Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@17:19:06 GMT

9 علامت نشان دهنده بدرفتاری و سوء استفاده از کودکان

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۱۹۶۱۴

9 علامت نشان دهنده بدرفتاری و سوء استفاده از کودکان

شاید پذیرشش برای شما سخت باشد ولی یک کودک بی گناه و آسیب پذیر می تواند توسط اطرافیانش مورد سوء استفاده و آزار و اذیت قرار بگیرد. متاسفانه سوء استفاده از کودکان شایع تر از چیزی است که تصور میکنید. حتی ممکن است جلوی چشمانتان رخ بدهد یا حتی در خانواده خودتان باشد.

سوء رفتار با کودک در تمام سطوح اجتماعی، اقتصادی و جنسی رخ می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت World Health Organization یا به اختصار WHO یک چهاارم بزرگسالان گزارش داده اند که در کودکی با سوء استفاده فیزیکی روبرو شده اند.

برای داشتن یک تصویر واضح از بدرفتاری و سوء استفاده از کودکان، بدرفتاری هایی که به سلامت جسم و روح کودک آسیب می رساند را به طور خلاصه اینجا بیان می کنید.

سوء استفاده روحی و روانی از کودک : این رفتار فقط به ابراز نکردن توجه و عاطفه به کودک گفته نمی شود بلکه توجه نکردن به نیاز های عاطفی و عدم توجه به اودر موارد لازم است. این سوء رفتار شامل توهین، تکرار جملاتی که به کودک احساس بی ارزش بدن می دهد یا تخریب رفتار و افکار اوست. همچنین شامل جداکردن کودک از خانواده یا محیط اطراف است. این نوع بدرفتاری معمولا به سختی قابل تشخیص است و کمتر شناخته می شود.

بدرفتاری فیزیکی با کودک : که شامل ایجاد آسیب بدنی به کودک می شود و به هر نوع مجازات فیزیکی یا غفلت فیزیکی که نیاز به مراقبت ودرمان داشته باشد گفته می شود.

غفلت فیزیکی یا عاطفی : رها کردن کودک و توجه نکردن به نیاز های او از جمله نیاز های اساسی مانند غذا، مسکن، لباس، تحصیل، ماقبت های پزشکی یا غفلت عاطفی.

سوء استفاده جنسی : که شامل طیف گسترده ای از انجام اعمال جنسی در یک کودک می شود که حتی ممکن است شامد تهدید یا توهین های کلامی جنسی باشد.

کودکانی که مورد بدرفتاری قرار می گیرند ممکن است رفتارهایی را از خود بروز دهند که مختص سنین پایین تر است مثلا مکیدن انگشت، ادرار شبانه، ترس از تاریکی یا ترس از غریبه ها.

اجتناب از مکان یا افراد خاص
کودکی که مورد آزار قرار گرفته باشد ممکن است ابراز نگرانی و اضطراب کند و هنگام بازکشت به خانه یا مکانی خاص علایم اضطراب یا ترس نشان دهند. به همین ترتیب ممکن است ترسی غیر معمول از مکان یا فردی خاص داشته باشند.


علایم سوء استفاده از کودکان : اختلال غذا خوردن
استرس، ترس و اضطراب ناشی از سوء رفتار می تواند منجر به تغییر رفتارهای تغذیه ای کودک شود که منجر به کاهش یا افزایش وزن خواهد شد.



علایم سوء استفاده از کودکان :
کودکی که مورد آزار و بدرفتاری قرار می گیرد نشانه های خستگی ناشی از اختلال خواب را بروز می دهد.

عملکرد تحصیلی ضعیف یا کمال گرایی
غیبت بیش از حد و بی توجهی در کلاس ممکن است نشانه سوء استفاده از کودک باشد. از سویی دیگر برخی کودکان که مورد آزار قرار می گیرند ممکن است افرادی کمال گرا شوند و به دنبال عضق و پشتیبانی ای باشند که در خانه دریافت نمی کنند.


علایم سوء استفاده از کودکان : عدم مراقبت شخصی و بهداشتی
کودکانی که مورد سوء رفتار قرار می گیرند به نظر شلخته می رسند و ممکن است لباسی که پوشیده اند مناسب هوای آن روز نباشد.

علایم سوء استفاده از کودکان :
کودکانی که مورد آزار قرار می گیرند جرات انجام فعالیت های پر خطر مانند مصرف مواد، نوشیدن الکل یا حمل سلاح را پیدا می کنند.

علایم سوء استفاده از کودکان
این کودکان رفتار جنسی زیادی دارند و حتی ممکن است از کلمات جنسی به صورت واضح استفاده کنند.


علایم سوء استفاده از کودکان : 
وقوع مکرر سوختگی یا کبودی می تواند نشانه بدرفتاری با کودک باشد به خصوص اگر توضیح درستی در مورد آن ها ندارد.


گاهی اوقات کوکان حتی متوجه نیستند که مرد آزار قرار گرفته اند. در بیشتر موارد والدین، اعضای خانواده و کسانی که باید مراقب کودک باشند از او سوء استفاده می کنند. بنابراین تاثیر روانشناختی بیشتر است وزخم هایی نامرئی در روان کودک ایجاد می شود که تا بزرگسالی ادامه دارد.

بسته به نوع بدرفتاری که روی کودک اعمال شده، در بزرگسالی ممکن است با هر یک از مشکلات روانشناختی زیر روبرو شود:

اضطراب : کسانی که مورد سوء استفاده قرار گرفته اند ممکن است در برابر افراد یا موقعیت هایی که این بدرفتاری را برایشان یادآوری می کنند دچار اضطراب شوندو آن ها ممکن است از صمیمیت جنسی، رفتارهای اجباری و حملات هراس رنج ببرند.

خشم : ممکن است خشم شدید نسبت به خود یا سوء استفاده کنندگان خود داشته باشند. بویژه زمانی که اعتقاد دارند باید سوء استفاده را متوقف کنند.

خودتخریبی : روی آوردن به مواد مخدر و الکل. حتی ممکن است به خود صدمه بزنند و فرصت های پیشرفت حرفه ای و عاطفی را از خود بگیرند.

متاسفانه بدترین اتفاقی که ممکن است برای یک فردی که در کودکی مورد سوء استفاده قرار گرفته است تبدیل شدن او به یک سوء استفاده کننده از کودکان باشد و این چرخه تباهی می تواند تا همیشه ادامه پیدا کند.   منبع:سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کودک بدرفتاری روانشناسی کودک اختلال غذا خوردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۹۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند

با حکم محمد خزاعی، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به‌عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین‌نیا، فرزانه کلاهدوزان، علی صالحی، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی و احمد مقیمی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب و معرفی شدند.

محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است.

سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 749809

دیگر خبرها

  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد