Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی و زرهانی عضو هیات امنای دانشگاه و مشاور راهبردی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و هیات همراه با حضور در جمع مسلمانان جامو و کشمیر هند به سخنرانی پرداختند.

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه مذاهب اسلامی، سید احمد زرهانی، عضو هیأت امنای دانشگاه مذاهب اسلامی در این دیدار با بیان این که وحدت امت اسلامی یکی از دغدغه‌های جدی امام خمینی (ره) بود، گفت: امام راحل حتی فراتر از وحدت امت اسلامی را می‌دیدند و به وحدت همه مستضعفان در مقابل مستکبران می‌اندیشیدند و معتقد بودند اگر مستضعفان باهم باشند می‌توانند بر استکبار غلبه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جامعیت امام را یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته شخصیت ایشان عنوان کرد و افزود: ایشان در کنار عرفان در سیاست یک مرد شجاع بودند و در فلسفه به همه مکاتب فلسفی مسلط بودند و در عرفان از جایگاه بالایی برخوردار بودند.

زرهانی به بعد معنوی شخصیت امام خمینی (ره) نیز اشاره کرد و گفت: ویژگی‌های معنوی زندگانی امام راحل نشان می‌دهد که ایشان یک مرد متفاوت آسمانی بود. ایشان فقط یک نظریه‌پرداز نبودند و آنچه ایشان را از دیگر اندیشمندان متفاوت می‌کرد، این بود که توانستند به نظریه‌هایشان جامه عمل بپوشانند و یک حکومت بزرگ را تشکیل دهند که امروزه ما می‌توانیم از تمدن نوین اسلامی سخن بگوییم.

مشاور راهبردی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین کادرسازی را یکی دیگر از ویژگی‌های امام راحل عنوان و از مقام معظم رهبری به عنوان یکی از شاگردان تربیت یافته مکتب امام معرفی کرد.

وی همچنین به جایگاه زنان و کودکان در قاموس فکری امام راحل اشاره کرد و افزود: امام راحل از منظر اسلامی هویت ویژه به زنان بخشیدند.

در ادامه این دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی نیز به عنوان سخنران اصلی به جایگاه اهل بیت (ع) در اندیشه امام خمینی (ره) اشاره کرد و یادآور شد: دو مقوله در اندیشه امام خمینی (ره) به عنوان تالی تلو اهل بیت (ع) مطرح بود یکی خداوند متعال و دیگری مردم. امام معتقد بودند ما باید همه کارهایی که برای مردم انجام می‌دهیم در راستای رضایت خداوند متعال باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران و هند دانشگاه مذاهب اسلامی وحدت امت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۱۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار وح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

نقش مهم علم و فناوری در معادلات امروز دنیا

در ابتدای این دیدار، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

کد خبر 6093154

دیگر خبرها

  • حرکت آزادانه و شجاعانه دانشجویان غربی قابل تحسین است
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • معلمی که امام خمینی(ره) خطبه عقدش را خواند
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • آرمان‌های امام راحل به نسل جدید معرفی شود
  • تجدید میثاق وزیر آموزش و پرورش و معلمان با آرمان‌های امام راحل
  • مطهری امام
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد