Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@08:17:50 GMT

مشارکت ۳۵۰۰ خیر در ساخت مدارس خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۱۱۴۶۶

مشارکت ۳۵۰۰ خیر در ساخت مدارس خراسان رضوی

به گزارش خبرنگار مهر، جاسم حسین پور ظهر دوشنبه در نشست خبری اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی که در محل این اداره کل برگزار شد اظهارکرد: نظام آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران بر مبنای استمرار تزکیه و تعلیم تنظیم شده است.

وی افزود: بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی با حضور خیرین استان صبح پنج شنبه هفته جاری در تالار ابن ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان همانند سال های گذشته برگزار می شود و از تمامی اقشار برای حضور در این جشنواره دعوت کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی به فعالیت ۳۵۰۰ خیر ثبت شده اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه ساخت و تجهیز مدارس استان اشاره و عنوان کرد: از ابتدای سال ۹۷ تا کنون ۲۱۲ تفاهم نامه با اعتبار ۹۰ میلیارد تومان با مشارکت خیرین به امضا رسیده و سعی داریم با افزایش مشارکت خیرین مشکلات آموزش و پرورش را در قسمت های عمده ای کاهش دهیم.

حسین پور با بیان اینکه انعکاس فعالیت های مشارکت های مردمی تاثیر بسیار مثبتی در اذهان عمومی خواهد داشت، ابراز کرد: خیرینی داشته ایم در این چند سال که به جرائت می توانم بگویم مانند آنها را در سال های اخیر نداشته ایم برای مثال یکی از فرماندهان دفاع مقدس در حال حاضر و در سن ۹۰ سالگی علاوه بر ساخت چند پروژه، اهتمام ویژه ای به احداث مدرسه دیگری به نام همسر خود در منطقه تبادکان دارد.

مدیرکل نوسازی مدارس به فاصله بسیار زیاد امکانات با اهداف تعیین شده در سند تحول آموزش و پرورش اشاره و اظهار کرد: سند تحول در سال ۹۱ تصویب شد و در آن آرمان های مشخصی برای تعالی و رشد آموزش کشور تدوین شد اما در حال حاضر فاصله بسیار زیادی با اهداف تعیین شده در سند داریم.

وی در خصوص احداث مدارس و کلاس های جدید در سال گذشته تصریح کرد: ۱۰۰ کلاس درس با ظرفیت ۱۱۰ هزار متر مربع در قالب ۲۰۳پ رو ژه سال گذشته افتتاح شد که از این تعداد ۱۳۹ پروژه با مشارکت خیرین بوده و با اعتبار بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان احداث شده است.

حسین پور خاطرنشان کرد: امسال نیز ۲۳۷ پروژه با ۹۰۰ کلاس را در برنامه داریم که ۱۱۴ پروژه با حمایت خیرین است و در این راه نیز خیران ایرانی ساکن کشورهای امارات، ترکیه و کانادا ما را همیاری خواهند کرد.

توجه به هوشمند سازی مدارس

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی در خصوص هوشمندسازی مدارس تازه احداث شده نیز گفت: بخش زیادی از مدارس توسط خیرین هوشمند سازی می شوند اما اینکه همه مدارس نوساز را می توانیم هوشمند کنیم به لحاظ مالی با مشکل رو به رو هستیم اما به لحاظ تجهیزات گرمایشی در همه مدارس موظف به هوشمند سازی هستیم.

وی در خصوص سرانه آموزشی و تربیتی یادآورشد: سرانه ذکر شده در سند تحول برای هر دانش آموز ۸ متر مربع است، این رقم در حال حاضر در کشور ۵.۲ متر مربع برای هر دانش آموز و در خراسان رضوی نیز ۴.۲ متر مربع است که متاسفانه یک متر از میانگین کشوری پایین تر هستیم.

وی منطقه تبادکان با ۱۳۰ هزار دانش آموز را پایین ترین منطقه استان به لحاظ سرانه دانش آموزی معرفی و ابراز کرد: دانش آموزان این منطقه تعدادشان به اندازه دانش آموزان چند منطقه است که کار را برای ما سخت کرده به همین جهت سرانه آموزشی در این منطقه تنها ۲ متر مربع است که حتی با میانگین استانی فاصله بسیاری دارد.

مدیرکل نوسازی مدارس در خصوص طرح استانداردسازی سیستم های گرمایشی گفت: ۱۸ هزار کلاس از قبل ساخته شده را تاکنون استانداردسازی کرده ایم وحدود ۱۰ هزار کلاس درس باقی مانده که با مصوبه جدید مجلس برای درآمد های گازی قطعاً با سرعت بیشتری این طرح پیش می رود.

کد خبر 4637225

منبع: مهر

کلیدواژه: نوسازی مدارس مشهد مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۱۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • زنگ سپاس معلم در مدارس مشهد نواخته شد
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور