Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت استارت‌آپی با تبدیل طول موج‌های غیرقابل استفاده توانسته فیلم‌های حاوی نانوذراتی تولید کند که بهره‌وری محصولات کشاورزی را افزایش می‌دهد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ شرکت نوپای سولگرو (SolGro) موفق به ارائه فیلم حاوی نانوذرات شده که با استفاده از آن می‌توان بهره‌وری محصولات کشاورزی را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این فیلم می‌تواند از ۲۰ تا ۳۰۰ درصد بهره‌وری را افزایش دهد. این شرکت اخیرا توسط انکوباتور نوآوری والز فارگو به‌عنوان یکی از شرکت‌های برتر انتخاب شد و همچنین در چالش MassChallenge Texas نیز در لیست استارت‌آپ‌های برگزیده قرار دارد.

تیلر سیکلز، مدیرعامل شرکت سولگرو می‌گوید: «آنچه که ما در این استارت‌آپ انجام دادیم، تبدیل طول موج‌های غیرقابل استفاده به رنگ‌های آبی و قرمز بود، این نانوفیلم موجب تغییر طول موج و افزایش رنگ‌های قرمز و آبی در گیاهان می‌شود.»

وی می‌افزاید: «انتخاب در این رویداد‌ها مسیر‌های تازه‌ای به سوی توسعه بازار محصول ما باز می‌کند. شتاب‌دهنده‌ای که از این رویداد پشتیبانی می‌کند، فرآیند تست و ارزیابی فیلم نانوذرات را تسریع می‌کند.»

به اعتقاد سیکلز چالش MassChallenge به سولگرو کمک می‌کند تا جنبه‌های کسب و کار این شرکت به درستی به پیش حرکت کند.

انکوباتور و پلت‌فورم ولز فارگو توسط بنیاد ولز فارگو تاسیس شد که با کمک آزمایشگاه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر مدیریت می‌شود. این انکوباتور در سال ۲۰۱۴ راه‌اندزای شد که روی رهیافت‌های مقیاس‌پذیر برای بهبود کارایی انرژی در ساختمان‌های تجاری تمرکز دارد. هر چند از سال گذشته این انکوباتور دامنه فعالیت‌های خود را به صنعت کشاورزی نیز بسط داده است. هر شرکتی که به این انکوباتور دعوت شود می‌تواند تا سقف ۲۵۰ هزار دلار حمایت مالی دریافت کرده و از کمک‌های فنی برای توسعه و اثبات فناوری خود بهره‌مند شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانو فناوری نانو نانوذرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی

محمد علی نیکبخت در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران ( ایران اکسپو ۱۴۰۳) با تعدادی از تولید کنندگان و صادرکنندگان دیدار کرد و از آنان خواست برای ایجاد زنجیره ارزش راهبردی محصولات کشاورزی تلاش و کمک کنند.

او کشاورزی را « محور اقتصاد مقاومتی » دانست و به تولید کنندگان و صادرکنندگان اطمینان داد که وزارت جهاد کشاورزی بر اساس وظایف و ماموریت های قانونی خود در کنار آنان می ایستد.

نیکبخت هدف اصلی وزارت جهاد کشاورزی در سال جهش تولید با مشارکت مردم را « توسعه زیرساخت‌های تولید » اعلام کرد و افزود: تا جایی که ظرفیت تولید در داخل کشور وجود داشته باشد اجازه واردات نخواهیم داد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه های داخلی و بین‌المللی فرصتی است تا راه های افزایش و بهبود کیفیت تولید و رشد صادرات و درآمد زایی برای کشور ایجاد و هماهنگ شود.

اوگفت: برقراری ارتباطات چند سویه در نمایشگاه ها زمینه ساز حرکت زیر بنایی و جهادی افزایش تولید و تقاضا محور شدن محصولات کشاورزی است.

نیکبخت با ابراز خرسندی از حضور شرکت های موفق و کارآفرینان بزرگ در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ افزود: اطمینان دارم ظرفیت برای تولید محصولات کشاورزی در کشور فراوان است.

در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو که میزبان بیش از ۲ هزار بازرگان و سرمایه گذار خارجی در محل نمایشگاه های بین المللی تهران است محصولات و دستاورد ها در حوزه های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی و محصولات و ماشین آلات کشاورزی و محصولات شیلاتی عرضه شده است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: اگر دستگاه های دولتی با « نگاه حمایتی و تسهیل گرا » در کنار تولید و صادر کنندگان قرار گیرند ظرفیت و توان تولید و صادرات محصولات کشاورزی ایران چندین برابر افزایش خواهد یافت.

او، ورود توان علمی و تحقیقاتی دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و پارک های علمی و فناوری به حوزه کشاورزی را اجتناب ناپذیر خواند و اظهار داشت: تولید علمی و مدرن می تواند به ارزش افزوده بیشتر کمک کند تا شرایط افزایش تولید و بهبود کیفیت و رشد سودآوری در عرصه‌های مختلف کشاورزی فراهم شود.

نیکبخت در جریان بازدید از نمایشگاه تلاش داشت تا بیشتر مشکلات و نظرهای تولید و صادرکنندگان را بشنود ؛ به دیدارهای خود با وزیران و مقامات بسیاری از کشورها اشاره کرد که همواره از کیفیت بسیار عالی محصولات ایرانی ابراز رضایت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی