Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین همایش علمی بین‌المللی اربعین به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی مهرماه سال جاری برگزار می‌شود. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین همایش علمی بین المللی اربعین با اهداف گسترش نگاه علمی به پدیده اربعین، بسط فرهنگ دینی به ویژه فرهنگ حسینی با تأکید بر اربعین و همگرایی جهانی و راهکار‌های وصول به آن از طریق گسترش فرهنگ اربعین با همکاری ستاد مرکزی اربعین و محوریت اجرایی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محور‌های اصلی و تخصصی همایش شامل؛ «اربعین و چالش‌های فرهنگی اسلامی در جهان معاصر»، «شیوه مواجهه رسانه‌ها با پدیده اربعین»، «شعایر حسین، ابعاد فقهی و اقتصادی»، «بازتاب اربعین در ادب عربی و فارسی»، «حوادث تاریخی در آیین اربعین»، «جامعه‌شناسی پدیده اربعین»، «دیپلماسی عمومی در اربعین»، «اربعین و مقاومت اسلامی»، «ابعاد راهبردی اربعین»، «آینده پژوهی اربعین» و «جهانی‌سازی اربعین» است.

علاقه‌مندان جهت ارسال آثار در بعد «کلامی و فقهی اربعین» می‌توانند مقالات خود را با موضوعات: «اربعین، امامت و ولایت»، «آداب و سنن اربعین از منظر فقه»، «اربعین و امر به معروف و نهی از منکر» و «مبانی کلامی نهضت عاشورا از منظر مذاهب اسلامی» به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

پژوهشگران علاقه‌مند به ارسال مقاله در بعد «فرهنگی، تربیتی و رسانه‌ای اربعین» نیز می‌توانند در موضوعات: «اربعین، رسانه، ارتباطات و فضای مجازی»، «میراث معنوی اربعین»، «مردم‌شناسی فرهنگی»، «آثار تربیتی در فرهنگ اربعین»، «اربعین و فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی»، «زیارت، فرهنگ زیست جمعی و تکریم زائر»، «زیارت و تکریم و محافظت از محیط زیست»، «چالش‌های فرهنگی اربعین»، «اربعین و عملکرد رسانه‌های جهانی»، «اربعین و گردشگری مذهبی» و «اربعین و مبجث اقتصادی» مقاله تهیه و ارسال کنند.

در بعد «جامعه‌شناختی و روانشناختی اربعین» نیز موضوعات: «اربعین و مشارکت مردمی»، «اربعین و تولید و ارتقای سرمایه اجتماعی»، «حضور و نقش اجتماعی خانواده، زنان، کودکان و نوجوانان در اربعین»، «اربعین و پیوند‌های فرهنگی و عاطفی اقوام و ملت‌ها»، «چالش‌های اجتماعی اربعین»، «اربعین و اقلیت‌ها و مباحث حقوق بشری»، «اربعین، آینده پژوهشی و مطالعات آرمان شهری» و «اربعین از منظر فلسفه علوم اجتماعی» اعلام فراخوان شده است.

از بعد زائران و میزبانان اربعین نیز موضوعات: «آداب و رفتار زائر»، «سفر اربعین و الزامات آن»، «تعامل زائر و میزبان اربعین» و «میزبانی زائران اربعین» برای دریافت مقاله اعلام شده است.

این همایش هشتم مهرماه سال جاری، در تهران برگزار می‌شود و پژوهشگران تا ۳۱ تیرماه سال جاری، فرصت دارند چکیده مقاله‌های خود را در ۳۰۰ تا ۵۰۰ کلمه و مقاله کامل خود را تا ۳۱ مردادماه سال جاری، به نشانی http://arbaeen.atu.ac.ir ارسال کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت دبیرخانه همایش به نشانی http://arbaeen.atu.ac.ir و یا دبیرخانه همایش به نشانی؛ تهران، دانشگاه علامه‌طباطبایی، معاونت فرهنگی اجتماعی مراجعه و یا با شماره ۴۸۳۹۳۵۰۵ – ۰۲۱ تماس بگیرید.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: همایش ملی اربعین دانشگاه علامه طباطبایی چالش های فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۵۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری گویاتر از صدها مقاله : فرمانده انتظامی از طرح "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" می گوید و روحانیون "لباس چریکی" پوشیده اند!

 عصر ایران - سردار احمد رضا رادان، فرمانده نیروی انتظامی کشور در تجمع حامیان طرح نور (گشت ارشاد سابق) که در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد با بیان این که عده‌ای قصد دارند عفاف و حجاب را یک مسئله امنیتی جا بیندازند، گغته است: بنده رسماً اعلام می‌کنم، رسماً بدانید ما موضوع حجاب و عفاف را یک موضوع کاملاً فرهنگی و کاملاً اجتماعی می‌بینیم، اصلاً انتظامی و امنیتی نمی‌بینیم.

حرف او درباره این که موضوع حجاب و عفاف، کاملاً "فرهنگی" و "اجتماعی" است، کاملاً درست است؛ حال این که چقدر در عمل، فرهنگی و اجتماعی و نه انتظامی و امنیتی برخورد می شود، امری علیحده است.


سردار رادان، یکی از چند فرمانده ارشد نیروهای مسلح کشور و فرمانده یکی از قوای مسلح، یعنی نیروی انتظامی است. درجه ژنرالی دارد و یک نظامی تمام عیار و حرفه است. با این حال، او می گوید که طرح نور که توسط نیروی انتظامی اجرا می شود، " کاملاً فرهنگی و اجتماعی" است.

اما پای سخنرانی وی، تعداد زیادی روحانی معمم نشسته اند که اقتضای کارشان "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" است و اساساً به حوزه رفته اند تا دین خدا را بیاموزند و آن گاه به تعبیر قرآن با زبان "لیّن" (نرم) دین را به مردم یاد دهند.  اما دست بر قضا، درست در زمانی که فرمانده نیروی انتظامی می گوید طرح برخورد با بی حجابی، کاملاً فرهنگی و اجتماعی است، کسانی که باید کاملاً فرهنگی و اجتماعی باشند، لباس نظامی می پوشند، تازه از نوع چریکی اش! گو این گه قرار است برای جنگ با تیپ گولانی اسرائیل به غزه اعزام شوند!


همین تصاویر، به اندازه صدها مقاله حرف دارند. هر بار که درباره حجاب سخن گفته می شود می گویند بقیه نهادها به وظیفه خود عمل نکرده اند و بار آنها بر دوش پلیس افتاده است. بی تردید مهم ترین نهادی که به وظیفه خود، یعنی تبلیغ دین رحمانی اسلام عمل نکرده و همین نهاد حوزه است که خروجی هایش به جای آن که علامه طباطبایی، بهشتی و طالقانی و مطهری و موسی صدر و ... باشند، همین هایی هستند که برای مواجهه با فرهنگی ترین و اجتماعی ترین موضوع روز، لباس نظامی پوشیده اند و بعد، انتظار دارند، مردم و خاصه جوانان دهه های 70 و 80 که دین را با اینان شناحته اند، متدین بار بیایند و به الزامات دینی از  جمله حجاب، مقید باشند.

زیاده عرضی نیست!

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رادان : دشمن می خواهد از خاکریز عفاف و حجاب بگذرد ؛ اگر موفق شود دیگر چیزی برای ما نخواهد ماند علم الهدی : در بحث حجاب ، نمی شود مردم تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن

دیگر خبرها

  • تصاویری گویاتر از صدها مقاله : فرمانده انتظامی از طرح "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" می گوید و روحانیون "لباس چریکی" پوشیده اند!
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • سلماس مهیای میزبانی جشنواره بین المللی شعر رضوی می شود
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار می‌شود
  • دهمین همایش بین‌المللی دوسالانه علوم شناختی برگزار می‌شود