Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم گفت: مجموعه «سمت» با مدیریت حجت‌الاسلام احمد احمدی توانست در تامین منابع و توزیع آن در همه مراکز آموزش عالی کشور پشتوانه فکری و علمی ایجاد کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد ابعاد شخصیت علمی مرحوم حجت‌الاسلام احمد احمدی، رییس سابق مجموعه سمت بیان کرد: احمدی به عنوان استاد حوزه و دانشگاه خدمات شایانی را به طلاب و دانشجویان و جامعه علمی کشور انجام دادند، در شکل‌گیری بعضی مراکز علمی مانند دانشگاه تربیت مدرس حضور داشتند و همیشه در هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های این دانشگاه همفکری می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر علوم گفت: مرحوم حجت الاسلام احمدی در راه‌اندازی، اداره و توسعه سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها «سمت» سمت خدمات ارزنده و ماندگاری داشته و دارند. در دوره بعد از انقلاب فرهنگی که دانشگاه‌ها فعال شدند یکی از دغدغه‌ها و نگرانی‌های مهم منابع و متون درسی بود که ایشان با خوش‌فکری و پیگیری توانست آن دغدغه و نگرانی را برطرف کند و ماحصل تلاش ایشان تا به امروز هم در حال استفاده است.

غلامی درباره ویژگی‌های علمی و شخصیتی حجت‌الاسلام احمد احمدی گفت: وی از شخصیت‌های علمی بزرگ و مهم کشور ما بودند که سال‌های طولانی از عمر خود را صرف اعتلای دانش و فرهنگ کردند و در محیط‌های دانشگاهی و حوزوی به عنوان محقق و مدرس و در مراکز تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر کارگروه‌های برنامه‌ریزی جز شخصیت‌های تأثیرگذار بودند. رحلت وی ضایعه‌ای برای جامعه ما بوده است و برای او از خداوند غفران طلب می‌کنم و درگذشت ایشان را به جامعه علمی کشور تسلیت می‌گویم.

این عضو عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سوالی مبنی بر دستاوردهای سمت در زمان مدیریت حجت‌الاسلام احمد احمدی عنوان کرد: ما در مورد دستاوردهای سمت باید با این پیشینه ذهنی صحبت کنیم که بعد از انقلاب اسلامی وقتی دانشگاه‌ها در گستره وسیعی فعال شدند، منابع درسی و آموزشی مدون کافی در اختیار نداشتیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر با نگاه انقلابی که به بحث تربیت نیروی انسانی داشتیم این خلاءها بیشتر احساس می‌شد و مجموعه سمت با مدیریت حجت‌الاسلام احمد احمدی توانست در تأمین منابع و توزیع آن در همه مراکز آموزش عالی کشور پشتوانه فکری و علمی ایجاد کند و از سوی دیگر تعدیل و توزیع متقابل در منابع علمی در بین دانشگاه‌های کشور را فراهم کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حجت الاسلام احمد احمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۹۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • محمود احمدی نژاد به خارج از کشور رفت /علت چیست؟ +تصاویر
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم