Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، دکتر علی جمال محمدی رئیس بسیج جامعه پزشکی استان البرز اظهار داشت : این خدمات رسانی در تداوم طرح شهید رهنمون که از سال ۹۶ در سراسر کشور آغاز شده، انجام شده است.

«طرح خدمات رسانی شهید رهنمون توسط بسیج جامعه پزشکی به منظور خدمات رسانی به مردم مناطق محروم و کم‌برخوردار در استان های مختلف کشور با هدف ارتقاء سطح سلامت اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی اظهار داشت: مناطق محروم بر اساس نگاه کارشناسی متولیان تقسیم بندی شده و خدمات درمانی لازم در سه گروه عمومی، تخصصی و فوق تخصصی ارایه می شود.

جمال محمدی گفت: در اعزام های عمومی تیم با کارشناس بهداشت، پزشک عمومی و پرستار اتفاق می افتد و مهمترین کار در این اعزام ها غربالگری، کنترل فشار خون و دیابت و همچنین بیماریابی می باشد.

وی بیان داشت: در تیم های تخصصی یک متخصص همراه با یک پرستار به مناطق اعزام می کنیم که از جمله این اعزام ها در مناطق جعفرآباد، آق تپه، شعبان آباد کرج و مسکن مهر نظرآباد بوده است.

رئیس بسیج جامعه پزشکی البرز افزود: در اعزام تیم های فوق تخصصی خدماتی به مناطق سید جمال الدین نظرآباد، جعفرآباد، اسلام آباد و خط چهار حصار، ماهدشت و سهرابیه کرج ارائه شد.

جمال محمدی گفت: در هر نوبت بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر در مناطق محروم البرز توسط پزشکان معاینه می شوند.

وی ادامه داد: طی ۲ ماه گذشته چهار تیم چشم پزشکی به روستاهای خور و فشم و بعضی از روستاهای طالقان اعزام شده اند.

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان البرز اظهار داشت: در جریان سیل امسال، ۱۵ تیم پزشکی امدادی شهید رهنمون استان البرز به استان های سیل زده گلستان، لرستان و خوزستان اعزام شدند، ضمن اینکه این تیم ها نسبت به جمع آوری اقلام بهداشتی، دارویی و نیازهای احصاء شده منطقه هم اقدام کردند.

وی گفت: تیم های بهداشتی درمانی شهید رهنمون البرز نیز در مناسبت های مختلف، همایش ها و روزهای جمعه در مصلاهای استان مستقر می شوند.

وی افزود: با ورود به حوزه مردمی درصدد هستیم دغدغه و نیازمندی های مردم را بهتر بشناسیم و به مسئولان انتقال دهیم.

اکنون نیز تیم های جامعه بسیج پزشکی استان البرز طرح غربالگری فشار خون را در استان اجرا می کنند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۰۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی و در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل از آن، ۱۲.۴ درصد کاهش موالید داشتیم؛ این کاهش را هنوز داریم، اما سرعت شیب کمتر و با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت انجام شده، سرعت نزول کمتر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پزشکی، محمد رئیس‌زاده اظهار کرد: باید به جامعه بزرگ مامایی تبریک بگوییم که عمر و تجربه خود را صرف شیرین‌ترین و زیباترین تجربه هستی و خاطره یک خانواده می‌کنند و واسطه ظهور امن فیض خداوندی حیات روی زمین هستند و این جای تقدیر دارد و جایگاه ماما در جامعه پزشکی جایگاه بسیار رفیعی است؛ راز قوی بودن این کشور دوست داشتنی که به جان نفوس خود وابسته است، به دستان ماماها است که از نفوس این دیار مراقبت می‌کنند، هم در دوران بارداری، هم در دوران زایمان و هم مراقبت‌های پس از زایمان.

وی افزود: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و یکی از مؤلفه‌های تقویت آن جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است، از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور برای جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود، این سرمایه‌گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است، اگر ما می‌خواهیم از این سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی تصریح کرد: در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی و در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل از آن، ۱۲.۴ درصد کاهش موالید داشتیم؛ این کاهش را هنوز داریم، اما سرعت شیب کمتر و با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت انجام شده، سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس‌زاده عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم، ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار، بنابراین کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳.۶ بوده است، اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱، ۱.۶ بود و جلوی آن سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار نفر جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن‌ها پروانه مطب دارند، در واقع ۷۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم، یکی از مهمترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به‌کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی اضافه کرد: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و باید به آینده امیدوار باشیم و موظف هستیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

کد خبر 750771

دیگر خبرها

  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می شود
  • رگبار شدید و رعد و برق در ۵ استان از فردا | تداوم بارش‌ها تا آخر هفته در این مناطق | وزش و باد و گرد وخاک در بخش‌هایی از کشور
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد