Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده یگان حفاظت محیط استان زنجان با اشاره به کمبود محیط‌بان در استان زنجان گفت: این مشکل به ضرر محیط زیست استان تمام شده است. ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۹ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیمزنجان، اسماعلیل قلی‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: کار حفاظت جلوگیری از شکار، صید و جلوگیری از تخریب و سایر حوادث طبیعی که در محیط زیست اتفاق می‌افتد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: محیط زیست استان زنجان مساحتی 507 هزار هکتار اراضی به صورت شبانه روزی تحت مدیریت دارد.

به گفته وی در سال 97 با تمهیدات اندیشیده شده آمار آتش‌سوزی کاهش پیدا کرده و فقط 5 مورد آتش‌سوزی در کمتر از 17 هکتار گزارش شده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان زنجان به برنامه‌های آموزشی محیط زیست اشاره کرد و گفت: در سال 97 طرحی با عنوان یک ساعت با محیط بان در سطح مدارس مناطق حفاظت شده اجرا  شده است.

حفاظت مناطق ‌کهگیلویه و لنده فقط با 14 ‌محیط‌بانمحیط زیست استان کرمانشاه با کمبود بیش از 200  محیط‌بان روبه‌رو است‌درگیری مسلحانه شکارچیان غیرمجاز با محیط‌بانان در منطقه قراویز کرمانشاه
وی به مشکلات محیط زیست اشاره کرد و افزود: کمبود محیط بان باعث مشکلات اقتصادی شده است که به ضرر محیط زیست تمام شده یعنی اراضی دیمی تبدیل به اراضی آبی شده است، همین طور استفاده از چاه‌های غیرمجاز که باعث کاهش آب‌های زیرزمینی و تخریب محیط زیست و حیات وحش حیوانات شده است.

قلی‌زاده به عدم همکاری برخی سازمان‌ها اشاره کرد و افزود: عدم همکاری بعضی از سازمان‌های مرتبط باعث آسیب شدید به محیط زیست شده که اگر در مراحل اولیه جلوی بعضی از کارها گرفته شود به نفع محیط زیست است.

وی به پیشرفت تکنولوژی اشاره کرد و گفت: هر چند پیشرفت تکنولوژی در همه مراتب به نفع جامعه است ولی در محیط زیست برعکس بوده و بیشتر باعث تخریب محیط زیست بوده است.

در ادامه این نشست خبری رئیس اداره آموزش و پژوهش استان زنجان نیز با اشاره به اینکه محیط زیست وظیفه همگانی است و حفاظت از آن به عهده همگان است گفت: در سال 97 اداره آموزش و پژوهش دوره‌های مختلفی برای آموزش افراد برای حفاظت از محیط زیست انجام داده از جمله 25 دوره آموزش عمومی و تخصصی برای مدیران در قالب 127 ساعت، آموزش عمومی و تخصصی برای کارشناسان و محیط بانان و 24342  نفر ساعت آموزش همگانی انجام شده است.

وی به اجرای برنامه های نمادین اشاره کرد و گفت: برنامه‌های نمادین از جمله جشنواره بازدیدها و غیره نیز انجام شده است و 50 هزار نفر ساعت افراد نیز در این برنامه‌ها آموزش دیده‌اند.

عباس لطفی به سمن‌های  فعال در استان در زمینه محیط زیست اشاره کرد و گفت: سمن های فعال در اجرای کارگا‌های تخصصی همچنین پاکسازی ورود و خروجی شهرستان‌ها، آموزش جوانان محلی و دهیاران به ویژه درشهرستان خدابنده برای جلوگیری از حمله گرگ‌ها که با همکاری اداره آموزش و پرورش و فرمانداری  و بخشداری همکاری کرده‌اند.

به گفته وی با توجه به آموزش های انجام شده و گزارشات سال 97 و سه ماهه اول سال 98 حمله گرگی گزارش نشده است که این نشان از عملکرد خوب آموزش‌ها در این مورد است.

در این نشست خبری نیز فرمانده یگان منطقه حفاظت شده سرخ آباد گفت: 125 هزار هکتار منطقه حفاظت شده سرخ آباد و همین طور 95 هزار هکتار شکار ممنوع منطقه فیله خاس تحت حفظت محیط زیست است.

غلام رضا افشاری با اشاره به اینکه یک هزار و 277 راس آهو در دشت سهرین وجود دارد گفت: تغییر الگوی کشت و روی آوردن به استفاده از چاه‌های غیرمجاز و تغییر در بستر رودخانه همچنین عدم هماهنگی بین سازمانها و ارگانهای مرتبط باعث ایجاد مشکلاتی برای منطقه شده است.

وی گفت: البته کسانی هم هستند که به طور داوطلبانه با سازمان محیط زیست همکاری می‌کنند از جمله مردم روستا پاسار که جای تشکر دارد.

انتهای پیام/ح

R41375/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۳۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است