Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس سفر قریب الوقوع نخست وزیر ژاپن به ایران را بسیار مهم خواند و در عین حال از تلاش‌های برخی برای کم اهمیت جلوه دادن این سفر انتقاد کرد و گفت: متأسفم که در ایران عده‌ای به خاطر منافع خود حاضرند که کشور را دوباره ذیل فصل هفت شورای امنیت قرار دهند.

حشمت الله فلاحت پیشه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سفر چند روز آینده نخست وزیر ژاپن به ایران گفت: در آستانه این سفر برخی تلاش‌های خلاف منافع ملی را انجام می‌دهند امروز یکی از رسانه‌ها نوشت که به صورت مصنوعی دلار را پایین نگه‌ می‌دارند، نمی‌دانم چرا برخی از جریانات سیاسی از کم شدن فشار اقتصادی به مردم ناراحت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این که چنین حسی در این دنیا شکل گرفته که باید مانع از یک جانبه گرایی و تقابل آمریکا با ایران شوند نشان دهنده اهمیت و جایگاه جمهوری اسلامی ایران است. سفر نخست وزیر ژاپن نیز از نظر روابط دو جانبه و مسائل بین المللی بسیار مهم و سفر ویژه‌ای محسوب می‌شود و نشان می‌دهد که موضوع ایران ویژه است.

وی خاطرنشان کرد: در این بین تلاش‌هایی صورت می‌گیرد تا این گونه رفت و آمدها را ضعیف نشان دهند آنها هدفشان آن است که خیلی زود شکست دولت را اعلام کنند تا به قدرت برسند. میل برخی از جریانات سیاسی برای رسیدن به قدرت در کشور به ضرر منافع ملی تمام می‌شود. آن جریانات می‌تواند در زمان خود برنامه‌شان را ارائه کنند و به قدرت برسند اما قرار نیست که منافع ملی برای رسیدن به قدرت فدا کنیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: این که در شرایط فعلی کشور به گونه‌ای عمل کرده که موضوع بازگشت از تحریم‌ها در آمریکا بحث اساسی شده و جریان اقلیتی در آمریکا به صورت جدی معتقدند که دولت آمریکا باید وارد فصل بازگشت به تحریم‌ها شود بسیار مهم است این رویکرد سیاسی در آمریکا نشان می‌دهد که جریانی در این کشور به صورت منطقی موضوع را دنبال کرده کما این که در زمینه اقدامات ایران در موضوع هسته‌ای هم اقدامات منطقی در قالب برجام صورت می‌گیرد. قرار نیست که این اقدامات منجر به شکل گیری فضای منفی علیه جمهوری اسلامی ایران شود متأسفم عده‌ای در ایران به خاطر منافع خود حاضرند کشور را دوباره ذیل فصل هفت قرار دهند.

فلاحت پیشه درباره هدف میانجیگری نخست وزیر ژاپن در سفر به ایران گفت: این سفر در قالب مناسبات دو جانبه است البته ژاپن موضوع میانجگیری اعلام کرده اما هنوز طرح و برنامه‌ای برای میانجیگری بین ایران و آمریکا به صورت مشخص داده نشده است.

وی تاکید کرد: روابط بین ایران و آمریکا به میانجیگری نیاز ندارد عملاً تابویی هم برای این موضوع نداریم معتقدم ایران و
آمریکا به خوبی تنش را مدیریت کرده و وارد فضای تنش نشدند در سایر حوزه‌ها هم می‌توان بسیاری از مسائل و مشکلات را حل کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سفر شینزو آبه به تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار امیرعبداللهیان با نخست‌وزیر بورکینافاسو

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با کیلم دو تامبلا نخست وزیر بورکینافاسو و هیات همراه ایشان که برای شرکت در دومین اجلاس ایران و آفریقا و همچنین نمایشگاه دستاورد‌های توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، دیدار کرد و در خصوص زمینه‌های توسعه و گسترش روابط در عرصه‌های مختلف بین دو کشور گفتگو و تبادل نظر نمود. 

امیرعبداللهیان با ابراز خرسندی از پیشرفت‌های صورت گرفته در روند روابط دو کشور از جمله تعیین نقشه راه روابط، پیگیری مشترک توافقات صورت گرفته بین ایران و بورکینافاسو در عرصه‌های تجاری، صنعتی، علمی و فناوری، گردشگری و سایر موضوعات مورد علاقه را حائز اهمیت دانست.

آقای کیلم دو تامبلا نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار با ابراز رضایت از نتایج مثبت سفر و مذاکرات خود با مقامات عالیرتبه کشورمان، انجام این سفر را ناشی از علاقه مندی برای آشنایی نزدیک با تمدن و فرهنگ غنی و پیشرفت‌های ایران و نشانگر عزم و اراده جدی دولت کشورش برای پیگیری جدی توسعه و تقویت روابط با ایران دانست.

نخست وزیر بورکینافاسو همچنین پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف زیربنایی، اقتصادی و تجاری، علمی و فناوری و خدمات فنی و مهندسی در عین حفظ استقلال سیاسی را تحسین برانگیز دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • دیدار امیرعبداللهیان با نخست‌وزیر بورکینافاسو
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • ابراز خرسندی ایران از پیشرفت در روند مناسبات با بورکینافاسو
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است