Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جواد جمالی نوبندگانی سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران در تشریح تصمیم‌گیری‌های امروز این هیأت درباره تعدادی از پرونده‌های مطروحه، اظهار داشت: این نشست با حضور اکثریت اعضا تشکیل شد و پرونده شکایت یک موسسه فرهنگی از علیرضا محجوب نماینده مردم تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار سیاسی- وی ادامه داد: با توجه به بررسی‌ها و عدم ارائه مستندات قانونی این پرونده با عدم احراز تخلف نماینده مردم تهران مختومه اعلام شد.

جمالی همچنین با اشاره به پرونده شکایت دادستانی از کریمی‌قدوسی نماینده مردم مشهد و کلات به دلیل برخی اظهارات در قم اظهار کرد: لاریجانی نماینده مردم قم و رئیس مجلس طی نامه‌ای اعلام کرد که شکایتی ندارد، لذا این پرونده هم مختومه شد.

سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان تصریح کرد: شکایت‌هایی هم معاونت حقوقی و پارلمانی وزارت علوم و داریوش اسماعیلی نماینده مردم سروستان از احمد همتی نماینده مردم سمنان به این هیئت کرده بودند که همتی با حضور در جلسه توضیحاتی را ارائه کرد که بر این اساس هیئت نظارت درخواست کرد تا شکایت کنندگان و هم شهود این پرونده در جلسه بعدی هیئت حضور پیدا کنند.

وی درباره دو شکایت ناجا از حجت‌الاسلام عبدالحمید خدری نماینده مردم بوشهر و گناوه هم بیان کرد: هیئت نظارت بر نمایندگان از آقای خدری دعوت کرد و وی توضیحاتی را در این باره مطرح کرد که مقرر شد معاونت پارلمانی ناجا جهت ارائه توضیحات بیشتر به این هیئت دعوت شود.

جمالی افزود: همچنین درباره اعلام محکومت حجت‌الاسلام خدری جهت عدم حضور در ورزشگاه هم با توجه به توضیحات نامبرده و عدم ارائه مدرک مستدل از سوی ناجا، این پرونده مختومه اعلام شد.

سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در ادامه اظهار کرد: پرونده‌ای هم درباره شکایت وزارت نفت از هدایت الله خادمی نماینده مردم ایذه و باغملک درباره اظهارات وی پیرامون اوراق شدن جکت‌ها مطرح شد که در این مورد مقرر شد هیئت نظارت دوباره از کمیسیون انرژی مجلس استعلام کند؛ همچنین درمورد شکایت دیگر وزارت نفت از نامبرده هم مقرر شد که خادمی در جلسات آتی هیئت نظارت حضور به هم رساند.

وی با اشاره به شکایت عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی از نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه به دلیل ایراد اتهاماتی به آخوندی تصریح کرد: قاضی‌پور به هیئت نظارت دعوت و توضیحاتی را ارائه کرد که با توجه به منطبق بودن توضیحات وی با اظهارات شاهد که خود دارای مسئولیت است، هیئت نظارت به این نتیجه رسید که اظهارات نماینده مردم ارومیه خلاف وظایف نمایندگی نبوده است.

جمالی ادامه داد: پرونده‌ای هم درباره شکایت میثم نصیری احمدآبادی رئیس مرکز اطلاعات مالی از جمعی از نمایندگان بود که مقرر شد درمورد ممنوع الخروج بودن شاکی دوباره از دادستانی پیگیری‌های لازم به عمل آید.

سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان با اشاره به صحبت‌های علی مطهری نماینده مردم تهران نسبت به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و شکایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از نامبرده هم گفت: در این نشست قرار شد هیئت نظارت از مطهری جهت ارائه توضیحات بیشتر دعوت به عمل آورد.

وی درباره شکایت رئیس حفاظت و بازرسی مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با اظهارات محمود صادقی نماینده مردم تهران هم بیان کرد: این موضوع در نشست امروز مطرح و بررسی شد و هیئت نظارت صحبت‌های صادقی را خارج از وظایف نمایندگی ندانست.

جمالی در خاتمه عنوان کرد: به دنبال شکایت شورای نگهبان از محمود صادقی نماینده مردم تهران، ۵ نفر از شهود این نماینده در جلسات قبلی هیئت نظارت حضور یافته و توضیحات خود را ارائه کردند که هیئت نظارت همچنان درباره این موضوع در حال پیگیری است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کریمی قدوسی لاریجانی وزارت نفت شورای نگهبان شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی مجمع تشخیص مصلحت نظام نمایندگان مجلس وزارت نفت کریمی قدوسی نوبندگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۱۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود

«مجتبی یوسفی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اولویت‌های مهمی که باید در مجلس دوازدهم پیگیری شود، گفت: از آنجایی که در یک دهه گذشته حوزه اقتصاد مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، باید مجالس و دولت‌های مختلف، اولویت اساسی خود را رفع مشکلات اقتصادی کشور بدانند.

وی بیان کرد: اولویت اصلی همه مسؤولان باید حل مشکلات اقتصادی مردم باشد، چرا که مردم نجیب ما در همه عرصه‌ها مانند انتخابات ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به اقتصاد، اشتغال و وضعیت معیشتی مردم توجه اساسی شود. متأسفانه رقابت نهادهای دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی باعث شده است که شاهد بهره‌وری پایین باشیم و از سوی دیگر سرمایه‌گذاران واقعی نتوانند آن طور که باید و شاید فعالیتی در حوزه‌های اقتصادی داشته باشد. برای مثال، می‌بینیم که انحصار در حوزه خودرو چه مشکلاتی را برای مردم و بخش صنعت کشور ایجاد کرده است.

اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درست است که اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد، اما توجه به مسائل اجتماعی و نقش مردم در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها هم باید مورد توجه جدی باشد.

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم در ادامه درباره نقاط ضعف مجلس یازدهم، یادآور شد: قطعاً مجلس یازدهم یکسری اشکالات داشت، اما نظام مسائل کشور را به خوبی شناخت و در آن ریل حرکت کرد. برای مثال، مجلس یازدهم قوانین اقتصادی خوبی به تصویب رساند و مصوبات خوبی در حمایت از اقشار مختلف جامعه داشت که می‌توان به مصوباتی چون رتبه‌بندی معلمان، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد. اصلاح قانون بانکداری و اصلاح نظام ارزی باید باز هم در دستورکار باشد و مجلس آینده هم باید به آن بپردازد.

زیرساخت‌های حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی فراهم نبود

یوسفی متذکر شد: البته در تصویب برخی از قوانین در مجلس یازدهم تعجیل شد؛ درست است که «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی» پیشنهاد دولت بود، اما چون زیرساخت‌های این کار فراهم نبود نباید در مجلس به تصویب می‌رسید.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین شاهد اطلاع رسانی ضعیف در مجلس یازدهم بودیم، به این معنا که بعضاً شاهد برخی حاشیه سازی‌ها برای این مجلس بودیم. همچنین برخی از مصوبات مجلس در این دوره و آثار آن به خوبی برای مردم تبیین نشد.

وی درباره این انتقاد به مجلس یازدهم که قوانین مهمی را تصویب کرد اما بر اجرای آن به خوبی نظارت نکرد، گفت: این مشکل مربوط به همه مجالس ما در ادوار مختلف است، البته مجلس یازدهم یک تفاوت اساسی با مجالس قبلی داشت و این بود که یک روز را برای نظارت بر عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی تحت عنوان «سه‌شنبه‌های نظارتی» در نظر گرفت.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: البته به اعتقاد بنده باید دو روز در مجلس تحت عنوان روزهای نظارتی باشد. بر این اساس بهتر است که روزهای نظارتی در مجلس آینده توسعه پیدا کند و به صورت تخصصی موضوعات مختلف مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6093076 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • اعتراض پلیس زنجان به رای شعبه ۹ بازپرسی رد شد
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیت
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم