Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@07:08:19 GMT

چرا مدير عامل تامين اجتماعي انتخاب نمي‌شود؟!

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۷۹۲۸

چرا مدير عامل تامين اجتماعي انتخاب نمي‌شود؟!

خبرگزاري آريا - سازمان تامين اجتماعي، بيمه‌گر پايه کشور با ٥ ميليون و ٩٤٨ هزار و ٤٦٧ نفر مستمري‌بگير اصلي و تبعي، همچنان با سرپرست اداره مي‌شود و مديرعامل ندارد
به گزارش خبرگزاري آريا، دو هفته پيش بعد از چند ماه بلاتکليفي و انتظار، زمزمه‌هاي انتخاب مديرعامل سازمان و تشکيل جلسه هيات امنا براي تصميم‌گيري در مورد آن به گوش رسيد اما گويا اراده‌اي قوي براي انجام اين مهم و به سرانجام رساندن آن وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استنکاف از انتخاب مديرعامل براي سازماني که به گفته‌ي اوليا علي‌بيگي (عضو کارگري هيات امناي سازمان تامين اجتماعي) حدود نيمي از جمعيت کشور را تحت پوشش قرار مي‌دهد، براي کارگران و تمام ذينفعان اين سازمان نگران‌کننده است؛ آنهم در شرايطي که اين سازمان براي اولين بار در يازده سال گذشته، نسبت پشتيباني آن به زير پنج رسيده و در آستانه‌ي بحران منابع - مصارف قرار دارد.
چرا براي اين سازمانِ گسترده و بسيار بااهميت «مديرعامل» انتخاب نمي‌شود و نگاه اعضاي کارگري هيات امناي اين سازمان به موضوع چگونه است؟
علي‌بيگي در اين رابطه مي‌گويد: يکي از مهم‌ترين مسئوليت‌هاي قانوني هيات امنا، انتخاب مديرعامل و هيات مديره است؛ مسئوليتي که بايد بگذارند به نحو احسن انجام شود و به سرانجام برسد.
به گفته‌ي عضو کارگري هيات امناي تامين اجتماعي، با سرپرست اداره شدن تامين اجتماعي حتي براي يک ماه يا دو ماه هم صحيح نيست و بايد براي اين سازمان، فردي با شناخت کافي نسبت به مسائل به عنوان مديرعامل انتخاب شود تا اختيار تام داشته باشد و بتواند تصميمات و راهکارهاي مديريتي درست اتخاذ کند.
رئيس کانون عالي شوراهاي اسلامي کار کشور با تاکيد بر اينکه نزديک به نيمي از جمعيت کشور، تحت پوشش اين بيمه‌گر پايه هستند، اضافه مي‌کند: براي خود ما در هيات امنا جاي سوال است که چرا مساله تعيين مديرعامل با اين سطح از ارزش و اهميت، در هيات امنا مطرح نمي‌شود؟
بارها پيگيري کرديم
او در پاسخ به اين سوال که اعضاي کارگري هيات امنا براي پيگيري موضوع چه کرده‌اند؛ مي‌گويد: ما اعضاي کارگري بارها مساله را پيگيري کرديم و خواستار طرح موضوع در جلسه هيات امنا شديم؛ اوايل استدلال وزير کار اين بود که در حال رايزني با افراد با تجربه هستيم که در آن مقطع، اين استدلال پذيرفتني و منطقي بود ولي وقتي بيش از شش ماه گذشته، ديگر هيچ توجيه منطقي براي استنکاف از طرح موضوع در جلسه هيات امنا وجود ندارد؛ لذا اميدواريم هرچه سريع‌تر موضوع انتخاب مديرعامل در هيات امناي تامين اجتماعي مطرح شده و در اين خصوص، تصميم‌گيري شود.
علي‌بيگي البته در پايان تاکيد مي‌کند: اگر فردي يا نهادي غير از هيات امنا قرار است در مورد انتخاب مديرعامل تصميم بگيرد، شهامت قبول و اعلام آن را به هيات امنا و ذينفعان –کارگران و کارفرمايان- داشته باشند و اعلام کنند که مصوبه صريح مجلس شوراي اسلامي را قبول ندارند و افرادي غير از هيات امناي تامين اجتماعي قرار است مديرعامل اين سازمان را تعيين کنند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازنشستگان روزهای طولانی‌ست که در انتظار مشخص شدن تکلیف افزایش مستمری‌های خود هستند؛ آنها با مطالبه‌ی اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی معتقدند افزایش مستمری‌ها نباید به مصوبات شورایعالی کار محدود بماند.

در این شرایط، رحمان فراهانی، مدیرکل ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تأمین اجتماعی، در پاسخ به مکاتبه‌ی رئیس هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته بجنورد و این سوال که چرا با وجود نزدیک شدن به نیمه اردیبهشت، تکلیف افزایش مستمری‌ها مشخص نمی‌شود، در نامه‌ای رسمی نوشت: اعمال افزایش مستمری، مستمری بگیران سازمان در اجرای مواد ٩۶ و ١١١ قانون تأمین اجتماعی هر ساله وفق مصوبات شورای عالی کار و هیات محترم وزیران در این خصوص صورت می گیرد و هر گونه تغییر روال جاری نیازمند اصلاح مواد قانونی فوق الذکر می‌باشد.

محمدزاده، بازنشسته کارگری با اشاره به این پاسخ رسمی می‌گوید: این پاسخ یعنی اینکه در خوشبینانه‌ترین حالت، افزایش حقوق سال جاری بازنشستگان تأمین اجتماعی مطابق مصوبه شورای عالی کار خواهد بود.

این بازنشسته ادامه داد: به عبارتی پایه دریافتی کمتر از ۵،۳۰۰،۰۰۰ تومان حداقل بگیر محسوب شده و مشمول ۳۵‌ درصد افزایش حقوق می‌شود و مبلغ پایه دریافتی بالاتر از مبلغ ۵،۳۰۰،۰۰۰ تومان سایر سطوح محسوب شده و مشمول ۲۲ درصد + ۶۹۰،۰۰۰ تومان می‌شود.

او افزود: از عبارتِ «وفق مصوبات شورای عالی کار» در نامه آن مقام مسئول، مشخص می‌شود که توجهی به ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی ندارند و بازهم همان مصوبات ناچیز شورایعالی کار برای بازنشستگان طابق‌النعل به النعل اعمال خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900887

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • بازدید مدیر عامل از شعبه صندوق تامین خسارت های بدنی استان فارس
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق