شد و اعضای شوری مرکزی جدید مسئول پیگیری امور آن شدند. اما اکنون، تنها پس از چندماه پیگیری امور، سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، به عنوان مهم‌ترین نهاد نظارتی بر سازوکار‌های قانونی و عملیاتی روان‌شناسی و مشاوره ایران، چند ماهی است که اسیر بی‌نظمی و گروکشی‌های بی‌حدی شده که فرآیند کاری آن را مختل کرده است.

این اختلال تا جایی رشد داشته که هفته گذشته شوری مرکزی جدید این سازمان که پس از ۴ سال وقفه، دوباره با انتخابات تشکیل شده بود فعالیت خود را متوقف کردند تا دوباره، بی‌نظمی حاکم بر فضای روان‌شناسی کشور شود.

این ماجرا متأثر از فشار‌های بسیاری است که از سمت شوری مرکزی چهارم این سازمان بر شوری مرکزی پنجم ایجاد شده بود و همچنان ادامه دارد. فشار‌هایی که از ادعای نقض کردن قانون در انتخابات سازمان نظام و مردود بودن نتایج آن نشأت گرفته بود. ادعا‌هایی که هیچ گاه دقیق و روشن بیان نشدند و هیچ زمانی هم از سمت شوری مرکزی پنجم پاسخی به آن‌ها داده نشده و فضای روان‌شناسی و مشاوره کشور را در ابهام فرو برده است.    

بسیج دانشجویی دانشکدگان روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه‌های بزرگ شهر تهران، به مناسبت روز روان‌شناس و مشاور، برای رفع سوءتفاهم‌ها و روشن کردن موضوع از هر دو گروه دعوت می‌کند تا در یکی از روز‌های هفته‌ی آتی، در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران گرد هم جمع شوند و در محیطی دانشگاهی و به دور از حواشی به دانشجویان و دغدغه‌مندان این فضا پاسخ‌گو باشند. امید است که بتوان با روشن و شفاف شدن موضوع، گره از کار این سازمان گشود.  طبیعی است که عدم شرکت شوری مرکزی چهارم و شوری مرکزی پنجم، به معنای شانه خالی کردن از بار مسئولیت و بی‌احترامی به افکار عمومی و دانشجویانی است که دغدغه روان‌شناسی کشور را دارند.

پی‌نوشت: در صورت اعلام حضور گروه‌های مذکور، جزئیات برگزاری برنامه متعاقباً اعلام می‌شود. 

والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران 
بسیج دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی 
بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه‌طباطبایی 
بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه الزهرا

دیگر خبرها

  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • عملیات بمباران عقبه اوکراینی‌ها با بمب‌های نیم تنی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات