Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ مسعود مختاری گفت: طی دهه های اخیر به تدریج سکونتگاه های غیررسمی به طور عمده در حاشیه کلان شهرها و شهرهای بزرگ کشور، خارج از برنامه رسمی توسعه شهری شکل گرفته و گسترش یافته است.

شهردار قدس با بیان اینکه امروزه سکونت‌گاه‌های غیر رسمی به عنوان یکی از چالش های توسعه پایدار شهری مطرح هستند، افزود: مشکلاتی همچون گرانی مسکن، درآمد پایین و نبود شغل دلخواه، مهاجران را مجبور به زندگی در حاشیه کلانشهر تهران و شهرستان های اطراف آن می کند که این حاشیه نشینی به نوبه خود منجر به بروز مشکلات متعدد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و غیره می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه وجود شهرک‌های اقماری و سکونتگاه‌های غیررسمی اطراف شهر یکی از مهم‌ترین معضلات شهرستان قدس است، ادامه داد: نزدیکی به پایتخت و وجود کارخانه ها، صنایع و معادن متعدد در جوار شهرستان، از جمله عواملی می باشد که این شهرستان را به مکانی مناسب برای مهاجرت ها تبدیل کرده است.

مختاری با بیان اینکه روند و سرعت مهاجرت شتابنده تر از توسعه و ارتقای زیرساخت های شهری است، گفت: با وجود اینکه این سکونت‌گاه‌ها به صورت بی ضابطه و خارج از برنامه‌ریزی رسمی و قانونی توسعه شهری شکل گرفته و تأمین زیرساختها و تأسیسات تجهیزات و خدمات مناسب شهری را با مشکل مواجه کرده، اما این شهرداری همواره علاوه بر خدمات رسانی در سطح شهر، به ارائه خدمات مطلوب در این محلات نیز اقدام می کند.

شهردار قدس در ادامه با تأکید بر ضرورت بازآفرینی شهری، تصریح کرد: احیاء، نوسازی و توانمندسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری به عنوان اولویتی ضروری و حائز اهمیت در دستور کار قرار دارد و بسته ها و سیاست های تشویقی متعددی برای این منظور تعریف و تصویب شده است.

وی در خاتمه نبود مدیریت یکپارچه و جامع شهری را یکی از معضلات عمده در شهرها برشمرد و بیان داشت: بهره گیری از طرح جامع مدیریت شهری باعث ارتقای سطح کیفی خدمات و سرعت بخشی در ارائه خدمات می‌شود اما متأسفانه نبود طرح جامعه مدیریت شهری در کشور بین دستگاه‌های خدمات رسان و شهرداری تداخلات متعددی ایجاد نموده که امیدواریم با مصوب شدن قانون طرح جامع مدیریت شهری، بسیاری از مشکلات و ناهماهنگی‌های پیش روی مدیریت شهری مرتفع گردد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اجتماعی و فرهنگی توسعه پایدار حاشیه نشینی قانون مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۹۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک

شهردار رشت با بیان اینکه در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است گفت:همچنین مدیریت شهری در ممیزی املاک گام های موثری برداشته است

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، رحیم شوقی شهردار رشت عصر سه شنبه در نشست استاندار گیلان با مدیریت شهری اظهار کرد: شهرداری در نقاط مختلف شهر رشت چندین پروژه کوچک و بزرگ در دست اجرا دارد.

وی با بیان اینکه شهرداری رشت اجرای هوشمند سازی و الکترونیکی کردن خدمات را از سال گذشته با جدیت آغاز کرده است، افزود: بیش از ۵۰ درصد خدمات در مناطق شهر رشت به صورت الکترونیکی و از راه دور به رشتوندان ارایه می‌شود.

شهردار رشت با بیان اینکه در حوزه الکترونیکی شدن خدمات به رشتوندان اتفاقات خوبی به وقوع پیوسته است، تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته ممیزی املاک را که از سال گذشته آغاز کرده ایم امسال در منطقه ۴ به نتیجه خواهیم رساند و سایر مناطق نیز به مرور در دستور کار قرار می‌گیرد.

شهردار رشت با تاکید بر اینکه از سال گذشته پاسخ نقل و انتقالات و پرداخت عوارض را نیز الکترونیکی کرده و صدور پروانه ساخت را نیز طی سال جاری در دستور کار قرار داده ایم، گفت: در کنار این کار‌ها قطعا ضعف‌ها و انتقاد‌هایی نیز وجود دارد که باید مورد توجه قرار دهیم.

شوقی با تاکید بر اینکه سال گذشته به مدت ۲ ماه کارخانه آسفالت تعطیل بوده که با پیگیری‌های استاندار و مصوبه شورای تامین بازگشایی شد، اضافه کرد: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته ان شاالله تا پایان بهار در راستای ترمیم و آسفالت معابر سطح شهر بتوانیم رضایت حداقلی شهروندان را جلب کنیم.

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • شناسنامه باغ‌های شهر قم تدوین می‌شود
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود