Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت گفت: اگر قرار بر این باشد از همه اشتباهات سیاسی سران فتنه بگذریم نمی‌توانیم از آن هایی که به همبستگی اجتماعی در جامعه ایران خیانت کردند، بگذریم.

سارا عاقلی، دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: معمولاً در یک رخداد سیاسی مثل فتنه ۸۸ پیامد‌های سیاسی و اقتصادی ماجرا خیلی دیده می‌شود، اما آنچه که کمتر به آن می‌پردازند و این هم اشتباه است پیامد‌های اجتماعی آن ماجرای سیاسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه شکاف اجتماعی و دوقطبی شدن جامعه اتفاق ناخوشایندی بود که بعد از فتنه ۸۸ جامعه ایران را مورد تهدید قرار داد، افزود: تزلزل همبستگی اجتماعی هم می‌تواند سیاسی جامعه را تحت تاثیر قرار دهد که نمونه آن را در انتخابات مجلس سال ۹۰ دیدیم.

دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت با اشاره به آثار اقتصادی فتنه ۸۸، گفت: فرایند تولید و پویایی اقتصادی در یک جامعه چند تکه معنا نمی‌شود و با چنین جامعه‌ای نمی‌توان به یک جامعه پویایی اقتصادی دست یافت.

عاقلی با بیان اینکه عدم پویایی اقتصادی به دلیل نبود همبستگی اجتماعی رخ می‌دهد، افزود: بزرگترین خیانتی که سران فتنه به جامعه ایران کردند چند دسته کردن و فعال کردن شکاف‌های هویتی و سیاسی بود؛ یعنی دسته‌های مختلف سیاسی را فراتر از رقابت و در قالب تخاصم روبروی هم قرار دادند؛ بنابراین اگر قرار بر این باشد از همه اشتباهات سیاسی سران فتنه بگذریم نمی‌توانیم از این افراد به خاطر خیانتی که به همبستگی در جامعه ایران کردند، بگذریم.

وی با اشاره به اینکه تحریم‌های آمریکا و اعمال فشار بیشتر به ایران زمانی اتفاق افتاد که این کشور پس از فتنه ۸۸ احساس کرد در جامعه ایران یک شکاف وجود دارد، تصریح کرد: آمریکا برای اعمال فشار بر روی همین شکاف دست گذاشت و بعد از آن با موج سنگینی از فشار‌های خارجی علیه جامعه ایران روبرو شدیم و دیدیم که چگونه ایران در مجامع بین المللی تحت فشار قرار گرفت.

دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت گفت: طبیعی است که در روز‌های آشوب ابعاد اقتصادی یک کشور آسیب زیادی می‌بینند؛ با این وجود فتنه گران با تولید ناامنی در زندگی عادی مردم اخلال وارد می‌کنند. طبیعی است که در چنین شرایطی مردم نمی‌توانند به فعالیت اقتصادی خود بپردازند؛ کما اینکه در فتنه ۸۸ شاهد بودیم که کسب و کار مردم چگونه مورد هجوم آشوبگران قرار گرفت و در بعد بین‌المللی نیز تحریم‌ها و فشار‌ها علیه کشورمان افزایش یافت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سران فتنه فتنه 88 تحریم های آمریکا همبستگی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۰۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، محمد مخبر عصر شنبه در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلائی‌پور، استاد دانشگاه: برای عملیات «وعدهٔ صادق» به قدر کافی پیوست‌های دیپلماتیک و مربوط به سیاست داخلی و اقتصاد تمهید و عملیاتی نشده/ به جای انسجام داخلی و افزایش همبستگی ملی و رضایت عمومی شهروندان، شاهد تجدید طرح گشت ارشاد بوده‌ایم
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • انتقاد شدیدالحن از حکم اعدام توماج | کسانی عمدا حیثیت نظام را بر باد می‌دهند؟
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • قیام جامعه دانشگاهی ایران در حمایت از دانشجویان آزادیخواه اروپا و آمریکا +تصاویر
  • وزیر کار: جامعه کار و تولید مخاطب اصلی شعار سال
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن