Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون سنگ نوردی می گوید با توجه به تخریب‌هایی که در کوه دماوند صورت می‌گیرد، به دنبال محدود کردن صعود به این قله هستیم.به گزارش بلاغ،رضا زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار  در مورد اردوی تیم ملی سنگ‌نوردی اظهار داشت: اردوی تیم ملی هفته گذشته بود ما قهرمان جهان و انتخابی المپیک را در مرداد ماه پیش رو داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مجموع سه مرحله انتخابی برای المپیک وجود دارد. اولی همین رقابت‌های قهرمانی جهان در ژاپن است سپس فرانسه و سال آینده نیز قهرمانی آسیا در ژاپن برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: کسب سهمیه در مرحله اول بسیار سخت است چون فقط سه نفر انتخاب می‌شوند و بیشترین هدف ما قهرمانی آسیا در سال آینده است. در همین رقابت‌های قهرمانی جهان که مرداد برگزار می‌شود رضا علیپور شانس زیادی دارد که روی سکو برود.

* همه از علیپور انتطار مدال دارند/ او نمی‌تواند همیشه در اوج باشد

رئیس فدراسیون سنگ نوردی در مورد اینکه چرا علیپور در چند مدت گذشته مقامی را کسب نکرده است، گفت: او در جام جهانی چین دو مقام چهارم و هفتمی کسب کرد که البته بد نبود. نوع تمرینات و اشباع شدن ورزشگاه هم و همچنین تغییراتی که در گیره‌ها صورت می‌گیرد تاثیر دارد. حریفان هم خیلی آماده هستند. به هر حال با توجه به اینکه علیپور قهرمان آسیا و رکورد دار جهان است همه انتظار دارند هر مسابقه‌ای که شرکت می‌کند،‌ مدال بگیرد.

زارعی در مورد اینکه آیا تامین نشدن از لحاظ مالی در عملکرد او تاثیر دارد یا خیر، گفت: به هر حال نمی‌تواند بی‌تاثیر باشد. اینکه چقدر بتوانیم مشوق مالی باشیم، مهم است اما این طبیعی است که ورزشکار فرم سینوسی دارد و همیشه نمی‌تواند در اوج باشد. سال گذشته سال سختی برای علیپور بود و عناوین خوبی هم کسب کرد.


وی در مورد اینکه چه زمانی پاداش او در قهرمانی آسیا پرداخت می‌شود، گفت: پاداش او حدود 480 میلیون تومان است که به حساب فدراسیون آمده و تا اوخر هفته به علیپور پرداخت می‌شود و امیدوارم این موضوع بتواند انگیزه او را برای ادامه کار بیشتر از گذشته کند.

*دخالت شهرداری رینه باعث تخریب دماوند شده/ می‌خواهیم صعود به این قله را محدود کنیم

رئیس فدراسیون سنگ نوردی در مورد اینکه گفته شده صعود به دماوند محدود خواهد شد، گفت: متاسفانه شهرداری رینه بر خلاف شرح وظایفش دخالت‌هایی می‌کند که باعث تخریب کوه دماوند شده است. آنها اجازه ندارند به کوهستان ورود کنند. ورود آنها  موجب درگیری و تخریب محیط شده است. شهرداری از کوهنوردان عوارض می‌گیرد تا زباله‌ها را تخلیه کند امااین کار را انجام نمی‌دهد. از سوی دیگر حجم زیاد قاطرها برای باربری عوارض زیادی دارد که باید فکری به حال آن کرد.

زارعی ادامه داد:‌ما دنبال این هستیم که ظرفیت سنجی برای صعود داشته باشیم و حضور در دماوند را قانونمند کنیم تا هر کسی که آموزش ندیده باشد نتواند وارد کوهستان شود. تاکنون فقط انجمن دوستداران دماوند با ما همراه بوده و هیچ ارگانی هماهنگ نکرده است.

 

* یک نفر صدای ما را بشنود

وی تاکید کرد: امیدوارم یک نفر صدای ما را در مورد تخریب کوه دماوند بشنود. متاسفانه ما شاهدیم که زباله‌ها و نخاله‌های خود را در پای کوه دماوند می‌ریزند و این باعث تخریب می‌شود. به تمامی سازمان‌ها در استان مازندران نامه نوشتیم اما می‌گویند اولویت‌شان رسیدگی به این کار نیست. دماوند برای نسل‌های آینده هم هست. ما باید از آن مراقبت کنیم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۶۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • حسرت ۶ ساله پرسپولیس در خانه مقابل سپاهان!
  • فوری؛ سهمیه ایران در لیگ نخبگان مشخص شد
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند تا ۱۰ خردادماه
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • ابهام در اعزام «الناز رکابی» به مسابقات سنگنوردی گزینشی المپیک
  • شب کم فروغ علیپور برای ژیل ویسنته مقابل اروکا