Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، دو سناتور آمریکایی در نظر دارند امروز دوشنبه طرحی را با هدف الزام به رای گیری درباره فروش سلاح های کنونی و آتی آمریکا و دیگر حمایت های نظامی از عربستان سعودی ارائه کنند و معتقدند زمان آن رسیده است نمایندگان آمریکا تلاش های ترامپ را برای دور زدن کنگره در زمینه سیاست خارجی کنترل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این طرح با حمایت سناتور تاد یانگ نماینده جمهوری خواه ایالت ایندیانا و کریس مورفی نماینده دموکرات ایالت کنتیکت ارائه می شود که هر دو آنها در کمیته روابط خارجی سنا آمریکا حضور دارند. این طرح تازه ترین تلاش نمایندگان آمریکا برای مخالفت جدی با فروش سلاح به عربستان و ابراز خشم از تصمیم اخیر دولت ترامپ در دور زدن کنگره برای فروش میلیاردها دلار سلاح به سعودی هاست.

مورفی در بیانیه ای اعلام کرد: «فرایندی که ما در این طرح در پیش گرفتیم به کنگره این امکان را می دهد تا روابط امنیتی ما را با عربستان سعودی به طور کلی و نه فقط در بحث فروش سلاح ارزیابی و نقش کنگره را در تصمیم گیری های سیاست خارجی احیا کند.»

بر اساس قانون آمریکا، فروش های تسلیحاتی نیازمند موافقت کنگره این کشور است اما دولت ترامپ با ادعای تهدید ایران و با اعلام وضع اضطراری امنیت ملی مانع از هرگونه بازبینی این توافق جنجالی نزد نمایندگان آمریکا می شود.

اکنون مورفی و یانگ قطعنامه جداگانه ای را پیشنهاد می کنند که به کنگره این امکان را می دهد نه تنها درباره توافق تسلیحاتی ماه گذشته رای گیری کند بلکه فروش های تسلیحاتی آتی و کمک های نظامی به عربستان را محدود یا ممنوع کند.

مورفی گفت: «دولت عملا یک چک سفید امضا به سعودی ها داده و چشم خود را به روی قتل وحشیانه جمال خاشقجی (روزنامه نگار منتقد سعودی) بسته و اجازه توسعه برنامه موشکی بالستیک آنها را داده است.»
وی افزود: «کنگره باید نحوه مناسبات ما را با این پادشاهی تغییر دهد.» کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۷۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رسانه عبری از پیشرفت ملموس در سازش ریاض-تل‌آویو خبر داد
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود؛ غزه محور اصلی گفت‌وگو با مقامات سعودی