Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اينوتکس در تلاش است که به‌منظور تجاري‌سازي محصولات و توسعه همکاري‌هاي شرکت‌هاي حاضر در نمايشگاه، زمينه‌اي را براي ارائه فناوري شرکت‌هاي حاضر در نمايشگاه به صورت ويژه و با حضور مشتريان بالقوه آنان فراهم آورد.
به گزارش خبرگزاري آريا، يکي از رويدادهاي جانبي نمايشگاه اينوتکس 2019برگزاري رقابت بين استارتاپ‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين بخش، رقابت استارتاپ‌ها در قالب مسابقه‌اي است که در آن ضمن حضور داوران براي امتيازدهي، سرمايه‌گذاران نيز حضور دارند تا بتوانند فرصت‌هاي مناسب را شناسايي کنند و با آنها به مذاکره بپردازند.
در رويداد نهايي استارتاپ‌هاي برنده، به‌همراه منتخبان استارتاپ‌هاي حاضر در نمايشگاه اينوتکس به رقابت خواهند پرداخت. اين رقابت‌ها با هدف سرمايه‌گذاري روي استارتاپ‌ها انجام مي‌شود.
اين نمايشگاه تاکنون ميزبان استارتاپ‌ها و شرکت‌هاي فناوري متعددي از کشورهاي مختلف بوده است. رويداد اهدافي چون تبادل فناوري ميان شرکت‌هاي خصوصي، سرمايه‌گذاري مشترک، مشارکت در پروژه‌هاي تحقيق و توسعه و غيره را دنبال مي‌کند.
کيف پول‌هاي الکترونيکي، امروزه جاي خود را به دليل سرعت و سهولت در پرداخت، به‌راحتي به‌عنوان يک شيوه نوين پرداخت باز کرده‌اند.
امسال جيبيت که راه‌کارهاي نوين پرداخت را در قالب کيف‌پول ديجيتال و درگاه پرداخت آنلاين ارائه مي‌کند و با الهام از علي‌پي (موفق‌ترين کيف‌پول ديجيتالي جهان) فعاليت خود را آغاز کرده است، در کنار شرکت‌هايي چون ديجي‌کالا، الوپيک، سايپا، اسنپ و … در اين نمايشگاه در سالن 40A و غرفه 126حضور دارد. جيبيت از استارتاپ‌هاي نسبتاً نوپاي فين‌تکي است که در اين مدت کوتاه فعاليت توانسته خود را با ارائه راه‌هاي نوآورانه و تضمين امنيت پرداخت، در رده شرکت‌هاي با تجربه‌تر در اين حوزه قرار دهد.
جيبيت چيست؟
جيبيت يک کيف‌پول ديجيتالي است که راه‌هاي جديد، سريع و پرمنفعت براي خريد و پرداخت‌هاي آنلاين و آفلاين به کاربران خويش ارائه مي‌کند. جيبيت با بهره‌وري از شيوه‌ي امن و نو در پرداخت، نياز کاربران به استفاده مداوم از کارت‌هاي بانکي را تا حدود زيادي در بسياري از موارد نيز رفع کرده است.
جيبيت چند وجه تمايز با ديگر اپليکيشن‌هاي حوزه پرداخت نيز دارد.
پرداخت‌هاي سودآور
سيستم مخصوص وفاداري مشتريان
سيستم امتيازي مخصوص جيبيت (دريافت و پرداخت از امتياز)
تخفيف‌هاي متنوع روي فروشگاه‌هاي مختلف و برگزاري مسابقات مختلف و اعطاي جايزه به کاربران
جيبيت چه خدماتي ارائه مي‌دهد؟
به گزارش ايسنا به نقل از جيبيت، پرداخت قبض، خريد آنلاين و آفلاين بر پايه QR کد، شارژ سيم‌کارت اپراتورهاي مختلف، انتقال وجه بين حساب‌هاي جيبيتي، خريد بسته‌هاي اينترنتي، دريافت وجه از حساب و کارت به کارت از خدمات جيبيت براي کاربران است. همچنين جيبيت براي همکاران خود خدمات خاص روي درگاه‌هاي فروشگاه‌هاي مختلف ارائه مي‌دهد. ارائه درگاه بدون دريافت کارمزد و با تسويه 24ساعته به‌صورت خودکار نيز از خدمات جيبيت براي همکاران است.
درگاه پرداخت اينترنتي و اثر مستقيم بر تجربۀ خريد کاربر
شما يک وب‌سايت فروشگاهي داريد. مهم نيست چه مي‌فروشيد. اگر بازاريابي را به‌خوبي بلد هستيد، محتواي خوب توليد مي‌کنيد و پشتيباني رضايت‌بخشي به مشتري ارائه مي‌کنيد، بدون يک درگاه پرداخت اينترنتي امن و سريع يک حفرۀ بزرگ در کسب و کارتان خواهيد داشت.
شايد باور نکنيد، درگاه پرداخت اينترنتي فروشگاه شما کارکرد مهمي در ساخت تجربۀ خريد مشتري‌تان دارد؛ تجربه‌اي که مثبت يا منفي بودنش مستقيماً با ادامۀ حيات شما مرتبط است.
درگاه‌هايي که مرتباً دچار اختلال مي‌شوند، درگاهي که هر بار شمارۀ کارت و اطلاعات بانکي را از کاربر طلب مي‌کند، درگاه‌هايي که UX قابل قبولي ندارند و کاربران را موقع پرداخت به اشتباه مي‌اندازند، مي‌تواند مشتري شما را دل‌زده يا بي‌اعتماد کند.
درگاه پرداختي که مدام از شما کارمزد کم مي‌کند هم، ممکن است از صرفۀ اقتصادي کسب و کار شما کم کند.
چرا جيبيت؟
ايوان رايان پيام (جيبيت) يک شرکت قانوني ثبت شده که بر مبناي قوانين رسمي جمهوري اسلامي ايران فعاليت مي‌کند و داراي مجوزهاي:
پرداخت‌ياري از بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران
شرکت دانش بنيان از معاونت علمي و فناوري رياست جهوري
فيپا (مجوز سرمايه‌گذاري خارجي) از سازمان سرمايه‌گذاري و کمک‌هاي اقتصادي و فني ايران (زير مجموعه وزارت امور اقتصادي و دارايي)
اي‌نماد (نماد اعتماد الکترونيکي) است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۹۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت ماهواره‌ای «اس‌ای‌اس» (SES) برای رقابت بهتر با ماهواره‌های استارلینک شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، شرکت ماهواره‌ای اینتل‌ست را سال آینده به قیمت ۳.۱ میلیارد دلار خریداری می‌کند.

این دو شرکت به تازگی اعلام کردند که اس‌ای‌اس مستقر در لوکزامبورگ، شرکت چندملیتی اینتل‌ست مستقر در ویرجینیا را طبق قرارداد منعقده شده خریداری می‌کند و انتظار می‌رود این قرارداد نهایتا سال آینده اجرا شود.

شرکت اس‌ای‌اس خدمات ماهواره‌ای خود را به سازما‌‌‌ن‌های دولتی، کانال‌های تلویزیونی، ایستگاه‌های رادیویی و همچنین به مخاطبان خصوصی در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

عادل الصالح، مدیر عامل این شرکت با ارائه توضیحاتی شرح داد: در صنعت ارتباطات ماهواره‌ای رو به توسعه و رقابتی، این معامله شبکه فضایی چند مداری، مجموعه طیف، زیرساخت‌های زمینی در سراسر جهان، قابلیت‌های عرضه به بازار و مشخصات مالی ما را گسترش می دهد.

هر دو شرکت، ماهواره‌های ارتباطی را در مدار زمین ایستا، که در ۲۲۲۳۶ مایل (۳۵۷۸۵ کیلومتر) بالای زمین قرار دارد، مستقر می‌کنند. اس‌ای‌اس یک صورت فلکی ماهواره‌ای را نیز در مدار متوسط زمین در ارتفاع حدود ۸ هزار کیلومتری مستقر کرده، با این حال رقابت شدیدتری برای خدمات ارائه شده توسط ماهواره‌های اینترنتی وجود دارد، به ویژه اینکه استارلینک در مدار پایینی زمین قرار گرفته است.

طبق این توافق، اس‌ای‌اس سهام شرکت اینتل‌ست را خریداری کرده و به این ترتیب به یکی از بزرگترین شرکت‌های ماهواره در جهان تبدیل می‌شود. این توافق نشان از اهمیت رقابت و رشد در صنعت ماهواره‌ای دارد و می‌تواند منجر به بهبود خدمات و پوشش ماهواره‌ای در سراسر دنیا شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • برتری 3-0 بارسلونا مقابل لیورپول با بریس لیونل مسی (لیگ قهرمانان اروپا - 2019/5/1) / فیلم
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه