Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان با بیان اینکه باید پایین دست سدها را جدی بگیریم، گفت: هرچند که این موضوع باید از زمان ساخت سدها مد نظر قرار می‌گرفت اما اکنون نیز باید به این مساله توجه شود.

به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، قاسم ساعدی در نشست تخصصی واکاوی سیلاب ۹۷-۹۸ که امروز، ۲۱ خردادماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: از همه مردم، مسولان استان و نیروهای ستادی و اجرایی استان و کشور که در طول سیلاب خوزستان را رها نکردند تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیلاب گرچه مخرب بوده و آسیب‌هایی را به زیرساخت‌های استان وارد کرده اما مزایایی نیز دارد که یکی از مهمترین این مزایا مساله انسجام ملی و وحدت به وجود آمده میان مردم و بخش‌های مختلف است.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان تصریح کرد: اگر در آن سوی مرزها طبل فتنه می‌زدند، حضور همه اقشار جامعه و مسولان در زمان وقوع این سیلاب و وحدت آن‌ها بذر فتنه دشمنان را دفع کرد.

ساعدی عنوان کرد: سیلاب خوزستان یک زنگ خطر برای سیاست‌های اجرایی در حوزه آب است و درس‌هایی را به مدیران این حوزه آموخت که باید مدنظر تصمیم‌گیری‌های آن‌ها برای آینده قرار گیرد.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان بیان کرد: علت، چالش‌ها و خلاءهایی که در حوزه‌های مختلف سیلاب پیش‌آمده باید بررسی شوند و در این زمینه از زنگ خطر به صدا درآمده در این سیلاب به عنوان یک فرصت استفاده کنیم.

ساعدی با بیان اینکه آب به جای آنکه تهدید باشد یک فرصت است و باید از آن استفاده کرد، گفت: سدها و عملکرد سدها باید بررسی و نقاط ضعف برطرف شوند.

وی ادامه داد: امروز به دنبال مچ‌گیری در خصوص وقوع سیلاب خوزستان نیستیم زیرا آنچه که شد، اتفاق افتاد اما باید تلاش کرد تا از آسیب‌های احتمالی در آینده جلوگیری شود.

نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: عملکرد سدها فقط در سازه و رهاسازی آب خلاصه نمی‌شود، بلکه باید برای پایین دست و بالادست سدها نیز این مسائل تعریف و اهدافی برای آن‌ها در نظر گرفته شود تا در شرایط مختلف برای آن بخش‌ها مشکلی به وجود نیاید.

ساعدی با اشاره به اینکه نباید سدی ساخته و پایین دست آن رها شود، گفت: این مساله برای مردم استان مشکل ساز شده و این مشکلات را با وقوع سیلاب امسال شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه باید پایین دست سدها را جدی بگیریم، گفت: هرچند که این موضوع باید از زمان ساخت سدها مدنظر قرار می‌گرفت اما اکنون نیز باید به این مساله توجه شود.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان تصریح کرد: در خوزستان پایین دست سدها و لایروبی رودخانه و انهار فراموش شده‌اند. همچنین باید حریم رودخانه‌ها همیشه حفظ شود که متأسفانه تاکنون این اتفاق نیافتاده است.

ساعدی عنوان کرد: امروز داروندار مردم از بین رفته و اگر بی تدبیری در مساله سیلاب رخ داده است باید مقصران مشخص و سهم خطای هر دستگاه تعیین شود.

وی ادامه داد: انتظار داریم تا عوامل انسانی و غیر انسانی مؤثر در سیلاب خوزستان جدا از مسائل سیاسی مشخص شود.

ساعدی بیان کرد: اقدامات پیشگیرانه را باید از امروز در استان آغاز کنیم تا شرایط برای کاهش خسارت‌ها در زمان وقوع چنین حوادثی مهیا شود.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم هرچه زودتر دایک مرزی تالاب هورالعظیم بسته شود تا آب موجود از این تالاب خارج نشود و زمین‌های این تالاب همچنان مرطوب بمانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل خوزستان لایروبی رودخانه ها منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۸۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های مازندران لایروبی شد

به گزارش خبرنگار مهر، حیدر داودیان ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران از رشد چهار برابری لایروبی رودخانه‌ها و نهرهای استان در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: پارسال با برنامه‌ریزی مناسب برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های اعتباری، تجهیزاتی و قانونی نزدیک به ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نهرهای مهم استان لایروبی شد که نقش زیادی در کاهش خسارات ناشی از طغیان رودخانه‌ها داشت.

داوودیان اظهار کرد: مجموع لایروبی انجام شده رودخانه‌های مازندران در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۴ کیلومتر بود که این رقم در سال گذشته با رشد نزدیک به چهار برابری به ۱۵۷ کیلومتر رسید. وی افزود: لایروبی نهرها و رودخانه‌های سردآبرود در شهرستان چالوس، نیرنگ، خیره‌سر و کورکورسر نوشهر، کاری‌رود، خان‌رود، کریم‌رود، بولک‌رود، بابلرود، خوشرود و محدوده روستاهای درویش‌خاک، آکتیچ، شهیدآباد و علمدار بابل، روستاهای پیل، نسن و بخش بلده شهرستان نور، کیکاووس‌رود، جوله‌رود، کلاک‌رود و سید رود فریدونکنار، محدوده زیروان، زردوال، پاسند و زردوال بهشهر، محدوده لمراسک و تیرتاش گلوگاه، کچپ‌رود، گرمرود، جمشیدرود و کاری‌رود آمل طی سال گذشته انجام شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح‌های لایروبی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی از محل اعتبارات عمومی، تهاتر مصالح رودخانه‌ای و همچنین منابع داخلی شرکت، بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.

داوودیان گفت: لایروبی رودخانه‌ها به عنوان یکی از اقدامات اولویت‌دار شرکت آب منطقه‌ای در سال جاری نیز با در نظر گرفتن اولویت نقاط حادثه‌خیز ادامه دارد و تلاش می‌شود که سرعت و روند اجرای این نقاط افزایش یابد.

کد خبر 6086475

دیگر خبرها

  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر رودخانه‌های استان قزوین برای پیشگیری از سیل
  • این سد از بروز فاجعه انسانی در سیستان و بلوچستان جلوگیری کرد
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین
  • ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های مازندران لایروبی شد