Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارجمند گفت: در حالی که درآمد اپراتورهای تلفن همراه از آهنگ های پیشواز در ماه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان است که هنرمندان موسیقی سهمی در آن ندارند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «پیروز ارجمند» عصر دیروز در نشست بررسی ابعاد و پیامدهای قانون جدید اجرای کنسرت در کلان شهرها که در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد، گفت: باید این سوال مطرح شود که در عرصه موسیقی که تسهیل گری کردیم، اگر یک خواننده به عنوان مثال بخواهد در یک روز 10 کنسرت بدهد باید 10 استعلام بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا در راهنمایی و رانندگی این گونه است؟ آیا مدام گواهینامه رانندگان چک می شود یا در صورت تخلف گواهینامه چک می شود؟ تا چه زمانی قرار است با هنرمندان برخورد امنیتی داشته باشیم؟ هر چقدر اعتماد بیشتری به هنرمندان داشته باشیم، آنها بالنده تر حرکت می کنند.

 

این مدرس، پژوهشگر و آهنگساز با بیان اینکه هنوز برخورد ما در وزارت ارشاد امنیتی است، عنوان کرد: یک مسئله مهم بحث بیمه و امنیت اجتماعی هنرمندان است. موسسه پیشکسوتان بابت طرح پیشکسوتان به استادان تمام ماهانه 120 هزار تومان می دهد. به نظر بنده این توهین به هنرمند است و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید این طرح را متوقف کند.

 

مدیر اسبق دفتر موسیقی در مورد لغو کنسرت ها اظهار داشت: ‌در ساختار فرهنگی ما بابت لغو کنسرت خسارت نمی دهد. نظارت بر قیمت گذاری سالن ها نیز مسئله مهم دیگری است که باید به آن پرداخت. اشل قیمت نوازندگان را وزارت ارشاد باید انجام دهد. در تالار وحدت 600 بلیت می توان فروخت که با آن حتی نمی توان هزینه سالن را پرداخت کرد. در تئاتر یک اشل قیمتی دارند اما در موسیقی این امر وجود ندارد. متهم در این موضوع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست بلکه خانه موسیقی است که سال هاست سکوت کرده است.

 

این پژوهشگر و مدرس موسیقی با اشاره به اینکه صنف موسیقی منفعل است، بیان کرد: درآمد موسیقی از دو مرجع است؛ درآمد اکتسابی موسیقی از طریق فروش بلیت است. در ارمنستان برای فستیوال موسیقی قیمت بلیت 20 هزار تومان می شود و در لندن می توان با 20 یورو به کنسرت موسیقی کلاسیک رفت.

 

وی در مورد قانون جدید اجرای کنسرت در کلان شهرها خاطرنشان کرد: برای اینکه تبعات منفی این طرح را بگیریم تالارهایی مانند تالار وحدت باید رایگان و با کمترین هزینه در اختیار کنسرت ها قرار گیرد. درآمد شرکت هایی مانند همراه اول و ایرانسل از آهنگ های پیشواز در ماه بالغ بر 100 میلیارد تومان است. سهم هنرمندان موسیقی در این درآمد کجاست؟ وزارت ارشاد و وزارت مخابرات باید به یک قرارداد و تفاهم برسند که سهم هنرمند رعایت شود و من مطمئنم اگر به این مسئله توجه شود، هنرمندان ما ثروتمند می شوند. مسئله دیگر این است که کپی رایت داخلی را باید جدی بگیریم. صدا و سیما نیز باید سهم هنرمندان موسیقی را بدهد زیرا از آهنگ های آنها استفاده می کند.

 

ارجمند با بیان اینکه یک بی اعتمادی در هنرمندان نسبت به نهادهای فرهنگی وجود دارد، افزود: با اجرای قانون جدید کنسرت ها، کنسرت های پاپ ضرر نمی کنند چون قیمت بلیت را افزایش می دهند. تقریبا 50 درصد درآمد کنسرت برای خواننده است، 20 درصد برای شرکت و 30 درصد هم برای عوامل و سالن است. بدین ترتیب با اجرای این قانون مردم و نوازندگان متضرر می شوند.

 

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید فطر استان بوشهر خبرگزاری شبستان مجلس عید فطر عید سعید فطر مقاومت شرکت های دانش بنیان گام دوم انقلاب نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی مریم داوری پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات پیروز ارجمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۶۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟

مدیرکل دفتر موسیقی با تاکید بر اینکه تمامی کنسرت‌های بوشهر طبق قانون بررسی و اجرا می‌شوند،گفت: کنسرتی که لغو شده بود به‌زودی اجرا می‌شود و دیگر کنسرت‌ها نیز مانند گذشته ضمن بررسی قانونی مجوز اجرای خود را می‌گیرند؛بنابراین جای نگرانی نیست و کنسرت‌ها برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا،شامگاه دوشنبه _دهم اردیشت_ جلسه دیدار امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با فعالان موسیقی، اعضای انجمن موسیقی و پیشکسوتان بوشهر در محل نشست‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد بوشهر برگزار شد؛ در این جلسه صمیمانه که به همراه افروغ مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر، حامد جلیلی مدیر دفتر سرود و محمدعلی مرآتی دبیر جشنواره موسیقی نواحی برگزار شد، فعالان موسیقی به بیان دیدگاه‌ها و مشکلات خود پرداختند و بعد از بیان دیدگاه‌های هنرمندان و فعالان موسیقی، سمیعی در طی سخنانی کوتاه با اشاره به پویایی و اهمیت موسیقی در بوشهر اظهار کرد: این جلسه نشان داد که چقدر موسیقی در بوشهر زنده، اثرگذار و پویا است؛اگر هم مشکلی وجود دارد ما آمدیم برای حل آن‍‌ها و برای این منظور تمام تلاشمان را می‌کنیم.

وی با تبریک روز خلیج فارس افزود: امسال با همت اداره کل فرهنگ بوشهر، در جشنواره خلیج‌فارس کنسرت‌های متعدد و پرمخاطبی برگزار شد اما امیدواریم در سال آینده در روز خلیج فارس شاهد اجراهای متعدد و عالی بومی از خود بچه های بوشهر در این شهر باشیم.

مدیرکل دفتر موسیقی درباره انتقاداتی که درباره مشکلات ساختاری و اداری مطرح شد، پاسخ داد: صددرصد باید مشکلات ساختاری و فرایندی زودتر حل بشود و راه حل این مشکلات همین گفت‌وگوها و تعامل‌های میان ما و شما مانند این جلسه است که ایرادات را نشان بدهد تا آن‌ها را برطرف کنیم پس تعامل و گفت‌وگو میان ما ادامه دارد و سدی از سمت مدیران وجود ندارد.

سمیعی درباره اهمیت کنسرت‌ها و موسیقی در جامعه گفت: باور داریم که موسیقی به نشاط اجتماعی کمک می‌کند اما همانطور که بارها گفته‌ایم تنها مرجع صدور مجوز اجراهای صحنه‌ای وزارت فرهنگ است و همانطور که در سال گذشته نشان دادیم پای این مجوزها می‌مانیم.

وی با تاکید بر اینکه تمامی کنسرت‌های بوشهر طبق قانون بررسی و اجرا می‌شوند،ادامه داد: کنسرتی که لغو شده بود به‌زودی اجرا می‌شود و دیگر کنسرت‌ها نیز مانند گذشته ضمن بررسی قانونی مجوز اجرای خود را می‌گیرند؛بنابراین جای نگرانی نیست و کنسرت‌ها برگزار خواهد شد.

مدیرکل دفتر موسیقی در پایان درباره حل مشکل بیکاری فعالان موسیقی بوشهر در ایام مخصوصی مانند ایام عزاداری‌ها گفت که قطعاً برای حل این مسئله به ارائه راه حل می‌پردازیم. به نظر می‌رسد که با برنامه‌هایی مانند رویدادهای پژوهشی و اجراهای مناسبتی بتوان کاری کرد تا در آن ایام این مشکل حل شود. البته برای این منظور باید با صندوق اعتباری هنر هماهنگی، مشورت و همکاری صورت بگیرد تا مشکلات مربوط به این ایام کمتر و در نهایت جبران شود.

منبع:فارس

کد خبر 749380

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران | وقتی او در مورد پایان رابطه عاطفی خود حرف می‌زند...
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!