Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-30@21:13:54 GMT

شرایط بسیار بد برخی از بمب افکن‌های آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۱۶۶۶۰

خرداد؛ شرایط بد برخی جنگنده بمب افکن‌های آمریکا مشکلاتی را برای نیروی هوایی این کشور به وجود آورده است.
به گزارش خرداد به نقل از اسپوتنیک عربی، شرایط بد جنگنده بمب افکن‌های «بی -۱» و بی ۵۲ آمریکا مشکلاتی را برای نیروی هوایی این کشور به وجود آورده است.
نیروی هوایی آمریکا از مشکل واقعی در بمب افکن‌های راهبردی خود از نوع"B-۱" رنج می‌برد در حالیکه این بمب افکن‌ها یکی از سه نوع بمب افکن‌هایی هستند که برای ماموریت‌های دور برد استفاده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روزنامه ایر فورس تایمز (Air Force Times) به نقل از اطلاعات منتشر شده کمیته شورای نیرو‌های مسلح آمریکا نوشت: تعداد بمب افکن‌های قابل استفاده از این نوع برای انجام ماموریت‌ها بسیار اندک هستند. سقوط بمب افکن‌های راهبردی "بی – ۵۲" نیز وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) را با نوعی شک و تردید در خصوص استفاده از این بمب افکن‌ها در ماموریت‌های جدید دور برد مواجه کرده است.
مشکل واقعی این بمب افکن‌ها به عمر آن‌ها باز می‌گردد، زیرا آخرین نوع از آن‌ها ۳۱ سال پیش طراحی و ساخته شده و علاوه بر آن قطعات یدکی برای محافظت و نگهداری از این نوع بمب افکن‌ها وجود ندارد. بر اساس گزارش این روزنامه، بسیاری از خدمه این بمب افکن‌ها به یگان‌های نظامی دیگر منتقل شده اند.
گفتنی است، بمب افکن "B-۱" یکی از سه نوع بمب افکن‌هایی است که برای انجام حملات هوایی در ماموریت‌های دور برد فراتر از خاک آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
ویژگی این بمب افکن‌های مافوق صوت، بکارگیری سلاح‌های متنوع از جمله سلاح‌های هسته‌ای است. پیشتر از این بمب افکن‌ها در کوزوو، افغانستان، عراق و سوریه استفاده شده است و اکنون تعداد آن‌ها به ۶۲ مورد می‌رسد. برچسب ها: افغانستان ، پنتاگون ، سوریه ، کوزوو ، وزارت دفاع

منبع: خرداد

کلیدواژه: افغانستان پنتاگون سوریه کوزوو وزارت دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۶۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد

یکی از دانشمندان «آکادمی مهندسی چین» معتقد است چین اولین کشوری خواهد بود که نمونه‌های مریخ را برای مطالعه به زمین می‌آورد.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد چین قصد دارد در آوردن نمونه مریخ به زمین از کشورهای دیگر پیشی بگیرد.

به نقل از تکنولوژی نیوز چاینا، یک دانشمند برتر فضایی باور دارد چین احتمالا اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را در یک تلاش بلندپروازانه علمی و مهندسی به زمین می‌آورد.

«وو وایرن»(Wu Weiren) عضو «آکادمی مهندسی چین»(CAE) و دانشمند برجسته «سازمان ملی فضایی چین»(CNSA) گفت که این کشور قصد دارد نمونه‌های مریخ را جمع‌آوری کند و سپس، آنها را حدود سال ۲۰۳۰ طی یک ماموریت تاریخ‌ساز به نام «تیانون ۳»(Tianwen 3) به زمین بیاورد. این سومین ماموریت از برنامه اکتشاف میان‌سیاره‌ای چین خواهد بود.

وایرن با اشاره به اینکه چین راه‌اندازی اولین آزمایشگاه نمونه مریخی جهان را آغاز کرده است، گفت: به رغم پیشرفت کنونی پروژه‌های اکتشاف مریخ سایر کشورها، انتظار می‌رود چین اولین کشوری باشد که ماموریت آوردن نمونه مریخ را انجام می‌دهد.

وایرن درباره برنامه‌های دقیق این ماموریت توضیح بیشتری نداد.

به گفته برنامه‌ریزان ماموریت در سازمان ملی فضایی چین، کاوشگر رباتیک تیانون ۳ دارای چهار بخش خواهد بود که یک فرودگر، یک صعودکننده، یک مدارگرد و یک ماژول ورود مجدد هستند و در دو پرواز با موشک حامل سنگین «لانگ مارس ۵»(Long March 5) از مرکز پرتاب فضایی «ونچانگ»(Wenchang) در استان هاینان به فضا پرتاب خواهد شد.

فرودگر و صعودکننده، مسیر انتقال زمین به مریخ را طی خواهند کرد و پیش از ورود به مدار مریخ، مانورهای اصلاح مداری را انجام خواهند داد. پس از آن، فرود نرم با کمک موتور انجام خواهد گرفت.

در همین حال، مدارگرد و ماژول ورود مجدد همان مسیر را برای رسیدن به مدار مریخ دنبال خواهند کرد و پس از آن در اطراف مریخ به پرواز در خواهند آمد تا سیگنال‌ها را ارسال کنند و منتظر نمونه‌ها بمانند.

هنگامی که نمونه‌ها جمع‌آوری شوند و در یک ظرف فلزی قرار بگیرند، موتورهای صعودکننده آن را در مدار قرار خواهند داد تا به ماژول ورود مجدد متصل شود. سپس، ماژول جدا خواهد شد و نمونه‌ها را به زمین منتقل خواهد کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این نمونه‌ها می‌توانند اولین نمونه‌هایی باشند که از مریخ به زمین آورده می‌شوند و به دانشمندان کمک می‌کنند تا به دنبال آثاری از حیات در مریخ بگردند، درباره زمین‌شناسی و ساختارهای درونی سیاره سرخ بیشتر بیاموزند و چرخه‌های جوی آن را درک کنند.

به گفته برنامه‌ریزان ماموریت، همه این فعالیت‌ها به دانشمندان امکان خواهند داد تا دانش خود را درباره نحوه شکل‌گیری و تکامل مریخ گسترش دهند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • ماموریت بلینکن در عربستان چیست؟
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد