Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-30@14:05:34 GMT

هشدار نظری به مدیران دو شغله شهرداری تهران

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۱۹۹۲۸

یک عضو شورای شهر تهران نسبت به دو شغله بودن تعداد محدودی از مدیران شهرداری تذکر داد.

 حجت نظری در جلسه صبح روز سه‌شنبه با اشاره به مراسم رونمایی از گذر صنایع دستی که روز گذشته برگزار شد گفت:روز گذشته، روز جهانی صنایع دستی بود و در همین راستا نیز از تابلو گذرصنایع دستی در خیابان نجات الهی رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم می‌دانم از این اقدام تشکر کنم و در عین حال از مسئولان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و نیز شهرداری تهران می‌خواهم که به رونمایی از یک تابلو در شهر بسنده نکرده و از صنایع دستی هنرمندان تهرانی که متاسفانه در سایه شلوغی و ازدحام ناشی ازپایتخت بودن، کمتر مورد توجه قرار گرفته است، حمایت بیشتری انجام دهند. اما دو پرسش اساسی وجود دارد؛ نخست آنکه تاکنون چقدر در فضاهای شهری به معرفی صنایع دستی کشورمان پرداخته شده است؟ به نظر می‌رسد می‌توان با کمک سازمان زیباسازی اقدام به معرفی و المان سازی از صنایع دستی و اکران و نصب آن در نقاط مختلف شهر کرد. دوم آنکه در اتفاق خوب دیروز به نام گذر صنایع دستی، چه تحولی در آن معبر نسبت به هفته قبل رخ داده است؟ به نظر می‌رسد باید اقدام خوب روز گذشته تکمیل شده و زیرساخت‌های لازم از جمله پیاده‌راه سازی خیلی زود فراهم شود.

وی در ادامه داد:  در مورد مدیران دو شغله در شهرداری تهران است. همان‌طور که می‌دانید برابر اصل 141 قانون اساسی و نیز نص صریح قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل، نمی‌توان در هیچ مجموعه عمومی، از جمله شهرداری تهران به‌صورت همزمان دارای بیش از یک پست و سمت بود. اما متاسفانه متوجه شدم که به‌رغم صراحت قانون، تعدادی انگشت شمار از مدیران در شهرداری دارای دو پست سازمانی هستند.

نظری خاطر نشان کرد:گرچه این اقدام برخلاف قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل بوده و تخلف محسوب می‌شود، اما سوال دیگر اینجاست که حتی اگر قانونی نیز در این زمینه وجود نداشت، مگر در میان جوانان متخصص و متعهد فردی یافت نمی‌شود که برخی از افراد همزمان به دو پست منصوب شده‌اند؟

به این دسته از مدیران که اسامی شان موقتا نزد بنده محفوظ خواهد ماند و همین‌طور بهمعاون توسعه منابع انسانی اخطار می‌کنم که هرچه زودتر نسبت به تعیین تکلیف پست مازاد اقدام کرده و این مدیران از یکی از پست‌های مدیریتی خود استعفا دهند چرا که در غیراین‌صورت مجبور به اعلام اسامی آنان خواهم شد. هرچند همین الان در سامانه مدیران، برای عموم مردم قابل مشاهده هست.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EEp برچسب ها: شورای شهر ، شهرداری ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: کاشی هفت‌رنگ اصفهان سومین رشته صنایع‌دستی است که پس از رشته‌های میناکاری و پارچه قلمکار  موفق به دریافت نشان جغرافیایی بین‌المللی شده است.


امیر کرم زاده افزود: تدوین پرونده ثبت جهانی کاشی هفت‌رنگ اصفهان در معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و با همکاری صمیمانه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان و اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان به نتیجه رسید، به گونه‌ایی که با همکاری این دوستان در طی سال گذشته، اطلاعات کامل و جامعی درباره این هنر ارزشمند، مانند نوع هنر، قدمت و تعداد کارگاه‌های تولیدی فعال جمع‌آوری شد.


او گفت: تعداد دیگری از رشته‌های صنایع‌دستی اصفهان نیز در حال ثبت جهانی‌شدن هستند، با این وصف زمانی که این رشته‌ها، نشان جغرافیایی بین‌المللی را دریافت کنند یعنی این رشته خاص در سطح جهان به نام این منطقه ثبت می‌شود.

استفاده از کاشی هفت‌رنگ از اواخر دوره تیموریان در سده نهم و آغاز دوره صفوی در سده دهم هجری قمری در تزیین بنا‌ها متداول شد به گونه‌ایی که مرمتگران سنتی از این کاشی‌ها بانام کاشی خشتی هم یاد می‌کنند.


در اواخر دوران تیموریان و در عصر شهریاران صفوی (از سده دهم تا پایان سده دوازدهم هجری قمری)، به‌تدریج تزیینات کاشی هفت‌رنگ جایگزین کاشی معرق شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • برگزاری نشست مشورتی دوره‌های مختلف شهرداری بندرعباس
  • نمایشگاه صنایع دستی در شاهرود گشایش یافت
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود
  • فرش دستباف هنر مادر است
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • هشدار به مدیران بابت حجاب اعضای خانواده‌شان!
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند