Web Analytics Made Easy - Statcounter

اول تیرماه فاز دو ایزوتوپ‌های پایدار در فردو کلنگ‌زنی می‌شود و امید است در فروردین ۹۹ به بهره‌برداری برسد.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: اول تیرماه فاز دو ایزوتوپ‌های پایدار در فردو کلنگ‌زنی می‌شود و امید است در فروردین ۹۹ به بهره‌برداری برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر زارعان عصر یکشنبه در حاشیه افتتاح نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای، هوافضا و فرهنگی که به مناسبت گرامیداشت کنگره ۵۴۰۰ شهید کردستان برگزار شد با بیان اینکه سازمان انرژی اتمی ایران همواره به دنبال تولید انرژی پاک است، اظهار داشت: نیروگاه بوشهر در حوزه تولید انرژی پاک هزار مگاوات بر مدار است و همچنین در زمینه تولید رادیو دارو نیز برای یک میلیون نفر در سال دارو تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سامانه‌های پرتودهی برای بالا بردن عمر محصولات کشاورزی و یا حوزه‌های صنعتی از دیگر فعالیت‌های این سازمان است، افزود: برای اینکه ما اعتماد به بیگانه و نظام سلطه نداریم و نخواهیم داشت، جمهوری اسلامی به تولید انرژی پاک اقدام کرد.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: اگر ما نیروگاه اتمی داریم و جز دارندگان این تکنولوژی و این فناوری هستیم باید چرخه سوخت را از صفر تا ۱۰۰ از اکتشاف و استخراج تا مرحله‌ای که به مجتمع‌های سوخت در نیروگاه‌های قدرت تبدیل می‌شود، داشته باشیم.

زارعان یادآور شد: نظام‌های سلطه دست به هر کاری زدند تا فرایند فعالیت‌های این مهم را کند کنند و یا به طور کامل جلوی آن را بگیرند، اما به دلیل مدیریت جهادی، تدبیر و هوشمندی و دشمن‌شناسی واقعی ما موفق نشده‌اند و اگر ما خوب دشمن را نشناسیم و اشرافیت کامل نداشته باشیم، نه در عرصه هسته‌ای، بلکه در سایر حوزه‌ها هم موفق نخواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه کار سازمان انرژی هسته‌ای فقط غنی‌سازی نیست، بیان کرد: مواد اولیه مهمترین مسئله در بحث پیشرفت‌های فناوری هسته‌ای است و به همین دلیل در آذر ماه سال ۸۹ به دلیل اینکه فعالیت‌های سازمان انرژی هسته‌ای کند و متوقف نشود از طریق ژئوفیزیک هوابرد کل کشور اسکن شد تا مکان‌های مواد اولیه شناسایی و نسبت به اکتشاف و استخراج آنها عمل شد.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: امروز ضمن اینکه نیازهای انرژی اتمی را پوشش می‌دهیم در حوزه شناسایی سنگ معدن، نقره و بحث آب تا عمق چهار هزار متر زیرزمین را می‌توانیم اسکن کنیم و تاکنون ۸۵ درصد مساحت کشور اسکن و تفسیر و برداشت‌ها آغاز شده و ما سالانه ۵۰ تن اورانیوم از دل زمین استخراج می‌کنیم.

زارعان اظهار داشت: اگر این موضوع در سال ۸۹ محقق نمی‌شد امروز به اینجا نمی‌رسیدیم و این دوراندیشی و تدبیر و حمایت‌ها منجر به عملیاتی شد و امروز ثمره‌اش را می‌بینیم.

وی افزود: امروز به جایی رسیده‌ایم که برای فعالیت راکتور هزار مگاواتی بوشهر ۲۷ تن اورانیوم غنی‌شده نیاز داریم که این کار با سانتریفیوژهای عادی انجام نمی‌شود و لذا باید نسبت به نیاز کشور خود را جلو ببریم و باید آینده را ببینیم.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: در کل دنیا ۱۰ نسل سانتریفیوژ طراحی و ساخته شده که ایران تاکنون هفت نسل آن را ساخته است و این به معنای تولید علم در زندگی مردم است.

زارعان با بیان اینکه زمانی آمریکایی‌ها می‌خواستند فردو را تعطیل کنند اما کادر فنی با امید و با تلاش نگذاشتند فردو تعطیل شود و امروز فعالیت آن گسترش یافته است، یادآور شد: ایران قبل از مذاکرات ۸۲۰ سانتریفیوژ در فردو داشت و امروز یک هزار و ۴۴ سانتریفیوژ کار می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در بحث ایزوتوپ‌های پایدار نیز که با کشور روسیه کار را شروع کرده بودیم، فاز اول آن به اتمام رسیده و در آینده نزدیک نیز فاز دو آن کلنگ زنی و اجرا می‌شود.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران دوازدهمین کشور دارنده این فناوری است که در کشاورزی، تشخیص و درمان سرطان کاربرد دارد که اول تیرماه فاز دو ایزوتوپ‌های پایدار در فردو کلنگ‌زنی می‌شود و امید است در فروردین ۹۹ به بهره‌برداری برسد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۶۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها


به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خانه ملت، سیدشمس الدین حسینیدر تشریح نشست کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس، به منظور بررسی نحوه اجرای قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار‌ها افزود: براساس گزارش دبیرخانه، در برخی دستگاه‌ها، مجوز‌ها ناقص صادر می‌شود که ارزیابی اولیه حکایت از این دارد که این دستگاه‌ها حکم تبصره (۱) ماده (۷) قانون اصل ۴۴ درخصوص شرایط صدور مجوز‌ها را اجرایی نکردند که وزارتخانه‌های بهداشت، صمت و فرهنگ از این دسته است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: برخی دستگاه‌ها نیز برخلاف تبصره (۳) ماده (۷) قانون اصل ۴۴ خارج از درگاه ملی، مجوز‌ها را ثبت می‌‎کنند که از این جمله می‌توان به وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، قوه قضاییه، بخش‌های معدن و تجارت خارجی وزارت صمت، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و نیز معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و بخش‌هایی از وزارت فرهنگ اشاره کرد.

وی با بیان اینکه گزارش ما به تفکیک دستگاه‌ها قابل رصد است و مقرر شد دیوان محاسبات به این موضوع ورود و به ترک فعل دستگاه‌ها رسیدگی کند، افزود: در مجموع در حوزه‌های مختلف، پیشرفت متفاوت بوده است؛ به طور مثال می‌توان گفت در مجوز‌های مربوط به کسب و کار‌های خانگی پیشرفت قانون محسوس‌تر است، در حوزه‌های صنفی پیشرفت بالغ بر ۹۰ درصد است، اما در حوزه برخی دستگاهی در بهترین حالت می‌توان گفت که قانون ۵۰ درصد پیشرفت داشته است که وظیفه دولت در این زمینه سنگین‌تر است به ویژه با توجه به اینکه در نشست سال گذشته رهبر معظم انقلاب با فعالان اقتصادی، ایشان یکی از پیش‌نیاز‌های توسعه و رونق تولید را بهبود محیط کسب و کار اعلام کردند، کما اینکه امسال نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و اگر فضای کسب و کار از جمله صدور محوز‌های کسب و کار فضای مناسبی نباشد، نمی‌توان انتظار حضور مردم را داشت.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه نیاز است هیئت وزیران و دولت در این راستا پیشگام شود، گفت: اگرچه قانون اثر خود را می‌گذارد، اما زمانیکه ما شکایت‌ها از چگونگی مجوز‌ها را بررسی کردیم مشخص شد از ۲ میلیون و ۵۱۲ هزار درخواست مجوز حدود یک میلیون و ۶۳۰ هزار مجوز صادر شده، اما باید توجه داشته باشیم که در بسیاری از این موارد نیز ما با تاخیر در صدور مجوز‌ها روبه رو بودیم؛ اگرچه براساس این قانون صدور مجوز‌ها تا حدی شفاف شده، اما ملاحظه می‌کنیم در ۹۳ درصد از موارد ما با تاخیر در صدور مواجه بودیم که نیازمند اصلاح است.

حسینی تصریح کرد: به تدریج سامانه شکایت‌ها نیز درحال شکل‌گیری است؛ در مراحل صدور حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مجوز حدود ۲۰ هزار شکایت ثبت شده است امادر زمینه اینکه چه میزانی از این شکایت‌ها به نتیجه منجر شده، ضعف وجود دارد و باید این موضوع تقویت شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: مشاهده شده که برخی دستگاه‌ها شرط یا مدرکی اضافه بر آن چیزی که در درگاه ملی مجوز‌ها ثبت شده از متقاضی درخواست می‌کنند که جرم است و از دستگاه‌های نظارتی می‌خواهیم به این موضوع ورود کنند. همچنین برخی ثبت‌نام‌ها برای صدور مجوز‌ها خارج از درگاه صورت می‌گیرد یا از افراد درخواست می‌شود به صورت حضوری مدارک را تحویل دهند که این اقدام نیز جرم است؛ تحویل کاغذی یا استعلام به متقاضی و رد بی دلیل و سلیقه‌ای درخواست متقاضیان نیز جرم است.

دیگر خبرها

  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • اسلامی: ایران در المپیاد مخترعین مقام اول را کسب کرد
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای